Not . Şuana KAdar Bana Gelen ve Her Türlü Sizinle Birliklteyim Diyen Kişiler Bunlardı.
İsmini YAzadığım çok kişi var yazdığım şartları ayn şekilde kabul eden varsa
oyunda beni bulsun yada ismini yazsın forumda.
İlk önce selamınaleykum orhan abi ben senle yolun sonu degil ucurumun kenarına kadar giderim ama nedense sen ve senin loncan beni cok elestirdi ve anlayıp dinlemeden kovdun beni sana saygım sonsuz ama bazıları dior yok akrabası yok suyu oldugun için bole bole yapıyon akrabalık yok bu oyunda bnm için herkez aynı vs vs bensenle heryere devam ederim carım 49 büyü ustu fevzi cevriye duzuk duruyo eger gel katıl dersen seve seve ama gelme yolune dersen hayatınızda basarılar sunu unutma ben herzaman senleydim ve senleyimde ve senlede gidicem bunuda bil simdilik hossakalın orhan abi senle bi ara ozel konusmam lazım
adem benim şarlarıma uyacaksan ki uyacan ama biraz sinirlisin sıpa neyse bunları sonra konuşuruz sence bir sakıncası yoksa bencede yok adem aramıza koşgeldin ama dedigim gibi ben hiç imseyi kaybetmek istemem helede seningibi birini yanlışlarınız oldu artık bu yanlışları istemiyorum loncada ve orayada yazdım bu şartlara uyanlar kalsın bende zor durumda kalmak istemiyorum sence uygunsa bencede uyar ademim Kardeşxorhan
bnm için her yol ankara yanı banada uyar bnm ustume loncadakiler gelmesin bana yeter ben kimseye bişey demem ve kolay kolayda sinirlenmem bundan sonra degistim kufur argo terbiyesizlik yok fazla sınırımı zorlamama sartıyla h.b beni bilen bilir tanıyan tanır tanımıyanlar sorsun orhan abiye tanıtır muckx
Not . Şuana KAdar Bana Gelen ve Her Türlü Sizinle Birliklteyim Diyen Kişiler Bunlardı.
İsmini YAzadığım çok kişi var yazdığım şartları ayn şekilde kabul eden varsa
oyunda beni bulsun yada ismini yazsın forumda.
Arkadaslar bu listenin amacı yeni koşulları kabul edenlerle etmeyenleri ayırmaktır. isimlerini saydıgınız arkadaslar yeni koşulları okuyup kabul ediyorlarsa forumdan veya oyundan orhan abiye alp abiye veya bana ulaşmaları yeterlidir. hepinize iyi oyunlar.Kardeşxmurat
BİZE TERS YAPANLARA İYİ DAVRANIN ONLARA ÇOK YÜKLENİYOLAR
Öncelikle Biraz Geçte Olsa Sizlerin Geçmiş Bayramını Kutlamak İstedim Ne Zamandır Giremedim Bu Aralar Meşgulum Bakıyorum Görmeyeli Epey Mesafe Katetmişiz... Birde Orhan Abim Benimle Varım Diyenler Yazsın Demiş Orhan Abi Sana Sözüm Şu Ben Seninle Sonuna Kadar Varım... Hİç şüpheniz Olmasın Küçüklerin Gözlerinden Büyüklerin Ellerinden Öperim... Herkese İyi Forumlar...