Arkadaşlar imza isteği için şu forumu doldurursanız daha ii sonuç alırsınız
İmzaya konulucak karakter adı:
Karakter sınıfı:
Hareketli/Hareketsiz:
Gölgelendirme:
Örneklerden hangisi(önünde kodu yazıyor):
Örneklerden beğenmezseniz nasıl olacağını açıklayın:
üzgünüm arkadaşım insanlar ayrımcılık olarak görcek ama sana imza yapmıyoruz hem 1 konu kapattırdın bize mahfettiğinden dolayı hemde bize yalan söyledin hemde nese yazmak istemiyorum lütfen arkadaşım eger kendini olgun olarak görüyosan bu konuya cevap yazma baksenden rica ediyorum..
Swider yazdı:üzgünüm arkadaşım insanlar ayrımcılık olarak görcek ama sana imza yapmıyoruz hem 1 konu kapattırdın bize mahfettiğinden dolayı hemde bize yalan söyledin hemde nese yazmak istemiyorum lütfen arkadaşım eger kendini olgun olarak görüyosan bu konuya cevap yazma baksenden rica ediyorum..
Swider yazdı:üzgünüm arkadaşım insanlar ayrımcılık olarak görcek ama sana imza yapmıyoruz hem 1 konu kapattırdın bize mahfettiğinden dolayı hemde bize yalan söyledin hemde nese yazmak istemiyorum lütfen arkadaşım eger kendini olgun olarak görüyosan bu konuya cevap yazma baksenden rica ediyorum..
:mrgreen: gülünecek bi halin var
tmm tmmm sen ne dersen o ama lütfen konumu rahatsız etme
:mrgreen: gülünecek bi halin var
tmm tmmm sen ne dersen o ama lütfen konumu rahatsız etme