İkv PéLér!n
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İkv PéLér!n
siz yakında teleportda istersiniz şimdiSifaxbaba yazdı:Yunan Mitolojisini Ornek olan bir oyun nasılda 100 de 100 türk oyunu oluyor... oyun ici silahlar ... yaratıklar Diger Online oyunlarla alakası olan şeyler... Şimdide lonca sistemi gelcek Knight gibi olursa şaşırmayın yakında Ata binersiniz Kİkimoko taya biner amaDD :mrgreen:
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- javmeliyon
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Ben 4 Yıldır İkv Oynuyorum Oyunda Neler GÖrdük Neler Eski Forum da gözümün önüne geldi şimdi bu kadar saçma değildi... Oyunda Nerdeyse 4 Ay da 1 Yenilik geldi eskiden oyuncu sayısı azdı ve bunu arttırmak için yapıldı bu çalışmalar tamam dedik yeni itemler gelecek diye her zaman zor dizdiğimiz itemleri satıp Yenilerini beklemeye koyulduk her seferinde itemler gecikmeli geldi o zamanlarda bırakanlar çok oldu "Yetenek Sistemi Olsun Ekran Olsun Oyuncu Kalitesi Olsun Ve Eski Yönetim Olsun..." Neyse Yeni Bölgeler geldikçe Yeni itemler için herkes para için eskisini satma olayına girişirdi bazen item gelmeyin ortada kalanlar olurdu ve çok sinirlenirdi ve oyunu bırakanlarda olurdu.Pelerin Konusuna gelirsek ; Oyun Türk Oyunu deniyor ...ama... Oyunda Türklere Ait Ne var birisi söylesin durun ben söylerim Sadece İtemlerin İSimleri TÜRKÇE ama oyunda Türklüğe dair eser az Ecel Getiren Şeklinde Osmanlıda Yada Türkiye Cumhuriyetinde Bi Silah Gören varmı...?? Bir iki item var Pala felan onlarda Olsun yani... Büyücü leri hiç saymıyorum Hayal ürünü itemler zaten Şifacılarda ise bir kaç İtem var eskilerden kalma gerçekçi olan zamanında baya değerli olan itemler "Lokman Hekim İcadı,Şifacı Zeki.." gibi Pelerin Knight Online isimli oyunda KLAN sisteminde belirli para veya National Point Bizde Kp ( Klan Parası ) Olarak isimlendirdiğimiz Klan sisteminin parası olarak isimdirilen değerle alınan bir obje... Pelerin tamamen alıntı olur diye düşünüyorum Ekran Görüntüsünde güzel dursa bile... Sonra Binek Hayvanı meselesi Silkroad,Knight Online,Metin 2 gibi isimlerin hepsinde var neden İKV de de Olmasın diyenler de var Ama O oyunlarda Hız artırrmak için İtem yada Yetenek var yarı yarıya var onlarda Çok hızlı hareket edince Klan Savaşının Ne anlamı Kalacak diye soruyorum.??
Gerçek Savaş İsmet Bey Sinirlendiğinde Başlar Bu da Gerçek Kıyametin Başlangıcı Olacaktır...
Javmeliyonxemre/Gadioxcellat/İstanbulkıyameti
Javmeliyonxemre/Gadioxcellat/İstanbulkıyameti
sahcihan yazdı:İstanbul kıyamet vakti ilk türk yapımı online oyun . Oyun evreni kurgusu ve karakterleri tamamen bizim kültürümüzle özdeşleşen kendine has bir dokusu olan oyundur. Pelerin tamamen yabancı kültüre ait bir öğedir. Bana bir örnek verebilirmisiniiz şu türk pelerin giyiyordu die ? Lütfen ikvyi farklı oyun ve kültürlerle kıyaslamayınız.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
İKV Türk geleneklerine göre yapılmış bir oyun. Terzisiyle,Demircisiyle,Bazı silahlarıyla...
Ama tüm gelenekleride yada Osmanlı ve Selçuklu silahlarının hepsinide barındırmak zorunda değil!
Ama tüm gelenekleride yada Osmanlı ve Selçuklu silahlarının hepsinide barındırmak zorunda değil!
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- xXdeli58Xx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
aslın hiç fena durmaz ama o şanlı bayrağı gece zırhının arka tarafındaki ççıkık alana yada arkadaşımızn göstermiş olduğu
gibi bir şekilde olsa hiç fena durmaz aksine oyuncu kazanırız ve çok büyük bir para ile satılıpp efsun konulabilir ?
mantıklı değilmi
gibi bir şekilde olsa hiç fena durmaz aksine oyuncu kazanırız ve çok büyük bir para ile satılıpp efsun konulabilir ?
mantıklı değilmi
Kod: Tümünü seç
DoSt B!Ld!kLeR!m kArDeŞLER!m mEğEr dÜşM@nIMmIŞ!!!!!
- Drakath
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Gora
ilginç o-o
uhmm bize faction/event lazım T.T CTF tarzı bişe yapsalar güzel olur aslında >.>
uhmm bize faction/event lazım T.T CTF tarzı bişe yapsalar güzel olur aslında >.>
Sssslice!
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
İkv Realist grafiklere sahib pelerin bence görüntü krililiğinden başka bir şey yapmaz.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- KinqPLayeR
- İskele Babası
Yaslikurt yazdı:İkv Realist grafiklere sahib pelerin bence görüntü krililiğinden başka bir şey yapmaz.
Katılıyorum bu oyunuda süper man uçak savaşları haline getirmesinler .. tek elimizde bu oyun kaldı diğerlerinde +10 yaş üstünde oyuncu yok ve grafikler + 10 yaş altı .
İstanbul kıyamet vakti ..
кยкlคςı รยภยςยรย ..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ร๏ภ ภєŦє๓ รєภ๔є кคl๓ış ölє๓เא๏гย๓ ....
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
bence at olabılır belırlı bolgeler arasında///klan savasının yasak oldugu yerlerde//bellı bı para verıp kıralarsın basar gıdersın mesela