BenGemecam diye program yükleni m oyundayken oyunun videosunu çeken program bunu bi çok arkadaş kullandı kenarda simgesi oluo oyunu çalıştırırken açılıo NASIL ÇALIŞIO
TAM oyunu açıorum o çıkıo oyunda ama ne yapıcam açar açmaz mı başlatılıor BİDE arkadaşlar BEn mesela sizin gibi
KADIMI keserken
handanı keserken
yani önemli şeylerde istediğim zmn nasıl çalışıor
BİRİSİ ANLATA BİLİRMİ
Gemecam programını bilen varmı
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Gemecam programını bilen varmı
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*

*2254*
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Re: Gemecam programını bilen varmı
http://www.ikvonline.net/fraps-tam-suru ... 10985.html
Fraps programını kullanmak istersen ayrıntılı anlatım ve sınırsız çekim hakkıyla yukarıdaki web sayfasından bulabilirsin.
Fraps programını kullanmak istersen ayrıntılı anlatım ve sınırsız çekim hakkıyla yukarıdaki web sayfasından bulabilirsin.
- seagle
- Meteor Kaşifi
teşekkür ederim ama açtığımda bu çıktı üye olmammı lazım olunca ne olacakgirayankara yazdı:http://www.ikvonline.net/fraps-tam-suru ... 10985.html
Bu sayfaya girmenize izin verilmemektedir. Bu sayfaya girmek için gerekli erişim haklarınız bulunmamaktadır.
Muhtemel sebepleri aşağıdakiler olabilir.
1. Girmeye çalıştığınız bölüm yada konu yetkililer tarafından kaldırılmış olabilir.
2. Bulunduğunuz üye grubu, bu bölüm yada konuya ulaşmanız için gerekli yetkilere sahip değildir.
3. Girmeye çalıştığınız bölüm yada konu , Telif hakları dolayısıyla kaldırılmış olabilir.
Bu sorununuzu belirtmek için aşağıdaki bölüme konu açarak yardım alabilirsiniz !
İstek Öneri Ve Sorunlarınız !
Eğer Foruma üye değilseniz lütfen buraya tıklayarak üye olunuz!
Anlayışınız için Teşekkürler.

*2254*

*2254*
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
İKV'nin saygın fan forumlarından ikvonline.net 'ten.Konu sadece üyeleri görebiliyor burada direk link paylaşırdım ama emeğe saygısızlık olur.İsterseniz o siteye üye olarak o konudan faydalanabilirsiniz.
İKV Resmi forumunun 12.853 üyesi varken İkvonline.net'in 15.498 üyesi vardır.Güvenebilceğiz bir sitedir.
İKV ile ilgili her türlü siteye üye olurken kullancı adı ve şfireniz İKV karekterleriniz üye adı ve şifresi olmamasına dikkat edin.
İKV Resmi forumunun 12.853 üyesi varken İkvonline.net'in 15.498 üyesi vardır.Güvenebilceğiz bir sitedir.
İKV ile ilgili her türlü siteye üye olurken kullancı adı ve şfireniz İKV karekterleriniz üye adı ve şifresi olmamasına dikkat edin.
- seagle
- Meteor Kaşifi
direk linki sölemen neden saygısızlık olsunki ? yardım için çok teşekkür ederim bu aradagirayankara yazdı:İKV'nin saygın fan forumlarından ikvonline.net 'ten.Konu sadece üyeleri görebiliyor burada direk link paylaşırdım ama emeğe saygısızlık olur.İsterseniz o siteye üye olarak o konudan faydalanabilirsiniz.

*2254*

*2254*
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Yeni üyelik açamıyorum ben şahsen aktivasyon maili gelmiyorseagle yazdı:teşekkür ederim ama açtığımda bu çıktı üye olmammı lazım olunca ne olacakgirayankara yazdı:http://www.ikvonline.net/fraps-tam-suru ... 10985.html
Bu sayfaya girmenize izin verilmemektedir. Bu sayfaya girmek için gerekli erişim haklarınız bulunmamaktadır.
Muhtemel sebepleri aşağıdakiler olabilir.
1. Girmeye çalıştığınız bölüm yada konu yetkililer tarafından kaldırılmış olabilir.
2. Bulunduğunuz üye grubu, bu bölüm yada konuya ulaşmanız için gerekli yetkilere sahip değildir.
3. Girmeye çalıştığınız bölüm yada konu , Telif hakları dolayısıyla kaldırılmış olabilir.
Bu sorununuzu belirtmek için aşağıdaki bölüme konu açarak yardım alabilirsiniz !
İstek Öneri Ve Sorunlarınız !
Eğer Foruma üye değilseniz lütfen buraya tıklayarak üye olunuz!
Anlayışınız için Teşekkürler.
ya ben de yülkledim nasıl çalışıyor ya
Game Cam 'ı Ayrıntılı olarak öğrenmek istersen özelden ulaş bana anlatabilirim.