tamamen şans işi bn savaşçımla 15 defa biLe olmadı yani kenan kesmişimdir 6 kolye var fakat büyücmle 100 e yakın kenan kesiminde bulundum sadece bir defa bilge cevri eld. verdi bana takısını dizdigim şifalar büyüler çokEnSoNxLeonar yazdı:Selamlar. herkes aynı sorunu yasıorumu bıLmeme ama Gm Lerden acıklama beklıorum sıstem neye gore zırhı verıor _? 20 kere junon kestım toplam 17 sı bos yanı guruba hıç zırh vermedı 3 ün de zırh cıktı sadece yanı cozemedımız olay su.. Lodos klanıdayım 20 kere kestım 17 sı guruba dahı vermezken bır arkadaşımız arz ıLk kesısınde 2 adet zırh dusurdu bu konuya bır acıklama getırmek gerek 6 oyuncu gırıorsunuz saten gıtmesı ayrı bır zor yok cent yok kum yılanları yok tazılar derken 1.30 2saat oLuor bıde bunun junonu var onuda yarım saate kesıyım dıorsun ıksırlerın gıdıor sonuç ıse her zaman hayal kırıkLı bu sızın gozunuze basıt gelebılır ama baL gıbı oyun acıkıdır. Bız kaybetmeyız Sız kaybedersınız yonetım.. oyuncu kaybedersınız pLus dan kazanamassınız neyse ıyı forumlar.
Sistem Neye Göre Zırhı beLıorlıor ?
- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sistem Neye Göre Zırhı beLıorlıor ?
*
*

- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
Bana görede şans. Adam 3 defa kesti 3 ündede 2 ışık zırh 1 kenan zırh düşürdüHammerx yazdı:tamamen şans işi bn savaşçımla 15 defa biLe olmadı yani kenan kesmişimdir 6 kolye var fakat büyücmle 100 e yakın kenan kesiminde bulundum sadece bir defa bilge cevri eld. verdi bana takısını dizdigim şifalar büyüler çokEnSoNxLeonar yazdı:Selamlar. herkes aynı sorunu yasıorumu bıLmeme ama Gm Lerden acıklama beklıorum sıstem neye gore zırhı verıor _? 20 kere junon kestım toplam 17 sı bos yanı guruba hıç zırh vermedı 3 ün de zırh cıktı sadece yanı cozemedımız olay su.. Lodos klanıdayım 20 kere kestım 17 sı guruba dahı vermezken bır arkadaşımız arz ıLk kesısınde 2 adet zırh dusurdu bu konuya bır acıklama getırmek gerek 6 oyuncu gırıorsunuz saten gıtmesı ayrı bır zor yok cent yok kum yılanları yok tazılar derken 1.30 2saat oLuor bıde bunun junonu var onuda yarım saate kesıyım dıorsun ıksırlerın gıdıor sonuç ıse her zaman hayal kırıkLı bu sızın gozunuze basıt gelebılır ama baL gıbı oyun acıkıdır. Bız kaybetmeyız Sız kaybedersınız yonetım.. oyuncu kaybedersınız pLus dan kazanamassınız neyse ıyı forumlar.yani tamamen şans ve kolay düşmesi gerekmiyor herkeste zırh oLsa durumu düşünebiliyor musun normaLdir yani 20 kesım de 3 zırh bn junon 16 defa kestım 1 zırh sadece .d o da bana degiL .d
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
20 kere junon kesene zırh verseler memnun olur muydunuz? Bu sefer de herkeste zırh var diye mutsuz olursunuz. Bu sıkıntıların hepsi geçicidir; çünkü bir gün siz de zırh düşürürsünüz. O zaman da buraya yazdıklarınızın hepsini unutursunuz.EnSoNxLeonar yazdı:Selamlar. herkes aynı sorunu yasıorumu bıLmeme ama Gm Lerden acıklama beklıorum sıstem neye gore zırhı verıor _? 20 kere junon kestım toplam 17 sı bos yanı guruba hıç zırh vermedı 3 ün de zırh cıktı sadece yanı cozemedımız olay su.. Lodos klanıdayım 20 kere kestım 17 sı guruba dahı vermezken bır arkadaşımız arz ıLk kesısınde 2 adet zırh dusurdu bu konuya bır acıklama getırmek gerek 6 oyuncu gırıorsunuz saten gıtmesı ayrı bır zor yok cent yok kum yılanları yok tazılar derken 1.30 2saat oLuor bıde bunun junonu var onuda yarım saate kesıyım dıorsun ıksırlerın gıdıor sonuç ıse her zaman hayal kırıkLı bu sızın gozunuze basıt gelebılır ama baL gıbı oyun acıkıdır. Bız kaybetmeyız Sız kaybedersınız yonetım.. oyuncu kaybedersınız pLus dan kazanamassınız neyse ıyı forumlar.
Sorun değil çözüm yaratın.
Bence sorun ilk kesişte düşürenlerde. O kadar uğraş adam ilk kestiğinde düşürsün . Bence bütün adaletsizlik burada. Bizim ne suçumuz var pekii ? Adam ilk kesişte düşürüyor . Bir daha girmiyor. Biz diğer saatlerimizi de feda etmek zorunda kalıyoruz ? Bu mu adalet ?Helper yazdı:20 kere junon kesene zırh verseler memnun olur muydunuz? Bu sefer de herkeste zırh var diye mutsuz olursunuz. Bu sıkıntıların hepsi geçicidir; çünkü bir gün siz de zırh düşürürsünüz. O zaman da buraya yazdıklarınızın hepsini unutursunuz.EnSoNxLeonar yazdı:Selamlar. herkes aynı sorunu yasıorumu bıLmeme ama Gm Lerden acıklama beklıorum sıstem neye gore zırhı verıor _? 20 kere junon kestım toplam 17 sı bos yanı guruba hıç zırh vermedı 3 ün de zırh cıktı sadece yanı cozemedımız olay su.. Lodos klanıdayım 20 kere kestım 17 sı guruba dahı vermezken bır arkadaşımız arz ıLk kesısınde 2 adet zırh dusurdu bu konuya bır acıklama getırmek gerek 6 oyuncu gırıorsunuz saten gıtmesı ayrı bır zor yok cent yok kum yılanları yok tazılar derken 1.30 2saat oLuor bıde bunun junonu var onuda yarım saate kesıyım dıorsun ıksırlerın gıdıor sonuç ıse her zaman hayal kırıkLı bu sızın gozunuze basıt gelebılır ama baL gıbı oyun acıkıdır. Bız kaybetmeyız Sız kaybedersınız yonetım.. oyuncu kaybedersınız pLus dan kazanamassınız neyse ıyı forumlar.
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bu dediğinde çok haklısın. Bence de bir ayarlama yapmaları gerekiyor mesela, en az 10 kesim sonunda zırh düşmesi gibi. Ama şöyle bir şey de var: Adamın biri 3. saf toplar, sonra nerde maden toplasa o 3. safı yansıtır, herkesi gıcık eder.Aynen bunun gibi bazen adamlar migrata birçok kez giriyor, sonra sanki migrata ilk girmiş gibi davranıyor ve zırh düşünce de sizi sinir ediyor. Son söylediğine kesinlikle katılıyorum.Rocnqpung yazdı:Bence sorun ilk kesişte düşürenlerde. O kadar uğraş adam ilk kestiğinde düşürsün . Bence bütün adaletsizlik burada. Bizim ne suçumuz var pekii ? Adam ilk kesişte düşürüyor . Bir daha girmiyor. Biz diğer saatlerimizi de feda etmek zorunda kalıyoruz ? Bu mu adalet ?Helper yazdı:20 kere junon kesene zırh verseler memnun olur muydunuz? Bu sefer de herkeste zırh var diye mutsuz olursunuz. Bu sıkıntıların hepsi geçicidir; çünkü bir gün siz de zırh düşürürsünüz. O zaman da buraya yazdıklarınızın hepsini unutursunuz.EnSoNxLeonar yazdı:Selamlar. herkes aynı sorunu yasıorumu bıLmeme ama Gm Lerden acıklama beklıorum sıstem neye gore zırhı verıor _? 20 kere junon kestım toplam 17 sı bos yanı guruba hıç zırh vermedı 3 ün de zırh cıktı sadece yanı cozemedımız olay su.. Lodos klanıdayım 20 kere kestım 17 sı guruba dahı vermezken bır arkadaşımız arz ıLk kesısınde 2 adet zırh dusurdu bu konuya bır acıklama getırmek gerek 6 oyuncu gırıorsunuz saten gıtmesı ayrı bır zor yok cent yok kum yılanları yok tazılar derken 1.30 2saat oLuor bıde bunun junonu var onuda yarım saate kesıyım dıorsun ıksırlerın gıdıor sonuç ıse her zaman hayal kırıkLı bu sızın gozunuze basıt gelebılır ama baL gıbı oyun acıkıdır. Bız kaybetmeyız Sız kaybedersınız yonetım.. oyuncu kaybedersınız pLus dan kazanamassınız neyse ıyı forumlar.
- Drakath
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gora
Uhmm 10 kesiş deilde görevleri yapınca düşse o-o görevleri bitirmeyenlere düşmses >.>Helper yazdı:Bu dediğinde çok haklısın. Bence de bir ayarlama yapmaları gerekiyor mesela, en az 10 kesim sonunda zırh düşmesi gibi. Ama şöyle bir şey de var: Adamın biri 3. saf toplar, sonra nerde maden toplasa o 3. safı yansıtır, herkesi gıcık eder.Aynen bunun gibi bazen adamlar migrata birçok kez giriyor, sonra sanki migrata ilk girmiş gibi davranıyor ve zırh düşünce de sizi sinir ediyor. Son söylediğine kesinlikle katılıyorum.Rocnqpung yazdı:Bence sorun ilk kesişte düşürenlerde. O kadar uğraş adam ilk kestiğinde düşürsün . Bence bütün adaletsizlik burada. Bizim ne suçumuz var pekii ? Adam ilk kesişte düşürüyor . Bir daha girmiyor. Biz diğer saatlerimizi de feda etmek zorunda kalıyoruz ? Bu mu adalet ?Helper yazdı:20 kere junon kesene zırh verseler memnun olur muydunuz? Bu sefer de herkeste zırh var diye mutsuz olursunuz. Bu sıkıntıların hepsi geçicidir; çünkü bir gün siz de zırh düşürürsünüz. O zaman da buraya yazdıklarınızın hepsini unutursunuz.EnSoNxLeonar yazdı:Selamlar. herkes aynı sorunu yasıorumu bıLmeme ama Gm Lerden acıklama beklıorum sıstem neye gore zırhı verıor _? 20 kere junon kestım toplam 17 sı bos yanı guruba hıç zırh vermedı 3 ün de zırh cıktı sadece yanı cozemedımız olay su.. Lodos klanıdayım 20 kere kestım 17 sı guruba dahı vermezken bır arkadaşımız arz ıLk kesısınde 2 adet zırh dusurdu bu konuya bır acıklama getırmek gerek 6 oyuncu gırıorsunuz saten gıtmesı ayrı bır zor yok cent yok kum yılanları yok tazılar derken 1.30 2saat oLuor bıde bunun junonu var onuda yarım saate kesıyım dıorsun ıksırlerın gıdıor sonuç ıse her zaman hayal kırıkLı bu sızın gozunuze basıt gelebılır ama baL gıbı oyun acıkıdır. Bız kaybetmeyız Sız kaybedersınız yonetım.. oyuncu kaybedersınız pLus dan kazanamassınız neyse ıyı forumlar.
Sssslice!
Drakath yazdı:Uhmm 10 kesiş deilde görevleri yapınca düşse o-o görevleri bitirmeyenlere düşmses >.>Helper yazdı:Bu dediğinde çok haklısın. Bence de bir ayarlama yapmaları gerekiyor mesela, en az 10 kesim sonunda zırh düşmesi gibi. Ama şöyle bir şey de var: Adamın biri 3. saf toplar, sonra nerde maden toplasa o 3. safı yansıtır, herkesi gıcık eder.Aynen bunun gibi bazen adamlar migrata birçok kez giriyor, sonra sanki migrata ilk girmiş gibi davranıyor ve zırh düşünce de sizi sinir ediyor. Son söylediğine kesinlikle katılıyorum.Rocnqpung yazdı:Bence sorun ilk kesişte düşürenlerde. O kadar uğraş adam ilk kestiğinde düşürsün . Bence bütün adaletsizlik burada. Bizim ne suçumuz var pekii ? Adam ilk kesişte düşürüyor . Bir daha girmiyor. Biz diğer saatlerimizi de feda etmek zorunda kalıyoruz ? Bu mu adalet ?Helper yazdı:20 kere junon kesene zırh verseler memnun olur muydunuz? Bu sefer de herkeste zırh var diye mutsuz olursunuz. Bu sıkıntıların hepsi geçicidir; çünkü bir gün siz de zırh düşürürsünüz. O zaman da buraya yazdıklarınızın hepsini unutursunuz.EnSoNxLeonar yazdı:Selamlar. herkes aynı sorunu yasıorumu bıLmeme ama Gm Lerden acıklama beklıorum sıstem neye gore zırhı verıor _? 20 kere junon kestım toplam 17 sı bos yanı guruba hıç zırh vermedı 3 ün de zırh cıktı sadece yanı cozemedımız olay su.. Lodos klanıdayım 20 kere kestım 17 sı guruba dahı vermezken bır arkadaşımız arz ıLk kesısınde 2 adet zırh dusurdu bu konuya bır acıklama getırmek gerek 6 oyuncu gırıorsunuz saten gıtmesı ayrı bır zor yok cent yok kum yılanları yok tazılar derken 1.30 2saat oLuor bıde bunun junonu var onuda yarım saate kesıyım dıorsun ıksırlerın gıdıor sonuç ıse her zaman hayal kırıkLı bu sızın gozunuze basıt gelebılır ama baL gıbı oyun acıkıdır. Bız kaybetmeyız Sız kaybedersınız yonetım.. oyuncu kaybedersınız pLus dan kazanamassınız neyse ıyı forumlar.
Görevleri yapmak çok kolay. Eğer sınır yüksek tutulursa hemen kesip de zırh düşürenler çok olur. Tabii sınır değişebilir.
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
33. kesısten sonra junon kesmeyı bıraktım 2 haftadır oyuna zor uruorum 

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- SerkanSerkan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
48 // 0, Yukarılarda yorum yapmıştım.
Şuan sadece 48 // 0 diyorum... Tabi Junon gibi bir boss'un verdigi 'Fevzi Bey Modeli Cevriye Sultan Modeli' kolyeyi saymazsak!
Şuan sadece 48 // 0 diyorum... Tabi Junon gibi bir boss'un verdigi 'Fevzi Bey Modeli Cevriye Sultan Modeli' kolyeyi saymazsak!
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___