Loncada savaşcı yok savaşcı kasmamız gerekiyor lonca üye alımı yok artık uye alımları olmucak
Bi kac kişi var ya atıcam yada kadim yapmayınca kendini belli edip loncadan ayrılacak beklıyorum onu sonra tam birlik devam edeceğiz.
Birde BÜYÜCÜ 49 olanlar savaşcı kasalım artık yada az bekleyin hem iş hem okul hem burs luluk alcam sonra pc yaptırcam hemen kasalım herkeze 3 sınıf sonra grub bolgeleri item sonra ders isteyene ders laf atlınca altında kalmayalım...
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Tskxhxzorba yazdı:Mamet Ben Biraz Kendime Gelem Ondan Sonra Savaşçı Kasarım Zaten SAVAŞÇI Kasmaqta Bişe Yoq İyi Forumlar...
Seninle bir türlü konuşamadık yazmışsın soyuldum diye gerçekten çok üzüldüm... :?
O arada başka bir konu vardı başkasıyla görüşüyordum oyun masaüstündeydi k. bakma yanlış anlama... :?
Tskxhxzorba yazdı:Yoq Berk Boşver Evt Doğrudur Soyuldum 150m Param +Ful Üstüm Gitti Şimdi O Yüzden Oyuna Ara Veriyorum Tekrar Grşzmek Üzere Kendinize İyi Bakın...
O kadar kolay değil işin arkasını bırakmayalım elbet bulunur... :?
Selamün aleyküm Tskx ler
ben Tskxkxkaos loncanın eski ve kendi isteği ile ayrılmış bir üyeysiyim
Lonca lideri mehmetle görüşmek istiyorum
mehmet eger bi gün oyuna gırersen yada forumda özelden bi görüşme yapma imkanımız varmı.
Herkese kolay gelsın ıyı forumlar.