[DEV]Lathander yazdı:
Sobee üyeliğine kayıt olduğum GSM numaramı kapattırdım. Karakterlerim içinde kaldı ne yapabilirim?
Karakterlerinizi yeni edinebileceğiniz bir Sobee üyeliğine aktarabilirsiniz. Destek almak için www.istanbuloyun.com/ikvdestek formundan bildirim tipini üyelik yapınız formu doldurduktan sonra Açıklama bölümüne aşağıdaki örnek başvuruyu giriniz.
Lathander'in verdiği bilgiler üzerine ikv desteğe durumumu bildirdim. Ve aldığım cevap şu;
"Merhaba
Yitirmiş olduğunuz yada kullanılmaz duruma gelen sim kartınızı yeniden çıkartabilirsiniz. Bu konuda sorumluluk sizlerde olduğu için bizim bu şekilde bir destek vermemiz mümkün değildir."
Mümkün değilse Lathander neden böyle bir bilgi versin?
Sobee üyeliğim eski hattım üzerine kayıtlıydı. 9 aydır kontör yüklemediğim için de bu hattım bloke oldu yani artık kontör yüklesem de bir fayda etmiyor.
Ne şifremi unuttuğumda birşey yapabileceğim, ne şifremi değiştirebileceğim, ne karakterlerimi aktarabileceğim.
Bir yetkiliden cevap bekliyorum...
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE Carpe Diem
9 ay boyunca kontör yüklememişsen suç yönetimde değil sendedir.Ancak yönetim de bir yerde hata yapıyor.Örneğin kartımızı değiştireceğiz, çarımızı yeni kartımıza taşımak istiyoruz ancak daha önceden 2 kere taşıdıysak 3. bir taşımada karakter orda kalıyor ve yeni karta taşıyamıyoruz.Karakter aktarma hakkı arttırılmalı veya aynı üyeliğe karakter aktarılabilinmeli.
Sanırım işini bilmeyen bir arkadaşa denk geldim çünkü verdiğim bilgiler eksik olduğu için daha öncesinde attığım maile şifrenizin 1. 3. ve 5. hanelerini de ekleyin cevabı verilmişti bugün. Toparlayıp tekrar gönderdiğimde de bu cevapla karşılaştım.
xFirelifex yazdı:9 ay boyunca kontör yüklememişsen suç yönetimde değil sendedir.Ancak yönetim de bir yerde hata yapıyor.Örneğin kartımızı değiştireceğiz, çarımızı yeni kartımıza taşımak istiyoruz ancak daha önceden 2 kere taşıdıysak 3. bir taşımada karakter orda kalıyor ve yeni karta taşıyamıyoruz.Karakter aktarma hakkı arttırılmalı veya aynı üyeliğe karakter aktarılabilinmeli.
Arkadaşım suçun bende olduğu falan yok.
Böyle bir destek bize sağlanmış bundan faydalanmak istemek suç mudur?
xFirelifex yazdı:9 ay boyunca kontör yüklememişsen suç yönetimde değil sendedir.Ancak yönetim de bir yerde hata yapıyor.Örneğin kartımızı değiştireceğiz, çarımızı yeni kartımıza taşımak istiyoruz ancak daha önceden 2 kere taşıdıysak 3. bir taşımada karakter orda kalıyor ve yeni karta taşıyamıyoruz.Karakter aktarma hakkı arttırılmalı veya aynı üyeliğe karakter aktarılabilinmeli.
Arkadaşım suçun bende olduğu falan yok.
Böyle bir destek bize sağlanmış bundan faydalanmak istemek suç mudur?
Ha öyle bir desteğin olduğunu bilmiyordum.Ama yine de tedbirli davranıp kontör yüklemen gerekirdi.Yönetimin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor çünkü.