Teşekkürler kardeşim.TheRiamax yazdı:Bugün saat 8 de groupsim de toplantı vardır bilginize.
Mertkan ve Arif abim toplantıya bekliyorum.
Teşekkürler kardeşim.TheRiamax yazdı:Bugün saat 8 de groupsim de toplantı vardır bilginize.
Aleykümselam İbrahim sanada kolay gelsinTheRiamax yazdı:Selamın aleyküm kolay gelsin
Aleykümselam. Sanada kolay gelsin.Bozkurtensar yazdı:S.a kolay gelsin
Bozkurtensar yazdı:Börteçine*, hey Börteçine.
Yine akın edeler Çin’e.
Uygur Eli’nde zulüm varmış,
Gireler, ta Çin’in içine…
Börteçine, hey Börteçine.
Sahip çıkalar kutlu dine.
Kabelere şeytan dadanmış,
Gireler, Yemen’in içine…
Börteçine, hey Börteçine.
Yekinip, kükreyeler yine.
Türk Yurtları hep yağmalanmış,
Gireler, Turan’ın içine…
Sevgili alparslan, toplantıya loncam adına katılmak için elimden geleni yapacağım. Liderimiz mertkanla bir süredir haberleşemiyoruz, oyunda ve forumda denk gelemedik telefonunda sorun olduğu için haberleşemiyoruz. Toplantı kararından ve çağrısından haberi olmayabilir.AlpAykan yazdı:Teşekkürler kardeşim.TheRiamax yazdı:Bugün saat 8 de groupsim de toplantı vardır bilginize.
Tamam abicim , daha pek çok kişi gelmedi , bekliyoruzustax66 yazdı:Sevgili alparslan, toplantıya loncam adına katılmak için elimden geleni yapacağım. Liderimiz mertkanla bir süredir haberleşemiyoruz, oyunda ve forumda denk gelemedik telefonunda sorun olduğu için haberleşemiyoruz. Toplantı kararından ve çağrısından haberi olmayabilir.AlpAykan yazdı:Teşekkürler kardeşim.TheRiamax yazdı:Bugün saat 8 de groupsim de toplantı vardır bilginize.
sanada ibrahim...TheRiamax yazdı:Hayırlı geceler