Bu oyunda şahesersizler ve şaheserliler ayrımı yapıldıkça birşey göremiyecez galiba.Ya arkadaş adam şaheserli arıyor kendi elinde şaheser yok.Ne ya bu ejderi olmayan sepet çocuğumu arkadaşım.Nice güçlüler var ejderi olmayıpta boş gezen.Ejderlinin turşusunt mu kuracaksınız alın ejdersizide onunda şaheseri olsun.Ejdersiz büyücüyü gruba alınca kesemeyecek misin junonu Centi he.Niye ayrım yapılıyor herkesin parasımı var o kadar üreticek el insaf ya.Şahesersizler küçük görülüyor.Şahesersizler napsın? Para çalıp öyle mi üretsin şaheseri.Böyle giderse hiç iyi olmayacak gibi.
KRaLeX yazdı:Bu oyunda şahesersizler ve şaheserliler ayrımı yapıldıkça birşey göremiyecez galiba.Ya arkadaş adam şaheserli arıyor kendi elinde şaheser yok.Ne ya bu ejderi olmayan sepet çocuğumu arkadaşım.Nice güçlüler var ejderi olmayıpta boş gezen.Ejderlinin turşusunt mu kuracaksınız alın ejdersizide onunda şaheseri olsun.Ejdersiz büyücüyü gruba alınca kesemeyecek misin junonu Centi he.Niye ayrım yapılıyor herkesin parasımı var o kadar üreticek el insaf ya.Şahesersizler küçük görülüyor.Şahesersizler napsın? Para çalıp öyle mi üretsin şaheseri.Böyle giderse hiç iyi olmayacak gibi.
%100 haklısın.Ejdersiz saglam olan kişiler çok ama bazı kendini bilmişler sayesinde farkedilmiyor.Benm gördügüm çok var.adam da 1 şaheser bile yok ama adam ejderli arıyor.Önce sen kendine bak ve sonra adam ARA
ARGOS-ARGOSS
.
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
2. Kenan kesimimde Kıyamet Alevi Kolye düştü ama o da çöp . Şu ana kadar 20 defa Kenan kestim.İksir bile vermedi adi.Motorda aynı .Oda iksir bile vermiyor.Tüm arkadşlarıma asa verdi motorin banada madalya
ARGOS-ARGOSS
.
.
Ben meran sunucusundan geliyorum .Ve arkadaşlarımızn dediğine harfiyen hatılıyorum . Tam 50 ddefa kestım ama sadece nucleus yüzük düştü . Bu kadarmı haksızlık olur .Harcadığım ıksırlerın materyal parasını , giden zamanın karşılığını emeğimi bir türlü alamadım .İlk giripte düşürenler oluyor .Adamlara 2. 3.'ye düşüyor ama bana 1 zırh bil yok
Ayrıca bir şey söyleyeceğim :En iyi zırh diye bir şey yoktur .Tank bir adam Işık hanım zırh kullanamaz . Yeteneğine göre en iyi zırh wardır . Fevzi + buz Büyücüye en iyi zırh alternatör diyemeyiz ...
Genius yazdı:Ben meran sunucusundan geliyorum .Ve arkadaşlarımızn dediğine harfiyen hatılıyorum . Tam 50 ddefa kestım ama sadece nucleus yüzük düştü . Bu kadarmı haksızlık olur .Harcadığım ıksırlerın materyal parasını , giden zamanın karşılığını emeğimi bir türlü alamadım .İlk giripte düşürenler oluyor .Adamlara 2. 3.'ye düşüyor ama bana 1 zırh bil yok
Ayrıca bir şey söyleyeceğim :En iyi zırh diye bir şey yoktur .Tank bir adam Işık hanım zırh kullanamaz . Yeteneğine göre en iyi zırh wardır . Fevzi + buz Büyücüye en iyi zırh alternatör diyemeyiz ...
İyi forumlar..!
Geçen hafta adamın birisi benle konuşuyor adam bana ilk defa kenn kesmmde Alternatör yüzük düştü dedi.Gelde sinirlenme
ARGOS-ARGOSS
.
.