OsmanLı Loncası [TLOO]
Re: OsmanLı Loncası [TLOO]
H.olsun Darısı Esat Arkadaşımızın Başına
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Efem'e (Iceahrt) hayıRLı oLsun kaRdeşim güLe güLe kuLLan 
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Eyw Arkaslar SaoLun Darısı Tüm Arkaslarmzın Basına Moralm yoqtu ama zırh moraliimi az da olsa düzelti pLUsken 10 15 defa kestm bişi vermedi plusuz ilk kesişmde zırh verdi demek bizm pLuslar yan etki yapıyor :lol: :lol:

YAŞA... VE... YAŞAT...

Alayına Kardeşlik
ıCeHeaRT & eRaXkaYa & TooNYuKuK &
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Serhatt yazdı:Eyw Arkaslar SaoLun Darısı Tüm Arkaslarmzın Basına Moralm yoqtu ama zırh moraliimi az da olsa düzelti pLUsken 10 15 defa kestm bişi vermedi plusuz ilk kesişmde zırh verdi demek bizm pLuslar yan etki yapıyor :lol: :lol:
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
İnanılması çok güç sadece senin plussuz ken zırh düşürmüş olman değil pLusu olduğu halde zırh düşmeyip plusu bittikten sonra zırhın düşmesi ayrı bir neş'e 
- KinqPLayeR
- İskele Babası
Loncanızda başarılı isimler var hepsi birbirinden temiz dürüst ve güzel insanlar bende bir başvuruda bulundum inşallah hayırlısı olucak..
Bu arada Loncanız tüm ikv camiası icin hayırlı oLsun .. Lonca adına başarılar dilerim ...
Bu arada Loncanız tüm ikv camiası icin hayırlı oLsun .. Lonca adına başarılar dilerim ...
İstanbul kıyamet vakti ..
кยкlคςı รยภยςยรย ..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ร๏ภ ภєŦє๓ รєภ๔є кคl๓ış ölє๓เא๏гย๓ ....
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Elfetih yazdı:İnanılması çok güç sadece senin plussuz ken zırh düşürmüş olman değil pLusu olduğu halde zırh düşmeyip plusu bittikten sonra zırhın düşmesi ayrı bir neş'e
Malesefki Bende Tam Migrata Girmeden 3 Aylık Bi Plus Yüklemiştim Keşke Yüklemeseydim.

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
Tonyukukxx yazdı:Elfetih yazdı:İnanılması çok güç sadece senin plussuz ken zırh düşürmüş olman değil pLusu olduğu halde zırh düşmeyip plusu bittikten sonra zırhın düşmesi ayrı bir neş'e
Malesefki Bende Tam Migrata Girmeden 3 Aylık Bi Plus Yüklemiştim Keşke Yüklemeseydim.Belki Bizede Düşerdi Plusun Bitişi Şerefine .
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
bıRak ya düşmesse düşmesin zıRhını yemişim muhabbet ediyoRuz ne güzeL oyun içeRisinde en önemLisi baki kaLan dostLuğumuz
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !