HERKEZE GÜVENİP KADİME GİTMEYİN
- Tmlahmet07
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
HERKEZE GÜVENİP KADİME GİTMEYİN
Her adama güvenip kadime gitmeyin derim başka bişey demem ... 
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
- Tmlahmet07
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: HERKEZE GÜVENİP KADİME GİTMEYİN
BAK İSİM VERMİYORUM AMA YARI YOLDA BIRAKIP JUNONA GİDEBİLİR..faysbok yazdı:sanki gidince noolcak
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
ya da kendi görevi olduktan sonra gruplarının sırasını beklerken salak gibi kendisine destek vermiş olan diğer arkadaşlarının gruplarını çat diye yarı yolda bırakabilir...sonra da "yaaa her kes bööle yapıyor ne ayıp di me?" diye yüzsüzce bölgeden tepkinize destek veriyormuş ayağına yatabilir...alem aptal o akıllı ya...
insaniyetten dolayı ben de benim mesajıma konu olan ve bayram öncesi kadim organizasyonlarında bulunan(her nedendir bilinmez sonra ortadan kayboluveren) o 14(yazıyla ondört) kişinin ismini vermiyorum...
insaniyetten dolayı ben de benim mesajıma konu olan ve bayram öncesi kadim organizasyonlarında bulunan(her nedendir bilinmez sonra ortadan kayboluveren) o 14(yazıyla ondört) kişinin ismini vermiyorum...
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
faysbok yazdı:sanki gidince noolcak
Yorum yapmak falan bunun umrunda değil anlayın, nekadar konu varsa hepsine yorum yapıyor postcu bide çok biliyormuş gibi konuşuyor imzan bile çalıntı kendine gel nekadar post kasarsan kas herkes yazdıklarından nasıl biri oldugunu anlıyor, bazı eski konulara yorum yapıyorsun,o bazı yorum yaptıgın konular güncel tutulmamalıdır... Bakıyorum konuya kısa kısa cevaplar yazıyor konuyla alakalı olmayan şeyler yazıyor, madem post kasacan git başka bölümde kas konu dışı veya görsel bölümündeki konularda post kas, tılsım sayfasını kirletme!
Bu Kişinin Yazdıklarına Cevap Vermetin Lütfen !
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
faysbok yazdı:sanki gidince noolcak
Büyük abimiz konuşdu tabi abi gidince ne olcak alti üstü 1 pence :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
<)
Her kimsen adını bilmiyorum post kasmış olsam sanane seni ilgilendirirmi kendini bişi sanma olurmu sana diyecegim tek şey buMuhteremx yazdı:faysbok yazdı:sanki gidince noolcak
Yorum yapmak falan bunun umrunda değil anlayın, nekadar konu varsa hepsine yorum yapıyor postcu bide çok biliyormuş gibi konuşuyor imzan bile çalıntı kendine gel nekadar post kasarsan kas herkes yazdıklarından nasıl biri oldugunu anlıyor, bazı eski konulara yorum yapıyorsun,o bazı yorum yaptıgın konular güncel tutulmamalıdır... Bakıyorum konuya kısa kısa cevaplar yazıyor konuyla alakalı olmayan şeyler yazıyor, madem post kasacan git başka bölümde kas konu dışı veya görsel bölümündeki konularda post kas, tılsım sayfasını kirletme!
Bu Kişinin Yazdıklarına Cevap Vermetin Lütfen !
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Sen napıyorsun genel etkileşimde saçma konular açıp post kasıyon bide bana post kasıyo diyorsun belli kimin post kastıgı daha dün iletin 1100 du bugün ne olmuş belli kim post kasıyo bakReymond yazdı:faysbok yazdı:sanki gidince noolcak
Büyük abimiz konuşdu tabi abi gidince ne olcak alti üstü 1 pence :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Oke kendı grubunu kur 10 kısıyle kes ozaman kolay sanıyorsann....Tmlahmet07 yazdı:Her adama güvenip kadime gitmeyin derim başka bişey demem ...
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- Konsantrasyn
- İskele Babası
Sefa 799 iletin var bu cevaba yorum yazınca 800 olacak içlerinden en fazla 100 tanesi mantıklıdır 700 tanesi post kasmak için yazılmıştır