!! RDMX LONCA SAYFASI !!
- KoRkUsUzXOgUz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: !! RDMX LONCA SAYFASI !!
selamün aleyküm keyifleriniz nasıl anlatın az bi ara kararlaştıralım beraber etkinlik yapalım 
Korkusuzxoguz
Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee

Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee

- TAYFAxASKR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Gecmis bayraminiz kutlu olsun arkadaslar...
Ruhum bizim siteden bir kac ileti ekliyecem ben gereken uyarmami yaptim tatlim gerisi sana kalmis cnm...
Tayfamurat dan alinti..
Abla Gençfb lere ve RDM lere dalmıyacaksınız diyorsun ama tek suclu biz değiliz.. Rotterblitz Elemeber sonra gençfb lerden baya bir adam nerde görseler dalıyor..Bizde bunun altında kalamıyoruz.. Bizimki sadece Etkiye Tepki oluyor.
Tayfaxoguz dan alinti...
kuzum sen bizi uyarcağına onları uyar onlarla konuş kaç kere rdmlere gençfb lere kesildim haddi huddudu yok ben yine dalmıyorum ama keslincede kesmek zorundayım onları uyar biz dalmayız
Tayfaxstylesch dan alinti...
Evet abla oguzum ve muratıma hak veriyorum 2 hafta önce Gencfbxgestapo rdmxelemeberr rotterblitz yanlarında birkaç kşi daha vardı oyuna girir girmez hepsi yüklendi üzerime bi baktım krakter yerde yatıyor ondan sonra gençfbxgestapo ile tartıştık bankada işim vardı o kadar lodos dalmıyor royalların şifacısı geldi daldı onu kestim gestapo ve 1 kişidaha benim üzerime geldiler onlar kesti bu sfer gestapoya ws dedim 2 kez bn kestim 1 kez o kesti bizler sadece etkiye tepki veriyoruz gecen günlerde rottberlitz ve rdmxenkin aynı davranışları ben ve emreye gösterdi ikimiz dalmıyoruz onlar dalıyor benim kara listeme eklemişim bu enkin rotter ve elemeber nerde görürsem dalacagım bunların yaptıgı 1 degil 2 degil 3 degil sayısı bellisiz...
Ben uyarmami kendi Loncama yaptim cnm umarim nedemek istedigimi anlarsin tatlim... :!:
Ruhum bizim siteden bir kac ileti ekliyecem ben gereken uyarmami yaptim tatlim gerisi sana kalmis cnm...
Tayfamurat dan alinti..
Abla Gençfb lere ve RDM lere dalmıyacaksınız diyorsun ama tek suclu biz değiliz.. Rotterblitz Elemeber sonra gençfb lerden baya bir adam nerde görseler dalıyor..Bizde bunun altında kalamıyoruz.. Bizimki sadece Etkiye Tepki oluyor.
Tayfaxoguz dan alinti...
kuzum sen bizi uyarcağına onları uyar onlarla konuş kaç kere rdmlere gençfb lere kesildim haddi huddudu yok ben yine dalmıyorum ama keslincede kesmek zorundayım onları uyar biz dalmayız
Tayfaxstylesch dan alinti...
Evet abla oguzum ve muratıma hak veriyorum 2 hafta önce Gencfbxgestapo rdmxelemeberr rotterblitz yanlarında birkaç kşi daha vardı oyuna girir girmez hepsi yüklendi üzerime bi baktım krakter yerde yatıyor ondan sonra gençfbxgestapo ile tartıştık bankada işim vardı o kadar lodos dalmıyor royalların şifacısı geldi daldı onu kestim gestapo ve 1 kişidaha benim üzerime geldiler onlar kesti bu sfer gestapoya ws dedim 2 kez bn kestim 1 kez o kesti bizler sadece etkiye tepki veriyoruz gecen günlerde rottberlitz ve rdmxenkin aynı davranışları ben ve emreye gösterdi ikimiz dalmıyoruz onlar dalıyor benim kara listeme eklemişim bu enkin rotter ve elemeber nerde görürsem dalacagım bunların yaptıgı 1 degil 2 degil 3 degil sayısı bellisiz...
Ben uyarmami kendi Loncama yaptim cnm umarim nedemek istedigimi anlarsin tatlim... :!:

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..
HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN
- SouLeYMaNeYouLa
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos

Peki o zaman bunlarıda göz önüne alırsınız umarım. Resimde herşey ortada.
RoTTdeRbLitZ
- Samuraixbizans
- Işık Hanım'ın Elemanı
Selam Rdm Ailesi Nasılsınız. İyisinizdir İnşallah. Bir Girip Bakayım Dedim.İnşallah İyisinizdir.Hadi Allaha Emanetsiniz.
Oyunu Bıraktım Artık...
Dostum şu adam kadar labali birisini görmedim.Tavrınıza katılıyorum...SouLeYMaNeYouLa yazdı:
Peki o zaman bunlarıda göz önüne alırsınız umarım. Resimde herşey ortada.
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
-
- Salgın Koruyucusu
Biz İyiyiz Sen NasılsınSamuraixbizans yazdı:Selam Rdm Ailesi Nasılsınız. İyisinizdir İnşallah. Bir Girip Bakayım Dedim.İnşallah İyisinizdir.Hadi Allaha Emanetsiniz.![]()
Denizz & IIDamBLDoRII & Rdmxdennis
Tayfaxstylesch, bizi kara listeye almışmış... Senin haberin yok tabii biz aylar öncesinden tayfalarla dostluğumuzu kestik.. biz derken sevglim ve ben.. diğerleri ne düşünüyor bilemicem.. ama bence onlarda bizim gibi düşünüyor... Bana yapılan olaylardan sonra nergis abla gelip buradaa uyarı yapma bizee istemiyoruzz.. süreklide uyarmayın bizii.. Rabia Abla bizim ne yaptığımızı gayet iyi biliyor... bikaç kişinin yüzünden bütün herkezlemi arkadaşlık dostluk biticek diyebilirsiniz tabiki.. Ama bakın bizee.. bizden tek bir üye hepimizi temsil etmektedir.. ve şöyle bişey var biz ordan burdan üye toplayıp loncaya almıyoruzz.. tanıdıklarımızz ve insan olanlar loncamızda... Gerçekten çk sinirlendim.. bunuda aklınızın bi köşesine yazın artık.. Benim ve rotderblitz için tayfa dostluğu diye bişey yokturr bu kararı biz aylar öncesinden aldık ve rabia ablagil Enkinler kararımıza saygı duydu başka kimse ne derse desin.... Uyarılarınız bitsin artıkk sayfamızıı kirletmeyin....
ѕcαяℓαтιηα
|l|lllll|lll||ll||lll�
ALTINORDU
|l|lllll|lll||ll||lll�
ALTINORDU
Öncelikle Elif bu tavır doğru değil, Siz kendi adınıza istediğinizle konuşur ya da konuşmazsınız. Ben asla bu yüzden size baskı yapmam ve bugüne kadar yapmadım da...
Tayfa ve Rdm dostluğuna gelince;
Ben bu konuda daha öncede söylemiştim yine aynı şeyi söylüyorum,araya lonca katarak vuralım vurmayalım durumunu aşalım diyorum ben. Özellikle Nergizim loncamızdaki kardeşlerimizin herhangi anlaşmazlıkları onları samimiyet kuramayacakları duruma getirmiştir ve kendilerince haklı nedenleri vardır. Bu iki taraf içinde geçerli. Bence klan ayrımı durumunda çokta zorlamak doğru değil. Ayrıca fark ediyor musun bilmiyorum ama onları savunacağız derken biz kendi dostluğumuzu unutuyoruz. Halbu ki biz dostluğumuzu pekiştirdiğimizde Onlar yoktu ve yakınlık derecesini birbirlerine karşı bizim kadar içten hissedememeleri normal.
Ortada klan ayrımı varken ve savaşmalar bu kadar öncelikteyken bunu engellemeye çalışmamız yersiz. Benim her iki taraftan tek bir isteğim var. Oda; her ne olursa olsun lütfen terbiyenizi ve saygınızı kaybetmeyin. Hiç bir dost ya da kardeş tarafından kesilmek değil ama saygısızlığıyla karşılaşmak beni çok üzer. Eminim herkes için bu böyledir.
Çok uzattım ama anlatmak istediğim anlaşıldıysa ne mutlu bana...
Tayfa ve Rdm dostluğuna gelince;
Ben bu konuda daha öncede söylemiştim yine aynı şeyi söylüyorum,araya lonca katarak vuralım vurmayalım durumunu aşalım diyorum ben. Özellikle Nergizim loncamızdaki kardeşlerimizin herhangi anlaşmazlıkları onları samimiyet kuramayacakları duruma getirmiştir ve kendilerince haklı nedenleri vardır. Bu iki taraf içinde geçerli. Bence klan ayrımı durumunda çokta zorlamak doğru değil. Ayrıca fark ediyor musun bilmiyorum ama onları savunacağız derken biz kendi dostluğumuzu unutuyoruz. Halbu ki biz dostluğumuzu pekiştirdiğimizde Onlar yoktu ve yakınlık derecesini birbirlerine karşı bizim kadar içten hissedememeleri normal.
Ortada klan ayrımı varken ve savaşmalar bu kadar öncelikteyken bunu engellemeye çalışmamız yersiz. Benim her iki taraftan tek bir isteğim var. Oda; her ne olursa olsun lütfen terbiyenizi ve saygınızı kaybetmeyin. Hiç bir dost ya da kardeş tarafından kesilmek değil ama saygısızlığıyla karşılaşmak beni çok üzer. Eminim herkes için bu böyledir.
Çok uzattım ama anlatmak istediğim anlaşıldıysa ne mutlu bana...
ruuhh / xxRUHHxx / OtHeRsxRuHH
Baskı Yapmadığını Söylemeye çalıştım zaten ablacım...
ѕcαяℓαтιηα
|l|lllll|lll||ll||lll�
ALTINORDU
|l|lllll|lll||ll||lll�
ALTINORDU
Ben acıkcası lonca olarak bakmıyorum Tayfalardan dokinmicam nergiz cemal özkan ve tatar vardır
ve beni arkadaşım kesmiş veya sevmediğim biri kesmiş umursamıyorum. birinede şuana kadar asla kesildim diye tek söz etmedim ( biri hariç o kendini biliyo )
Ruhh yukarda doğru demiş önemli olan kesip kesilmek değil karsındakine hakaret etmeden oynaya bilmek
ve beni arkadaşım kesmiş veya sevmediğim biri kesmiş umursamıyorum. birinede şuana kadar asla kesildim diye tek söz etmedim ( biri hariç o kendini biliyo )
Ruhh yukarda doğru demiş önemli olan kesip kesilmek değil karsındakine hakaret etmeden oynaya bilmek
***EnKiN***Rdmxenkin***Rdmxenkinx***Rdmxfenerium***