tmm mykonsa ne demeliKonsantrasyn yazdı:Sefa 799 iletin var bu cevaba yorum yazınca 800 olacak içlerinden en fazla 100 tanesi mantıklıdır 700 tanesi post kasmak için yazılmıştır
HERKEZE GÜVENİP KADİME GİTMEYİN
Re: HERKEZE GÜVENİP KADİME GİTMEYİN
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- Konsantrasyn
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
mykonstaki iletilerden en az 300 tanesinde faydalı bilgi varfaysbok yazdı:tmm mykonsa ne demeliKonsantrasyn yazdı:Sefa 799 iletin var bu cevaba yorum yazınca 800 olacak içlerinden en fazla 100 tanesi mantıklıdır 700 tanesi post kasmak için yazılmıştır

kendi agzınla söledin kalanında demek post kasmışınKonsantrasyn yazdı:mykonstaki iletilerden en az 300 tanesinde faydalı bilgi varfaysbok yazdı:tmm mykonsa ne demeliKonsantrasyn yazdı:Sefa 799 iletin var bu cevaba yorum yazınca 800 olacak içlerinden en fazla 100 tanesi mantıklıdır 700 tanesi post kasmak için yazılmıştır
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- Konsantrasyn
- İskele Babası
İlker faydalı bilgi dedim geriside post kastım demedim (İlker diyorum çünkü sen ilkersin sefa ismini uydurdun )faysbok yazdı:kendi agzınla söledin kalanında demek post kasmışınKonsantrasyn yazdı:mykonstaki iletilerden en az 300 tanesinde faydalı bilgi varfaysbok yazdı:tmm mykonsa ne demeliKonsantrasyn yazdı:Sefa 799 iletin var bu cevaba yorum yazınca 800 olacak içlerinden en fazla 100 tanesi mantıklıdır 700 tanesi post kasmak için yazılmıştır

Her kimsen adını bilmiyorum post kasmış olsam sanane seni ilgilendirirmi kendini bişi sanma olurmu sana diyecegim tek şey bu
Kendin ol biraz özenti, yarım aklın var onuda ben alırım.. Post kasman benim hiçde umrumda değil o senin salaklığın. Beni ilgilendiren şey güncel tutulmaması gereken bi konuya önemli olmayan bir cevap yazmış olman, salakça cevaplar yazıp konuları güncel tutma, dediğim gibi git başka yerde post kas. Başka konulardada görüyoruz sırf post kasmak için cevap yazıyorsun,hadi onu gectim okadar tembel bi herifsinki post kasarken bile başkalarının yazdıklarını alıntı yapıp; eet, +++ ,doğru haklısın gibi cevaplar veriyorsun. Özenti pisliğin tekisin, forumda kendin olman gereken imza bölümünde bile özentilik var adamın tekinden çalmışsın haraketli grafiği ! Biraz kendin ol yarım akıllı özenti velet.
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
- onurala
- FareAdam Düşmanı
ewt kardesim bugn grubları kurdu yarı yolda junona gitmiş gerçekten tanıdıklarınla gideceksin
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Mestrov
PFİZER
Ogün , senden ricam , olur olmaz konulara , olur olmaz yorumlar yazma.
Sen , işinie odaklan.
Bu işleri bana bırak.
Ben herkese gerektiği yerde gerektiiği müdaheleyi yaparım.
Uyma bunlara kardeşim.
Sen , işinie odaklan.
Bu işleri bana bırak.
Ben herkese gerektiği yerde gerektiiği müdaheleyi yaparım.
Uyma bunlara kardeşim.
İlker yada onun arkadaşı , sen yeternice can sıktın.
Lütfen yorumlarını düşünerek yap.
Bundan sonra ki konuşmalarım da ağır dil konuşmak istemiyorum.
Her yerde yorum yazmak marifet değildir.Bunu bil buna göre yorum yap ve adam gibi yap.
Bu rica mahiyetinde bir yorumdu.Dikkatini çekmek isterim.
Lütfen yorumlarını düşünerek yap.
Bundan sonra ki konuşmalarım da ağır dil konuşmak istemiyorum.
Her yerde yorum yazmak marifet değildir.Bunu bil buna göre yorum yap ve adam gibi yap.
Bu rica mahiyetinde bir yorumdu.Dikkatini çekmek isterim.
Ya Allahınızı severseniz 45 Dk ayırın kadimi 3 büyü 1 şifa 1 savaşçı kesin nie bu kadar uzatıyorsunuz kadim oalyını