En iyi vs'Ciler !

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
McKayBoL
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: HaNeDaN

Re: En iyi vs'Ciler !

Mesaj gönderen McKayBoL »

Yazım YaRım GeLmis PaRDon :))

SavasCıLaRDa

KiLLeR ("Yunus" En SevDiKLeRimDen Bi TanesiyDi Oyunu BıRaKmıs oLsaDa Ws'LeRi UnuTuLamaz...!
DoRLeo ("KaDiR" En İyiLeRinDen Bi TaneSiDiR DieBiLiRim...!
EnocHT ( HaneDanx LoncasInDa Sesi CıKmaSaDa Fena DeiLDi...!
CRueL ( EsKisi Gißi PeK GöRünmeseDe ODa İyiyDi...!
GeophaLL ( Fena DeiL
ChoosensxLeGenD( EsKi Ws'LeRini BiLiRim HePsini ALamasaDa İyiyDi...!
VanDeRVaaRT (Fena DeiLDi...!
MecHanize ( Yeni Yeni Nam SaLSaDa GüzeL GiDiO...!
KHoLpasHaLixLeO(Ve Loa PeK Ws ATmaz Ama TeCRüßeLeRine DayanaRaKTan EKLeyeBiLiRim..!

BüyüCüLeRDe

KhoLpasHaLixLoa
xxxkıyametxxx
Blacktrinite
SeRRuH
Face

Benim GöRüsüm BüyücüLeRDe Ws^'eyi BasaRıLı BiR SeKiLDe YapaBiLen CoK Kisi VaR Ama Anca O KaDaRını YazDım...!

SiFacıLaRDa

VipxKıLınc
KıyameTx
KurmayxEBuHan
HaneDanxBiLGin
KhoLpasHaLixsway

Ben Kimseyi KenDimDen Ne KüCüK GöRüRüm NeDe BüYük GöRüRüm ...!;)

""=>"~"EvinaDıLemın"~"<=""
{EVİNADILEMIN} ı>v^v<ı {EviNA}

[Since ~ 2008]

Xxxkatliyamxxx

ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
Kullanıcı avatarı
zeydanxzeydan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen zeydanxzeydan »

McErdem yazdı:1 itemim ile charını satın alabilirim zeydan . Fakat bu bir prensip hırsızlar ile ws atmam . Ayrıca senden tırsıyormuyum yoksa dahili olduğum loncanın saygınlığı için bazı seylerden fedakarlıkmı ediyorum bu sorunun cevabını verebilecek kadar akıla sahip olsan sana sorardım.. ;) Ayrıca ; Mc 2 * 0 Cruell .

İKİLE :D BENDE YÜCELEN ARDENLLER CEKET SENDE URBAN TORA TORA BENDE YÜCELEN ARDENLLER TAKILAR SENDE URBAN TORA TORA YÜCELEN ARD KOLYE :D SEN KİMSİNKİ BENİM CHARIMI SATIN ALICAN ALLAHIN FUKARASI BANA BOŞ LAF YAPMA ARTİZLİK YAPYON MADEN VS ATICAKSIN KESERİM EDERİM [Uygunsuz içerik silindi.]OLMUYO BU İŞLER [Uygunsuz içerik silindi.]

İKV Forum'larında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebi ile; Forum Hesabı'nız uyarı niteliğinde 7 gün uzaklaştırılmıştır.

[GM]Kindar
Kullanıcı avatarı
satko10
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen satko10 »

Hani ( FACE, Spannungxasy, Spannungxcmcm ) o yazdıklarının çoğunu vs de bu yazdıgım 3 kişi keser :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

Vandervaart yazdı:Büyücülerden

Beowulfxlegolas iyidir glba =)
Face iyi gider =9
Blakctrinite o var =)
Gölgexvandervart var 35 lvl ama pff fenadır =) canı 10 kalan her çeşit sınıfı kesebilior =)
Kolpaxloa var oda ii gider hep kesiom klanda ama vs yapmadm =)

Şifacılardan

Deathxmortal şifacıdır iidir =)
Hanedanxbilgin çift geçerim =)
Kurmayxebuhan bunuda çift geçerim =)
Vipxkılınç gerçekten sağlam şifacı onuda yendm ama gerçekten ii bi şifacı

Başka nam salmış yazmaya değer şifacı yok gibi
saolassn vander de ne zaman yendın onu bılmıorm :).
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

satko10 yazdı:Şerruhh mu :D Face Serverin en iyi vscisi onu koymayı unutmayın :)
Evet Şerruh bi problem mi vardı ? Faceni parçaladım yazık oldu ;)
satko10 yazdı:Hani ( FACE, Spannungxasy, Spannungxcmcm ) o yazdıklarının çoğunu vs de bu yazdıgım 3 kişi keser :mrgreen: :mrgreen:
keser demekle olmuyor kimleri kesmişler ki bu zamana kadar ?
ustaarmour yazdı:
efsaneottoman yazdı:
satko10 yazdı:Şerruhh mu :D Face Serverin en iyi vscisi onu koymayı unutmayın :)

En iyi ws cimi ona hatırlat Ottomanxölümsüz 5 * 2 Face

Ölümsüz bana kesilince ws diyosun antrepo önüne gel diyosun gidiyorum büyü bozman 15 bi git diyorsun ss side elimde gel makina paranı vereyim hatta 2 makina paranı vereyim ws yapalım kaç msine istersen ?
Ottomanxölümsüz Nerenden uydurdun bunu ? oramla gülücem :lol:
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

xDarkiMMortaLx yazdı:Deathxrazor'u sildiğimden kimseye burdan meydan okumayacağım ama kendini büyücü olarak iyi gören varsa Deathxkarani'ye girer vs.mi yaparım.Ordakilerin çoğu gerçekten iyi vs yapıyor fakat Şerruh'u surdan sil bence.Yenileceğini anlayınca zihinliyip tesla dikip kaçar sen peşinden gidersen saldırmaz sadece tesla diker ve teslası canını azaltır.Eğer kovalamazsan oturur can doldurur tekrar saldırısınız yine ölecke gibi olrsa yine aynısını yapar ta ki şans yaver gidene kadar ;)

Meydan okuyamıyorsan izlemekle yetin.

Sizin gibi [Uygunsuz içerik silindi.] taktik dedigi menzil olayı yüzünden 20m para kaybettim sorun para degil 3 kuruşluk Chembers'in maskarası oldum tamamen o menzil dediginiz kavram yüzünden... Düşündüm ve Anti-Menzil taktigi geliştirdim Bana karşı menzil taktigi uygulayana bende özel taktigim ve kombinasyonlarım ile karşılık veriyorum ki senin durumunda aynı ..

1,0 sen aldın Hakkın ile benim 1 büyünü bozamamam buna sebep oldu.

2,0 Sen aldın Menzil yaparak.
3,0 Sen aldın Menzil yaparak

Durum buraya gelene kadar sana menzil yapma dedim fakat sen "Menzil serbest" dedin Bende madem öyle işte böyle dedim ve Durumu 3,1 yaptım Sesin çıkmadı 3,2 Oldu mırıldandın 3,3 olunca "olmaz öyle şey nasıl vs bu " gibi cümleler kullandın ama Vs'e devam ettin 4,3 Öne geçtigimde Zırvalayıp Vs'i yarıda bıraktın Sana orda söyledigim tek söz " Keyfin Bilir " Oldu...Varsa cesaretin burdayım ben ...

Vs'de ilk kesen değil ayakta kalan kazanır !

En iyi büyücüler arasında ismimi görmek güzel duygu bu duyguyu yaşatan tüm dostlara teşekkürü borc bilirim.
Kullanıcı avatarı
MegaxSouL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MegaxSouL »

Savaşçı ;

1. Geophal
2. Mechanize
3. Megaxqurantine
4. Megaxmc
5. Deathxfever

Büyücü ;

1. Blackthirne
2. Face
3. Zamanxying
4. Nitoet
5. Megaxincsrib

Şifacı ;

1. Kıyametx
2. Choosensxçakalx
3. Zifirx (Henüz Yeni fakat ilerde en iyi olabileceğine inanıyorum )
4. Megaxesper
5. Megaxsoull ( Henüz yeniyim fakat eksik bir yanım olmadığını düşünüyorum )
MegaxSoulL MegaxAurA MegaxpixeL
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

SeRRuh yazdı:
xDarkiMMortaLx yazdı:Deathxrazor'u sildiğimden kimseye burdan meydan okumayacağım ama kendini büyücü olarak iyi gören varsa Deathxkarani'ye girer vs.mi yaparım.Ordakilerin çoğu gerçekten iyi vs yapıyor fakat Şerruh'u surdan sil bence.Yenileceğini anlayınca zihinliyip tesla dikip kaçar sen peşinden gidersen saldırmaz sadece tesla diker ve teslası canını azaltır.Eğer kovalamazsan oturur can doldurur tekrar saldırısınız yine ölecke gibi olrsa yine aynısını yapar ta ki şans yaver gidene kadar ;)

Meydan okuyamıyorsan izlemekle yetin.

Sizin gibi embesillerin taktik dedigi menzil olayı yüzünden 20m para kaybettim sorun para degil 3 kuruşluk Chembers'in maskarası oldum tamamen o menzil dediginiz kavram yüzünden... Düşündüm ve Anti-Menzil taktigi geliştirdim Bana karşı menzil taktigi uygulayana bende özel taktigim ve kombinasyonlarım ile karşılık veriyorum ki senin durumunda aynı ..

1,0 sen aldın Hakkın ile benim 1 büyünü bozamamam buna sebep oldu.

2,0 Sen aldın Menzil yaparak.
3,0 Sen aldın Menzil yaparak

Durum buraya gelene kadar sana menzil yapma dedim fakat sen "Menzil serbest" dedin Bende madem öyle işte böyle dedim ve Durumu 3,1 yaptım Sesin çıkmadı 3,2 Oldu mırıldandın 3,3 olunca "olmaz öyle şey nasıl vs bu " gibi cümleler kullandın ama Vs'e devam ettin 4,3 Öne geçtigimde Zırvalayıp Vs'i yarıda bıraktın Sana orda söyledigim tek söz " Keyfin Bilir " Oldu...Varsa cesaretin burdayım ben ...

Vs'de ilk kesen değil ayakta kalan kazanır !

En iyi büyücüler arasında ismimi görmek güzel duygu bu duyguyu yaşatan tüm dostlara teşekkürü borc bilirim.
Ben asla menzil yapmadım , yapmamda.Beni tanıyan herkes bunu bilir.Ayrıca durum 3,0'ken sen menzil serbest dedin dedim neden sende dedin ki 2'de tesla kurmayı yasakladın diye.Evet madem geriye sayma yöntemi var neden sayımın ortasında başlayasın?O zaman taktik diye birşey kalır mı?Ayrıca durum 4,3 değil 4,4 idi.Eğer tesla dikip kaçmayacaksan evet tesla dikiyorsun ve sadece kaçıyorsun bende tesla ile ugrasıyorum.Yani kısacası teslayla savasıyorum.Yok eğer kovalamayı kesersem oturup can dolduruyorsun ki bu şansın yaver gidene kadar sürüyor.Eğer şu menzil denen KAÇMA eylemini yapmayacaksan kudretimi ölüme çevirmeye hazırım?
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

kfat4 yazdı:
Vandervaart yazdı:Büyücülerden

Beowulfxlegolas iyidir glba =)
Face iyi gider =9
Blakctrinite o var =)
Gölgexvandervart var 35 lvl ama pff fenadır =) canı 10 kalan her çeşit sınıfı kesebilior =)
Kolpaxloa var oda ii gider hep kesiom klanda ama vs yapmadm =)

Şifacılardan

Deathxmortal şifacıdır iidir =)
Hanedanxbilgin çift geçerim =)
Kurmayxebuhan bunuda çift geçerim =)
Vipxkılınç gerçekten sağlam şifacı onuda yendm ama gerçekten ii bi şifacı

Başka nam salmış yazmaya değer şifacı yok gibi
saolassn vander de ne zaman yendın onu bılmıorm :).
Uçak =))
swerdert
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen swerdert »

walla arkadaşlar üzerimde zırh ve takılar olmadan pantolonumda şuan için tek itemken ismimi orada görmek beni gururlandırdı teşekkürler... yalnız yazdıklarınız arasında yendiğim çok adam war isim werip rencide etmiyeceğim onlar kendilerini bilirler... tabi yenildiğimde oldu bu yazdıklarınızdan "birine" ilk kez wsde 5m kaybettim oda kendini iyi bilir saolsun sus dedim sustu ama ben şimdi açıklayacağım ŞERRUH U tek geçerim daha black ve face ile yapmadım ama itemlerim eksik yazdığım bu adamlar tecrübeli bunların dışında bide cmcm war

ayrıca wsde menzilli menzilsiz die bişi yoktur saçmalamayın plsss... başta belirtirseniz olr onun dışında wsde iksir içme dışında kural dışı hareket yoktur isteyen istediği eteneğini kullanmakta özgürdür ki onun yaptığını sende yapablirsin....
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön