Vay Vay Vay aLmira Geri Dönmüş Ne Yüssüz Biri Sin Sen ya Mlletn Emeqini CaLmak Bu Kadmı Hoşuna Gidiyor Ztn Sende Biraz Şahsiyet Kişilk Olsa Bidaha Bu Oyuna GeLmez sin ama Snde Ar Damarı Denen Sey Yoq Gelp calıp Gdyosun Bu Defa Baltayı Taşa Sapladın Bide Utanmadan Forumda Konu Acıyon aLi ye Camur Atıyorsn Sen ilk Önce Kendine Baq Sonra Ona Buna Camur At SANA SON SÖZÜM SENDE BİRAZZ ŞEREF VARSA DAHA BU OYUNUN ADINI BİLE AGZINA ALMASIN....
Aspurce yazdı:Goodfather Darkxhero Kemalist Wızard DiNoO adlı karakterler hırsızdır.Güvenmeden önce bi kez daha düşünün.Sevgilim dediği kişinin karakterlerini (Missmoderatör Aspurçe Crazywoman Mrsturk) şaheserler hariç boşaltmıştır.Loncanızdaki yeni başkanınıza dikkat edin.
Aspurçe Missmoderatör Crazywoman Mrsturk
almira adina bir bayan koyardin sari bir kiz onun gerçek ismi ney facesinide verebilirsin
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
Aspurce yazdı:Goodfather Darkxhero Kemalist Wızard DiNoO adlı karakterler hırsızdır.Güvenmeden önce bi kez daha düşünün.Sevgilim dediği kişinin karakterlerini (Missmoderatör Aspurçe Crazywoman Mrsturk) şaheserler hariç boşaltmıştır.Loncanızdaki yeni başkanınıza dikkat edin.
almira adina bir bayan koyardin sari bir kiz onun gerçek ismi ney facesinide verebilirsin
ahahaha uLen eRoL ne adamsın he ben sana daha güzeLini buLuRum meRak etme
ben buldum seviyom merveyide o beni affetmio nasil olucak o iş
ben buldum seviyom merveyide o beni affetmio nasil olucak o iş
ulen alı savascısı ıcın kadım aldın benden de bı seyler tırtıkladın pok yoluna gıttı desene bızım lıderlık
nese genede ucuz kurtulmussun erol merak etme len senın ıcınde hele bır gelsın konusacam ben merveyle ama karar onun genede
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Hiçkimse TLOO gibi büyük bir loncanın üyesine heleki yönetimde bulunan birisine hırsızsın diyemez.Bu kendini bilmezliktir.Bu arada ALmirayı tanımayan yoktur.
Dün Geceki Junon Operasyonunda İsyanlarda Olmasına Rağmen Efe ( Iceheart ) Kardeşimize Oksidant Şarmaşık Düşmüştür Efe Bununla Kısa Bi Süre İdare Et Yakında Funditores Geliyo