YÖneticinin YAZısı :
Küfürü kime ettiğiniz değil küfür etmiş olmanız ceza almanıza yeterli bir sebeptir. Bir oyuncu ile bir GM' nin şahsi değerleri arasında hiç bir fark yoktur. Küfürün edilmiş olduğu kanal ve edilme şekli cezanızın süresini, şeklini etkileyen unsurdur.
bu zamana kadar bir cok kişi bölgeye ve klana küfür etti ama kimse süresiz ban yemedi...
burda sadece bi GM ye sövdüm die bana sınırsız ban veriosunuz o gün bnle birlikte 3 kişi daha klana bölgeye sövdü ... bunların hepsi klana ve bölgeye küfür etti ama hepsi 1 hafta susturma aldılar bn BÖLGEDEn GM YE küfür ETTim Die SInırsız Ban YEDİk Bn Bu oyunu 3 SENEdir oynuom VE Bir cok kez ceza YEDim ama Hİç Bİri BAn DEĞİldi HEle SInırısz Hİç DEĞİldi...
...İçerik düzenlenmiştir!...
ceZA....
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Re: ceZA....
Küfür etti die başka sınırsız block yiyen varmı?mühtemelen yok İsim vermiyim yaklaşık 2 hafta önce klana ana bacı söwen adam sadece 3 gün susturma yedi Xxxhostxxx un bu adamdan ne eksiği var? Gm mı tanımıoki bu adam sınırsız yedi?
Across
Byiblis
Byfka
SEMT AŞKI EYÜP SULTAN
Byiblis
Byfka
SEMT AŞKI EYÜP SULTAN
[/u][/i][/b]Kod: Tümünü seç
[list][list=][*][img][color=#00FFFF]SelamıN AleyküM KolaY GelsiN[/color][/img][/list][/list]

GM ye normalde Kufur etmek ve hakarette bulunmak v.b E:Ösunucusunda Normal dır ...E.Ö sunucunun ne hal aldıgınıa goremıyorlar ...Oyunda Bir yetkılı Bulmak Imkansız Ancak etkınlık Duzenlerken Oyuna Gırıyorlar..Ama ne oluyor hıc birseyy. Gecen gun Gorduk Sunucuda Resım Alacaklardı KIm gıttı Kım toplandı ..Sız Bu sunucuya Canınız ıatedıgı zaman gırıp BOs Muhabbetler le Vakıt gecırıyorsunuz ...
Oyunda Kufur Dız boyu Tmm Yerı gelınce ben de edıyorum ama CEzamı da alıyorum ..Kufur Edenlere Susturma cezası yeterlı mı acaba ..3gun susturma 4.cu gun kufure devam ...oyunda eskıden yonetıcı olarak bazı kısıler vardı Ve en azından kufur Bu kadar edılmıyordu ..
Test Takımı dıye bı9r sey cıkardınız Gm sectınız Adamlar oyuna bakamıyorlar kı Sıkayet Maiillerını Okumaktan ...
YA SU OYUNA ADAM GIBI EL ATIN YADA Bız Geregını yapıyoruz demeyın
HAKKIDIR HAKKI
GM lerın HAKKI DIR HARBIDEN HAKKI
Oyunda Kufur Dız boyu Tmm Yerı gelınce ben de edıyorum ama CEzamı da alıyorum ..Kufur Edenlere Susturma cezası yeterlı mı acaba ..3gun susturma 4.cu gun kufure devam ...oyunda eskıden yonetıcı olarak bazı kısıler vardı Ve en azından kufur Bu kadar edılmıyordu ..
Test Takımı dıye bı9r sey cıkardınız Gm sectınız Adamlar oyuna bakamıyorlar kı Sıkayet Maiillerını Okumaktan ...
YA SU OYUNA ADAM GIBI EL ATIN YADA Bız Geregını yapıyoruz demeyın
HAKKIDIR HAKKI
GM lerın HAKKI DIR HARBIDEN HAKKI
EsCoNtEs
Jimnactic
Jackk
KiMsE AğLaMaSıN HeRkEzE YeTeCeK KaDAr BüYüK
Jimnactic
Jackk
KiMsE AğLaMaSıN HeRkEzE YeTeCeK KaDAr BüYüK
Ztn ceza alıcamızın farkındaydık ama aynı hareketi yapanlar susturma biz süresiz block aldık burda HAKSIZLIK var.
Across
Byiblis
Byfka
SEMT AŞKI EYÜP SULTAN
Byiblis
Byfka
SEMT AŞKI EYÜP SULTAN
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
orda bnle birlikte 4 kişi daha sövdü ama bn gm ye küfür ettim die bana sınırsız ban verdiler adamlara 1 hafta susturma verdiler burda adaletsizlik olmuyormu bi Gm ye küfür etmenin cezası sınırsız ban mı ..... nick ini vermek istemediğim biri daha etti Gm ye sövdü oda sınırsız ban yedi ama actılar charını cünkü sözlesm ede küfür e sınırsız ban diye ceza yazmıo illa bnmde gidip destek e adamlarlamı konusmam gerekio bn burda işi kolaycana bitirmeye calısıom....
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Bu konuyu sizin tabiriniz ile "kolayca" bitirmenin tek yolu Destek Birimi ile irtibata geçmenizdir. Nedenini ise şu alıntı ile tekrar hatırlatmak isterim.
Destek Birimi İçin = http://www.istanbuloyun.com/support.aspx[/b][GM]Erdogan yazdı
Ceza itirazları için ikvdestek formunu kullanınız. Forum üzerinden yapılan bildirimler dikkate alınmamaktadır.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!