SAVAŞÇISIZ ÇOK DAHA RAHATManasiyok yazdı:girayankara yazdı:16.6 ya hangi grup sistemiyle ulaştn.Zırhlar sadece migrattan düşüyor.Migrata 1 savaşçı ile girip junou kesen görmedim , duymadım.Eğer 1 savaşçılya kesebiliyorlarsa helal olsun ne diyimintikamatesi yazdı:bayücüve şifacı zırhları var sadece grup bölgelerine savaşçı grupta 1tane olması yeterli oluyor ve 16,6 gibi bir ihtimal oluyor buda cok az bu nedenlede düşmüyorLanetxxxi yazdı:iide teskilat sunucusunda kismede yokkkk
Tılsımda Dragony lerin grup sürekli tek savaşçı ile kesiyorlar=)
neden hala düşmeye başlamadı???
Re: neden hala düşmeye başlamadı???
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
oraya 4ewo 2kenan 1ısık hanım yazarmısın xDxFirelifex yazdı:Doğu'nun çarları çalınıp silinmiş yeni çar açtı 25 lvlveym2 yazdı:sayam bi kaç taneLanetxxxi yazdı:iide teskilat sunucusunda kismede yokkkk
lodoslar
MeNeK=evocati,kenan günücü
Starlet=kenan gücü
Pumaa=bilmiyorum
DaDaŞkEnT=ilk gün yansıtmış duyduma göre ışık hanım zırhı
arz
İNFAZTEAMFOUR
ExTaCyII=kenan gücü
Hewal=evocati
MaNiacjnda=evocati
Doğu=kenan gücü
yanlış olabilir tam bilimyorum
- Swider
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Cerrah yazdı:veym2 yazdı:sayam bi kaç taneLanetxxxi yazdı:iide teskilat sunucusunda kismede yokkkk
lodoslar
MeNeK=evocati,kenan günücü
Starlet=kenan gücü
Pumaa=bilmiyorum
arz
İNFAZTEAMFOUR
ExTaCyII=kenan gücü
Hewal=evocati
MaNiacjnda=evocati
Doğu=kenan gücü
Teşkilatta yok diyyen güzel kardeşim Paşaeyup imzası Taşıyon Ama Kim Olduğunu Ne Olduğunu Bilmiyorsun İşte O imzasını Taşıdığın Adamda Teşkilatta İlk Işık Hanım Zırhı Düşüren Kişi
doru cocuk oyunu savaşçı carıyla bıraktı ama senin yazdığın tarih 19 agustos konu acım tarihine bak 9 temmuz bu konu acıldıktan sonra eyup abimin ısık düşürdüğünü örendik.... o cocuk hem oyunu hem eyup abiyi senden daha iyi biliyor... eyup abi carsamba gunu askere gidiyo donsun sana kim oldugunu anlatır... sen bence onun gercek hayatta görmemişken eyup abiyle bu cocuk aksamlara kadar yardımlasıyodu diyorumya sende varsa ara yoksa ben aratırım seni dicemde adam askere gidio gider ayak uzmeyelim seni....

- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
MeNeK yazdı:oraya 4ewo 2kenan 1ısık hanım yazarmısın xDxFirelifex yazdı:Doğu'nun çarları çalınıp silinmiş yeni çar açtı 25 lvlveym2 yazdı:sayam bi kaç taneLanetxxxi yazdı:iide teskilat sunucusunda kismede yokkkk
lodoslar
MeNeK=4 evocati, 2kenan günücü 1 ışık hanım
Starlet=kenan gücü
Pumaa=bilmiyorum
arz
İNFAZTEAMFOUR
ExTaCyII=kenan gücü
Hewal=evocati
MaNiacjnda=evocati
Doğu=kenan gücü