geçiren kim olcak xDmorukkelleci yazdı:bunu seç bunu seç :mrgreen:MORDuMan yazdı:geçmiş olsun mu desem geçirenler sağolsunmu desem bilemicem sen kendine yakıştır bitanesini xD
ACI HABER ..!
Re: ACI HABER ..!

- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Oh be ne kadar güzel bir haber bu.Sonunda yönetim meranın hırsızlarından olan Warning ide banlamış.İşte yönetimden istediğimiz bu.O çarıyla bir yanlış hareket yapmadan bile ban alıyor.İşte olay bu.Eeee warning banlandıysa Ketçap - Aslanistsavaşçı - Makinistsavaşçı neden banlanmıyor bunlanda banlansın.Azizz efendi alma mazlumun ahını ! Çıkar aheste aheste . Eden buluyor . O mahsum arkadaşların çarlarını çaldın . O arkadaşların bedduaları sayesinde belanı buldun hadi kolay gelsin bakalım . Ezmee aziz . 
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
ketcapı bilmiyorumda aslanistle makinist oyunu bırakmadı mı ?Break yazdı:Oh be ne kadar güzel bir haber bu.Sonunda yönetim meranın hırsızlarından olan Warning ide banlamış.İşte yönetimden istediğimiz bu.O çarıyla bir yanlış hareket yapmadan bile ban alıyor.İşte olay bu.Eeee warning banlandıysa Ketçap - Aslanistsavaşçı - Makinistsavaşçı neden banlanmıyor bunlanda banlansın.Azizz efendi alma mazlumun ahını ! Çıkar aheste aheste . Eden buluyor . O mahsum arkadaşların çarlarını çaldın . O arkadaşların bedduaları sayesinde belanı buldun hadi kolay gelsin bakalım . Ezmee aziz .

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
ByWaRNiNG yazdı:Azizz çarımın ardından Warning çarımda ban yemiştir ..! Neden ban yediğini bilmemekteyim.Çok dikkatli kullanıyordum çarımı küfür etmiyordum neyden ban yediğini bilmiyorum..! 26.09.2012 ye kdr ban yemiştir..! HİÇ BİR KUSUR YAPMADAN BAN YEMEKDE İNSANA FENA KOYUYOR ..! BEN BUNU HAK ETMEMİŞTİM ..!
aynısı bendede var adamın dini değerlere hakaretini koyduk meğer suçmuş :S
hahah ii olmuş ban yediği meran snn gibi birinden kısa süreliğinede olsun kurtulmuş olur=)
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
fundafuni yazdı:hahah ii olmuş ban yediği meran snn gibi birinden kısa süreliğinede olsun kurtulmuş olur=)
forumdada senden kurtulsak fena olmaz aslında xD

sen sus karasis:DMORDuMan yazdı:fundafuni yazdı:hahah ii olmuş ban yediği meran snn gibi birinden kısa süreliğinede olsun kurtulmuş olur=)
forumdada senden kurtulsak fena olmaz aslında xD
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Öncelikle yönetime teşekkür ediyorum.Bu ahlaksız kişiliksiz,adi,klavye erkeği mahlukatı 2012 ye kadar banladığı için.Bu adamın şerefsizliklerinden bende nasibini aldım.Ve inanılmaz derecede beddualar ettim açık söyliyim.İnşallah seninde başına gelir demiştim.Ve oldu hehehehe
Şimdi rahat uyuyabilecekmisin acaba azizz efendi 
Reader
HAKSIZ BANLADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM BEN DİN*ALLAH*SİYASİ KONULAR ÜZERİNDE HİÇBİR KONUŞMA YAPMADIM EĞER YAPTIYSAMDA KAYITLARDAN ÇIKARSINLAR BENİ HANGİ FOTOYLA BANLAMIŞLAR GÖRELİM HAKSIZ BANLANMA VAR % 100 İDDALIYIM
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz