adaletmı Bu ?
adaletmı Bu ?
her zamankı gibi buyucumde oynarken bir savascıyla ws yaptıgımda depar attı zıhın attım zıhının suresı 6o Sn sonra durdurma attı kutup actım kutubada bır haylı sure vardı tekrar ama ws yaptıqım savascının durdurma suresı 3o Sn oLduqu ıcın durdurma atıp Benı kestı surda sunu demek ıstıorum ya kutubun sanıyesını daha az lımıte Indırsınler yada zıhının Suresını ındırsınler savascı yeteneklerı buyucununkılerını aLır . bır ıhtımalle aLırım oda Kritik onu dızmekde bazıları ıcın zor ama savascıya 2 -3 max esya taktımı rahat kesıor para harcamasınada gerek yok.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Re: adaletmı Bu ?
Savaşçılar OOK' larda az vuruştan ve grup bölgelerindeki aktifsizlikten yakınır, büyücüler klandakinden ve OkO' dan... Elbette denge olmasını isteriz fakat bu dengeyi kurmak zor. O yüzden çoğu zaman yaptığımız gibi buna da "He" deyip geçmemiz gerekiyor.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- mardinli122
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeş dediğin doğru ama kısa zamanda kesersen böyle bir sorun yaşamassın Bu avantajdan yararlanmak için sarsılmaza 15 veren savaşçılar var

Doğru ama yanı ama adam dedıqım qıbı yeteneklerıyle alıor buyucu yeteneklrının suresı daha cok kısaltılmalı
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
ofans savaşçıların GB grublarına girdiklerini gördüğüm gün bu düşüncenizi desteklerim....
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
-
CaptainATX
- Kadim 999
Merhaba,
İstanbul Kıyamet Vaktinde sınıflar arası oko değerleri belirli testler sonucunda dengelenmiştir. Bu bilgiye dayanarak tüm yetenekleri bir kez daha okuyup ona göre planlarınızı yapmalısınız....
İstanbul Kıyamet Vaktinde sınıflar arası oko değerleri belirli testler sonucunda dengelenmiştir. Bu bilgiye dayanarak tüm yetenekleri bir kez daha okuyup ona göre planlarınızı yapmalısınız....
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
ATX hocam deparın suresı 40 sanıye savascı sarsılmazıyla 12 sanıye kazanıyor yedıgı hapısle 15 sanıye kutupla 5 sanıye
Yanı deparı hemen gelıyor ıstersen bir buyucu aç normal ustune ıstedıgın ıtemı dız (sıradan ıtemler) ben savascı açıyım gorelım bakalım dengeyı tek el alamazsın
bunları tekrar gozden geçırın
Yanı deparı hemen gelıyor ıstersen bir buyucu aç normal ustune ıstedıgın ıtemı dız (sıradan ıtemler) ben savascı açıyım gorelım bakalım dengeyı tek el alamazsın
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
depar 40 saniye adam depar attı 39 38 saniye kaldı zihin attın 15 saniye kaldı 23 geldi durdurma attı 1 2tane vurdu kutup açtın kaldı 15 16 adam sarsılmaz açtı 0 sanie depar ne kutup ne zihin açılmasına en az 20 30 saniye kalmış adam depar atıp kesiyo
YanıLıyosun. Büyücü kuLLanmayı iyi biLen biri gayet iyi savaşçı kesebiLir. Üstü biraz iyi oLsun kesmek koLay. Tabiki burada üstündeki efsunLardan çok yetenek kuLLanımı,Sırası,Zamanı fazLasıyLa önem taşımaktadır. 1 eL aLamassın diyorsun geL sancağa warsa sawaşçın buL beni. Ws ataLım 3 eLdede zihn tutLması geLmediği takdirde beni 3-0 kesmen çok zor oLucakdır. ws den bir eL fazLasını hatta ws yi kazanabiLeceğimi idda ediyorum. Dediğim gibi bir hata weya ihmaL söz konusu değiLdir. İşin özü yetenekaldatmaz2012 yazdı:ATX hocam deparın suresı 40 sanıye savascı sarsılmazıyla 12 sanıye kazanıyor yedıgı hapısle 15 sanıye kutupla 5 sanıye
Yanı deparı hemen gelıyor ıstersen bir buyucu aç normal ustune ıstedıgın ıtemı dız (sıradan ıtemler) ben savascı açıyım gorelım bakalım dengeyı tek el alamazsınbunları tekrar gozden geçırın
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
o önceden di zihin tutmadan kesilmez şimdi bide sarsılmaz açıyolarUcube yazdı:YanıLıyosun. Büyücü kuLLanmayı iyi biLen biri gayet iyi savaşçı kesebiLir. Üstü biraz iyi oLsun kesmek koLay. Tabiki burada üstündeki efsunLardan çok yetenek kuLLanımı,Sırası,Zamanı fazLasıyLa önem taşımaktadır. 1 eL aLamassın diyorsun geL sancağa warsa sawaşçın buL beni. Ws ataLım 3 eLdede zihn tutLması geLmediği takdirde beni 3-0 kesmen çok zor oLucakdır. ws den bir eL fazLasını hatta ws yi kazanabiLeceğimi idda ediyorum. Dediğim gibi bir hata weya ihmaL söz konusu değiLdir. İşin özü yetenekaldatmaz2012 yazdı:ATX hocam deparın suresı 40 sanıye savascı sarsılmazıyla 12 sanıye kazanıyor yedıgı hapısle 15 sanıye kutupla 5 sanıye
Yanı deparı hemen gelıyor ıstersen bir buyucu aç normal ustune ıstedıgın ıtemı dız (sıradan ıtemler) ben savascı açıyım gorelım bakalım dengeyı tek el alamazsınbunları tekrar gozden geçırın