YETER ARTIK SON ZAMANLARDA MADEN FİYATLARI ARTMASIYLA BERABER EMEK HIRSIZLARI SAHTEKARLAR TÜREDİ.MADEN FİYATLARI TAVAN ,SAHTEKARLIK DİZ BOYU.NEDİR BU YHA YETER ARTIK OYUNCULAR OYUNU BIRAKIYOR BENDE BIRAKIYI DÜŞÜNÜORUM. NEDİR BU YANİ OYUN OYUNLUKTAN ÇIKTI GM LER DİYORLARKİ ŞİKAYET EDİN EDİYORUZDA NOLUR İLGİLENİYORMUSUNUZ HEM OYUNA GİRMİYORSUNUZ HEMDE GİRSENİZ BİLE BİŞEY YAPMIYORSUNUZ !!!
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx Bildirim tipini "oyuncu hata kullanım" seçerek lütfen konuyu destek forumu üzerinden bize iletin. İyi Forumlar DİYORSUNUZ NERDEYSE HER GÜN GÖNDERİYORUM İLGİLENEN YOK.
OYUN OYUNLUKTAN ÇIKTI BU NE YA !!!
Re: OYUN OYUNLUKTAN ÇIKTI BU NE YA !!!
İyide arkadaşım biraz kafanı kullanıp düşünsene menekşe elmas neden 15mden aşşa gitmiyor? Burada Gmlerin suçu yok yani sendede menekşe elmas olsa 15den aşşa satmazsın menekşesi olan hemen şaheser üretiyor. Tek nedeni budur . 3ay önce depolasaydın 5m den satılıyodu 
Swaqqerxx [49]
Darkxreal [49]
JacKSwaqqeR [49] <Kıyametin Mahşeri> Loncası
Darkxreal [49]
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
ben onu demiorum nsl hizmet buoq afedersiniz ama gm ler ayaklarını uzatıp izlio hiç bi icraat yoq
siz öle sanın arkadaşım emin olki onlarda ellerinden geldikleri kadar caba gösteriolar .....
öLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé. Bén AzRaiLLé’Dé HéSap KiTap Yaparim !!
KaTLiAmxCeßRaiL TuranxDeLicoCuq ßy YäßäŋqǖLǖ
Yalakalığa gerek yokcebrail yazdı:siz öle sanın arkadaşım emin olki onlarda ellerinden geldikleri kadar caba gösteriolar .....
Swaqqerxx [49]
Darkxreal [49]
Darkxreal [49]
-
- Acemi Savaşçı
Aslında madenleri düzeltmeleri lazım menekşe elmasın çıkması için 4.5 ten fazla saatimi bir fiil heba ettim yok çıkmadı sayın GM ler şu madenlerin sayısını çogaltmaları gerek daha sonraki mesele ben pro kuran görmedim madene o kadar oynuyorum kimseye çamur atmayak derim çogu oyuncuyu tanırım acizane yeni güncellemelerden sonra yapan kalmadı ....
sende bu kadar beyin warsa ben napıyım gm yemi yalakalık yapcam...allaha şükür gm'ye yalakalık yapcak kadar eziq deilim senin qibi arkadaş gm ler hiç bişi yapmıo die isyan edio onun için öle yazdım...Onereal yazdı:Yalakalığa gerek yokcebrail yazdı:siz öle sanın arkadaşım emin olki onlarda ellerinden geldikleri kadar caba gösteriolar .....kardeşim bak piyasaları gmler belirlemez bence. Bunu Gmlere diil menekşeyi 20m e satan arkadaşlara söyleyeceksin
Ben ne Gmye Ne de başkasına isyan ederim walla piyasalardan bile şaşmamak lazım menekşeye 20m diyorlar sebebi de varcebrail yazdı:sende bu kadar beyin warsa ben napıyım gm yemi yalakalık yapcam...allaha şükür gm'ye yalakalık yapcak kadar eziq deilim senin qibi arkadaş gm ler hiç bişi yapmıo die isyan edio onun için öle yazdım...Onereal yazdı:Yalakalığa gerek yokcebrail yazdı:siz öle sanın arkadaşım emin olki onlarda ellerinden geldikleri kadar caba gösteriolar .....kardeşim bak piyasaları gmler belirlemez bence. Bunu Gmlere diil menekşeyi 20m e satan arkadaşlara söyleyeceksin
Swaqqerxx [49]
Darkxreal [49]
Darkxreal [49]
1) Yeni güncellemeden sonra program kurulabiliyor.
2) Menekşe elmas madeninde 17 saat oturudum çıkmadı 4.5 saat oturupta çok oturmuş gibi konuşmayın maden bu belli olmaz üst üstede çekebilirsin benim gibi 17 saattede çekemeyebilirsin.Bunu yerine her 50 tanede menekşe çıktığını düşün oyunun zevki kalmaz hiç rekabet olmaz herkes üretir şaheserini ama düşünmeyinki ben bunu savunuyorum Bir düzen getirilmeli ama geleceğini hiç sanmıyorum.
İyi Forumlar.
2) Menekşe elmas madeninde 17 saat oturudum çıkmadı 4.5 saat oturupta çok oturmuş gibi konuşmayın maden bu belli olmaz üst üstede çekebilirsin benim gibi 17 saattede çekemeyebilirsin.Bunu yerine her 50 tanede menekşe çıktığını düşün oyunun zevki kalmaz hiç rekabet olmaz herkes üretir şaheserini ama düşünmeyinki ben bunu savunuyorum Bir düzen getirilmeli ama geleceğini hiç sanmıyorum.
İyi Forumlar.

New StyLe
offf walla ematema aynen katılıyom bilader sana....