Hata..

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
RonyResh
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Hata..

Mesaj gönderen RonyResh »

Arkdslr Biras Oynorm 15 20 dk Snra Hata bağlantiniz kesildi Falan Dio bakiorm internet kesiLmemiş doru düzgün oynuyamiyorum görevler ipTal oLuo 0 dan basLio Ltfen yardim eDin yaa :evil:
Kullanıcı avatarı
Gazap
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Hata..

Mesaj gönderen Gazap »

Merhaba bu ınternet baglantınızla alakalı bır durum 444 0 375 nolu numarayı arayıp 5 nolu teknık destek numaradan gereken bılgılerı verırsenız sıze yardımcı olular ve hata raporu olusturulmasını ozellıkle ısteyın.
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.

Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
RonyResh
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Kardes AnnemLr Fln İzn VermzLer ya :) Arama yaPaMam bN bska cözmüü Yoq mu :)
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Bağlantınız kesildi.Hata Kodu: 183 mesajı alıyorum ve oyun kapanıyor. Neden olabilir, ne yapmalıyım?
Bağlantınız kesildi.Hata Kodu:183 hata mesajı bilgisayarınız ile sunucularımız arasındaki bağlantının kesildiğini ifade etmektedir. Bu hata mesajını aldığınız anda sunucu ile olan bağınız kopar. Bağlantı kaynaklı bir sorun olması nedeniyle birden fazla sebepten ötürü Hata Kodu: 183 hata mesajı ile karşılaşabilirsiniz. Öncelikle bağlantınızı kontrol etmeniz gereklidir. Tekrar sunucuya giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

Eğer sorun çok sık yaşanıyorsanız,

a) Eğer modeminizin bağlı olduğu hatta bir telefonda paralel olarak bağlıysa ve splitter* kullanmıyorsanız sabit hatlara gelen her çağrıda kesilen ADSL bağlantısı bu soruna neden olur.
b) Modem ve bağlantı kablolarının/Wireless kontrol edilmesi gerekebilir.
c) Windows ağ ayarlarını kontrol etmelidir. Eğer konu hakkıdna yeterli teknik bilginiz yoksa teknik desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz.
d) Düşük olasılık olsa da kimi durumlarda zararlı yazılımlar buna neden olabilir bu yüzden bir güçlü bir güvenlik yazılımı ile bilgisayarını kontrol etmelidir.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
RonyResh
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

OlMuyo yaa off .. yapamiyorum fazla bilgim yok bilgisayar hakkında .. :x :x :x :x :x :?:
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihanı Hükümran

Mesaj gönderen Laz61 »

arkadalım çok sık sık yapıosa virüs yemişisindir veyahutta kullandığın anitvirüs programı varsa kapat veya en basiti biliosan format at...
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''
Kullanıcı avatarı
Gazap
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gazap »

Pc nızın DNS ayarlarını kontrol edın sıze yardımcı olmak ısterım bıraz;

Ag baglantılarım ( sagı tıkla ozellıkler)>Yerel ag baglantısı (sagı tıkla özellıkler)> ınternet ıletısım kuralları cıft tıkla>Dns sunucu adresını otomatık al secenegını sec

Eger bundan sonrada olmuyorsa TTNET aramaktan baska cozum yolun yok ve sprıter yanı modemle telefon hattını ayırıcı kutucugu kontrol et evde ayrıca telefon telsız fax vs seyler varsa bunlarda sebep olabılır.
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.

Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr

“Genel Sohbet” sayfasına dön