●●●[CCC] LON[CCC]ASI●●●

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Psycho
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: ●●●[CCC] LON[CCC]ASI●●●

Mesaj gönderen Psycho »

Fianxaspendos yazdı:
Cccilyasccc yazdı:
Ruanda yazdı:
BEYAZATLI yazdı:Yeni sayfanız hayırlı olsun ...Siz bir topluluk olarak ''Beyaz Köşk ' ün ilk loncasısınız ve Lonca kavramını beyaz köşke ilk siz getirdiniz tabi bu OaL ile devam etti... Bunun çok onur verici olduğunu düşünebiliyorum ... Ve ilk lonca olarak size layık işleri yapmanızın grekliliğini dile gtiriyorum -ki zaten yapıyorsunuzda- BİR ARZ OLARAK KLANI LODOS OLAN BU LONCAYA BAŞARILARINININ DEVAMINI DİLİYORUM :)
"Ccc" bu oyunun ilk loncası değildir. Onların kuruluşu, "Hashx" loncasının kuruluşundan sonra olmuştur. BeyazKöşk'ün ilk loncası "Hashx"tir. Zaten Ccc'lerin kurulma sebebi "Hashx" loncası yüzündendir. Bunu bu loncayı kuranlar la bile tartışabilirim :D
Demekkı Adamların Uzerınde etkımız hasx lerden fazla olmuskı bızı goruyolar. Hasx ılk lonca buna bısey demıyorz ama Hasxlerı takarak lonca kurmak ve bız, güldürme benı. Aramızdakı Fark bu Onlar Fianx oldu Biz Aynen Devam ettık yolumuza cünkü Biz Hasx defterını cıktıgımızda Kapatmıstık coktan .
Merhabalar ,

Bir tesadüf eseri bu mesajları gördüm aslında . Oyunun ilk loncası Hashx...Hashx ardından isim değiştirip Holy olmuştur ve Holy'de isim değiştirip FiaNNa olmuştur .

Gelgelelim CCC'lere derseniz bildiğim kadarını açıklayayım . Yanılmıyorsam-yanılıyorsam affola- "cccFSAccc" karakterinin sahibi,bu karakteri açarken bir lonca kurma amacında değil,o zamanın karakter açma özelliklerinden biri olan büyük ve küçük harfleri bir arada kullanma niteliğinden yararlanıp bir karakter açmış ve ardından bunu loncaya dönüştürmüştür .

Ccc'lerin KÖŞK'teki köklü loncalardan biri olduğu aşikar .

Saygılarımı sunarım .
BEnde Şöyle ekliyim Beyaz Köşkün İlk Loncası Hashx dir Hashx loncasını kuranlar, Bir Lonca kurmak için yapmamışlardır. H,A,S bunlar 3 kafadarların baş harfleridir :D isimlerini unuttum Kendilerince Bir grup gibi birşey kurmuşlardı Sonra Lonca oldu ve Böyle ilerledi Üye faln aldılar Ordaki ÜYeler Çıktı FİANNA loncasını kurdu Holy Zamanını tam olarak Bilmiyorum :)
İyi Eğlenceler
Resim

Sadakat Sevgiyle, Cesaret İtibarla, İhanet İntikamla

FianxSCARECROW
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FiaNNa »

Cccilyasccc yazdı:
Ruanda yazdı:
BEYAZATLI yazdı:Yeni sayfanız hayırlı olsun ...Siz bir topluluk olarak ''Beyaz Köşk ' ün ilk loncasısınız ve Lonca kavramını beyaz köşke ilk siz getirdiniz tabi bu OaL ile devam etti... Bunun çok onur verici olduğunu düşünebiliyorum ... Ve ilk lonca olarak size layık işleri yapmanızın grekliliğini dile gtiriyorum -ki zaten yapıyorsunuzda- BİR ARZ OLARAK KLANI LODOS OLAN BU LONCAYA BAŞARILARINININ DEVAMINI DİLİYORUM :)
"Ccc" bu oyunun ilk loncası değildir. Onların kuruluşu, "Hashx" loncasının kuruluşundan sonra olmuştur. BeyazKöşk'ün ilk loncası "Hashx"tir. Zaten Ccc'lerin kurulma sebebi "Hashx" loncası yüzündendir. Bunu bu loncayı kuranlar la bile tartışabilirim :D
Demekkı Adamların Uzerınde etkımız hasx lerden fazla olmuskı bızı goruyolar. Hasx ılk lonca buna bısey demıyorz ama Hasxlerı takarak lonca kurmak ve bız, güldürme benı. Aramızdakı Fark bu Onlar Fianx oldu Biz Aynen Devam ettık yolumuza cünkü Biz Hasx defterını cıktıgımızda Kapatmıstık coktan .

Selam CCC Loncası nasılsınız keyşfler yerindedir inş konulara göz atıyım demiştim ve gördümki Hashx kapanmasını İlyas arkadaşımız kendisi ile bağdaştırmış alakası yok teget bile geçmez eskinin konuşmasını yapmak istemiyorum 4 sene geçti tam hatırlamayorum genede =) Birşeyi düzeltmek isterim CCC loncası'nın hiç bir etkisi olması söz konusu dahi olamaz bunu bilmenizde fayda var diye düşündüm Allaha Emanet ...
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
cccbrksccc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Iııı Asil Iııı

Mesaj gönderen cccbrksccc »

Bence etkisi çok etkisi var çünkü kendinizden başka dostunuz yoktu Lewoht ABİMİZZZ...

Baş düşman olarakda biz vardık karşınızda...

İlk lonca oldugumuz tartışılmaz bir konu o yüzden yorma nazik ellerini buraya yazarak...
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk

"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FiaNNa »

cccbrksccc yazdı:Bence etkisi çok etkisi var çünkü kendinizden başka dostunuz yoktu Lewoht ABİMİZZZ...

İlk lonca oldugumuz tartışılmaz bir konu o yüzden yorma nazik ellerini buraya yazarak...

Ah ah acıyorum hemde çok nato mermer nato kafa derim =) Kendinizi avutun ;) Fianna Loncası üzerinden daha fazla prim yapmayın reklam peşindesiniz hala daha ...
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

Gözlemlediğim kadarıyla cccFSAccc 29 lvllerden kalma(beta) karekteri olduğu için herkes Ccc loncasını Beyazköşk de ilk lonca olarak biliyonur. Aslında cccFSAccc bu çarı açarken lonca die hiçbirşey yokdu.Bu lonca olayı 39 lvl lerin ilk geldiği zamanlar orataya çıkmaya başladı 29 lvl döneminde aslında böle bir şey yokdu.Hee olduysada 39 lvl lerin gelmesine çok yakın zamanda olmuşdur.Benim bildiğim kadarıyla Hashx Ccc Holy Bizans bunlar köşkün ilk loncalarıdır ve kurulmaları birbirleri ile yakın tarihlerde olduğu için herkes karıştırıyor.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
Tskxgenelkrmay
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tskxgenelkrmay »

Merhaba;

İlerki zamanlarda Loncalar arası ve Arz Lodos klanı arasında büyük bir turnuva düzenlenicektir şimdiden Bilginiz olsun istedim...

Turnuva katılım her loncadan 4 kişi olacaktır...

Sevgi Ve Saygılarımla...
ResimGeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi
<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Kullanıcı avatarı
cccbrksccc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

FiaNNa yazdı:
cccbrksccc yazdı:Bence etkisi çok etkisi var çünkü kendinizden başka dostunuz yoktu Lewoht ABİMİZZZ...

Ah ah acıyorum hemde çok nato mermer nato kafa derim =) Kendinizi avutun ;) Fianna Loncası üzerinden daha fazla prim yapmayın reklam peşindesiniz hala daha ...

Reklam mı Prim mi?

Olanları söledim LEWOHT ABİMİZ...

Panik yapma...

Kullanıcı avatarı
cccbrksccc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

iskar43 yazdı:Gözlemlediğim kadarıyla cccFSAccc 29 lvllerden kalma(beta) karekteri olduğu için herkes Ccc loncasını Beyazköşk de ilk lonca olarak biliyonur. Aslında cccFSAccc bu çarı açarken lonca die hiçbirşey yokdu.Bu lonca olayı 39 lvl lerin ilk geldiği zamanlar orataya çıkmaya başladı 29 lvl döneminde aslında böle bir şey yokdu.Hee olduysada 39 lvl lerin gelmesine çok yakın zamanda olmuşdur.Benim bildiğim kadarıyla Hashx Ccc Holy Bizans bunlar köşkün ilk loncalarıdır ve kurulmaları birbirleri ile yakın tarihlerde olduğu için herkes karıştırıyor.
Holy Ve Bizans Loncası bizden sonra kuruldu çok iyi hatırlıyorum...

29 leveller Gelmeden 2 ay önce kuruldu yanlış hatırlamıyorsam, yani ben ilk Ccc çarımı o zamanlar açmıştım...

Kullanıcı avatarı
cccbrksccc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Tskxgenelkrmay yazdı:Merhaba;

İlerki zamanlarda Loncalar arası ve Arz Lodos klanı arasında büyük bir turnuva düzenlenicektir şimdiden Bilginiz olsun istedim...

Turnuva katılım her loncadan 4 kişi olacaktır...

Sevgi Ve Saygılarımla...
İnşallah zaman kesinleşince elimizden geldıgınce katılırız...

Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

cccbrksccc yazdı:
iskar43 yazdı:Gözlemlediğim kadarıyla cccFSAccc 29 lvllerden kalma(beta) karekteri olduğu için herkes Ccc loncasını Beyazköşk de ilk lonca olarak biliyonur. Aslında cccFSAccc bu çarı açarken lonca die hiçbirşey yokdu.Bu lonca olayı 39 lvl lerin ilk geldiği zamanlar orataya çıkmaya başladı 29 lvl döneminde aslında böle bir şey yokdu.Hee olduysada 39 lvl lerin gelmesine çok yakın zamanda olmuşdur.Benim bildiğim kadarıyla Hashx Ccc Holy Bizans bunlar köşkün ilk loncalarıdır ve kurulmaları birbirleri ile yakın tarihlerde olduğu için herkes karıştırıyor.
Holy Ve Bizans Loncası bizden sonra kuruldu çok iyi hatırlıyorum...

29 leveller Gelmeden 2 ay önce kuruldu yanlış hatırlamıyorsam, yani ben ilk Ccc çarımı o zamanlar açmıştım...
29 leveller GELMEDEN hemde , maşallah ... İyisin iyi ;) :lol:
Var bi şizofrenlik ama hadi bakalım ... Burdan bu tartışmada olan tüm kişilere sesleniyorum lütfen tartışma devam etmesin aksi taktirde bir forum yetkilisi sayfayı kitleyebilir . Bunu da istemeyiz elbette . Umarım bu konu hk. ki son yorum olur bu.
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM

“Genel Sohbet” sayfasına dön