Arif abicim , en baştan beri senin ve Börteçine Loncasının verdiği destek , hala devam ediyor.
Minnettarım.Teşekkürler.
Bir sıkıntı olmazsa , bu akşam toplantıyı yeniden başlatmak istiyorum.
Ben katılamayacak olsam dahi.
Harun , Hüseyin ve Sercan kardeşlerim , toplantıyı yöneticeklerdir.
Ben katılamazsam da , benim yerime Semih (Hunxkorkux) toplantıda olucak inş.
Herkese minnet ve teşekkürlerimi sunarım.
Bundan sonra , toplantıda görüşülen konular , önce forumda lonca sayfalarında , daha sonra oyunda daha baskıcı bir halde yer alırsa sevinirim.
Hala yaptığımız işden bir çok kişinin malesef haberi yok.
HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR TILSIM İÇİN.
SAYGILAR...
******&& TOPLANTI &&******
Re: ******&& TOPLANTI &&******
Toplantı , Saat 8 de başlıyacak arkadaşlar.
Katılım yapmanızı rica ediyorum.
Oyuna giremiyorum.Oyuna girenler klan ve bölgeden toplantı duyurusunu yaparsa sevinirim.
Katılım yapmanızı rica ediyorum.
Oyuna giremiyorum.Oyuna girenler klan ve bölgeden toplantı duyurusunu yaparsa sevinirim.
Hun , Yeniçeri , Godfrey , Börteçine , Vip , Amisos ,Kurt , Styl , Kanuni , Kabus , Deniz
Loncaları , toplantıda bulunacaktır.
AlpAykan yazdı:Hun , Yeniçeri , Godfrey , Börteçine , Vip , Amisos ,Kurt , Styl , Kanuni , Kabus , Deniz
Hepside Arz

Sevgili kardeşim.Şu an ki toplantılar sadece Lonca ların latıldığı toplantı.bariareos yazdı:Toplantıya Bende Gelem mi
Allah izin verir se ileriki zaman da , lonca dışı arkadaşlarımın katılacağı toplantılar da gerçekjleştireceğim...
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Raiders of Anatolia Loncasıda Toplantıda Hazır Bulunacaktır.
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

Gönülden teşekkürlerkFygFb yazdı:Raiders of Anatolia Loncasıda Toplantıda Hazır Bulunacaktır.
Bugün yaşadığım Manyas İlçesinin Kurtuluş günü olduğundan dolayı Toplantıya katılamayacağım 5 dk için bilgisayara girdim ve konuyu gördüm... Kusuruma bakmayın..
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Loncanızdan yetkili biri katılabilir...Manasiyok yazdı:Bugün yaşadığım Manyas İlçesinin Kurtuluş günü olduğundan dolayı Toplantıya katılamayacağım 5 dk için bilgisayara girdim ve konuyu gördüm... Kusuruma bakmayın..