rockipsiz yazdı:bitirdim krdşm. bana kalırsa güzel olduişte imzam ->
senin yorumun bnm için önemli. beğendin mi _?
güsel yazı tipin ne?
rockipsiz yazdı:bitirdim krdşm. bana kalırsa güzel olduişte imzam ->
yazı tipi evanescent. istersen özel mesajdan msn ver ordan ben 1000 tane yazı fontu var bnde zip olarak. onları atıyım sana. acayip güsel imzalar için yazı tipleri var. ama en beğendiğim font buydu. ikv nin de yazı tipi bu zaten...Swider yazdı:rockipsiz yazdı:bitirdim krdşm. bana kalırsa güzel olduişte imzam ->
güsel yazı tipin ne?
rockipsiz yazdı:yazı tipi evanescent. istersen özel mesajdan msn ver ordan ben 1000 tane yazı fontu var bnde zip olarak. onları atıyım sana. acayip güsel imzalar için yazı tipleri var. ama en beğendiğim font buydu. ikv nin de yazı tipi bu zaten...Swider yazdı:rockipsiz yazdı:bitirdim krdşm. bana kalırsa güzel olduişte imzam ->
güsel yazı tipin ne?
Swider yazdı:rockipsiz yazdı:yazı tipi evanescent. istersen özel mesajdan msn ver ordan ben 1000 tane yazı fontu var bnde zip olarak. onları atıyım sana. acayip güsel imzalar için yazı tipleri var. ama en beğendiğim font buydu. ikv nin de yazı tipi bu zaten...Swider yazdı:rockipsiz yazdı:bitirdim krdşm. bana kalırsa güzel olduişte imzam ->
güsel yazı tipin ne?
tmm kardeşim işteyim eve gidem kaydederim
yusufk_fb07@hotmail.comrockipsiz yazdı:Swider yazdı:rockipsiz yazdı:yazı tipi evanescent. istersen özel mesajdan msn ver ordan ben 1000 tane yazı fontu var bnde zip olarak. onları atıyım sana. acayip güsel imzalar için yazı tipleri var. ama en beğendiğim font buydu. ikv nin de yazı tipi bu zaten...Swider yazdı:rockipsiz yazdı:bitirdim krdşm. bana kalırsa güzel olduişte imzam ->
güsel yazı tipin ne?
tmm kardeşim işteyim eve gidem kaydederim
msn verirsen sana program atıyım 1000 tane yazı fontu _? eğer istersen _?
tm özel mesaj olarak atıorum...Swider yazdı:krdş istersen sen ver ben ekleyeyim bu pc de göstermiyo istekleri