(((-100 Kişiye Sorduk-))) Anket (1)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: (((-100 Kişiye Sorduk-)))

Mesaj gönderen monsterdarker »

bLaDexm yazdı:Konuya Cevap Vermek istemedim Çünkü Benim İçin Saçmalıktan İbaretti.Ama Tayfaxemre Topu Bize Atana Kadarda Cevap Vermiyecektim.Madem Cevap Hakkı Bizde Bizde Cevaplıyalım.İlk Önce Kimin Bitişe Gittiğini Sen Karar vermezsin .Samimiyen Yoktur Diye Bu Lafıda Kullanmaya Hakkın Yoktur.Arz Klanındasın Ama Lodos Klannda Olan Bitenleri Bilmeden Konuşmuşsun.2. Olarak Üye Sayısı 3 ün Üstüne çıkmayan Loncaları Çok Güzel Tanıtmışsın.3. Olarak Sevmiyeni Seveninden Çok Olan bir Loncayıda Maşallah Lider Yapmışsın.3. Olarak Klandan Küfür edebilen Bir Lonca üyesi Olupta Hala O loncada Duran Bir Şahıs İçinde İyi Birşeyler Demişsin.Lodos Klanına Gel Takıl Biraz Gerçekleri Öğren Derim.Geçmişe Biraz Bakıp Çoğu Etkinliklerde İsmimizi Duyabilirsin.Ve Son Olarak inanın Herkese Verecek Bir Cevabım var Ama Üstlerindeki Kişilere Dua Etsinler...

Resim

Emre ademin dediklerini kötü anlama iyi yönde anla derim adem kimseyi krmak istemez boş nasihatte vermez
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Schaeffer
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Schaeffer »

EmirBerkKorkmaz yazdı:Ölü konuyu hortlatmayı çok mu seviyorsunuz?
Bu arada alayımıza gidermiş...
Bu sadece bir yarışma, tamamen şans işi büyütülecek bir şey yok...
Yoldan geçen herkese sormuşlar o anda sizin loncanızın taraftarı biri olmayabilir bu kadar büyütmeyin... ;)
bak emreciğim yiğen =) anlatamıyorum sana ama bu oyunda bizim savaşçıları alıcak kişi sayısı çok az malesef yani tsklardanda migrat yolunda 50msine vs atıcaktı birileri pazartesi günü denildi aradan 1 ay geçti kendisini biliyor o lütfen hır çıkarma üzülen siz olursunuz bunuda böyle bilin ;)
Rexen
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Resim
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Yazın bizim migrata girecek kadar vaktimiz olmuyor k. bakma...
Ama ben hiç p.tesi diye bir şey hatırlamıyorum sizin küfürbaz adamınız bunları söyledi sonra boş boş bölgeden hakaretler etti gitti...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
cccbrksccc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Iııı Asil Iııı

Mesaj gönderen cccbrksccc »

Tayfaxemre yazdı:
LoNcaxAnKeti yazdı:

Bir Kaç Kafadar Ne Yapalım Diye Düşünürken Lonca Anketi Yapmaya Karar Verdik 1 Lvl Karakter Açıp Önümüze Gelene Kendi Loncanız Dışında Beğendiğiniz Lonca Hangisi Diye Sorduk Verilen Cevapları Not Altık.

100 Kişiden Aldığımız Tepkilerden Aklımızda Kalanları da Yazalım
Kimisi Başka İşiniz mi Yok Git Başımdan Diyenler.
Hepsi Ezme Arkadaşım Boşversene Diyenler.
Şuan Yorum Yapamam Meşgulum Diyenler.
Bazılarıda Yasakladı Rdmxgçevik Bizi Tek Yasaklayan Arkadaşımız :)
100 Kişiye Sormayın ben yüz kişiye bedelim (xxx) Loncası Diyenler.
Ve daha Bir Çok Yorumla Karşılaştık

Ankette Adı Geçmeyen Loncalar Vardır Mutlaka Bu Bizim Suçumuz Değil Beyaz Köşk te 100 Kişiye Sorduk Beğendiğiniz Lonca Hangisi Dedik Lonca Adı Söylemedik İşde Aldığımız Oy Çizelgesi.

Sıralama Alfabetik Olarak Yapılmıştır.
Akyıldız - ●●
Bizans - ●●●●●●
Brock -
Ccc - ●●●
Darbe - ●●●●●●
Fian - ●●●●●●●
Gençfb - ●●●●●●●●●●●
İntikam - ●●●●●●
Kardeş - ●●●●●
Lost - ●●●●●●●●●●
Örgülü - ●●●●●●●●
Rdm - ●●●
Royal -
Risus - ●●●●●●
Romalı - ●●●
Tsk - ●●●●●●●●●●●
Unruly - ●●●●●●●●●●●

Biz Kimmiyiz - İki Kafadar ;) Bir Başka Ankette Görüşmek Üzere Esen Kalın...
Dip Not : Anket Sizede Denk Gelebilir Katılın Başınızdan Salmayın Önümüzde ki Anketlerde ;)
Kesinlikle yanlış bu loncaların yarısının baqlılıqı bile yok bizans silindi nerdeyse oyundan Akyıldızların sayısı belli zaten yok qibiler Ccc den adam kalmadı intikam we kardeş loncaları da bitişe qidiyor Romalı loncasından taş çatlasa 2-3 kişi qörmüşümdür kesinlikle yanlış bir oylama

sıralama olarak wermiyorum ama loncaları şöyle sıralayabiliriz ( 4 senedir burdayım az cok bilirim kimin sürekli olduqunu)

Tayfa --- loncası masallah 2 senedir oyundan hiç kaybetmediler üyeleri hala oyunda we aktif
Tsk --- yeni kuruldu ancak lonca acılımı we sınıflandırmaları cok hoş...
Unruly --- Lodosların tek öwünebileceqi loncaderim
Gençfb --- lerde öle
Fian ---
Örqülü --- qercekten deqerli üyeleri war (ilkan olsun ilker abi olsun)
Rdm ---
Lost---

ben bu loncalar üstüne lonca tanımam Oyundada eminim alım olsa bu loncalar dışına adam qideceqini sanmam :)

Daha basarılı we qüzel calışmalarla qelirseniz ii olur
Bizimkilerin çogu ara vermişti ben hariç bazı arkadaşlarımızda aramızdan ayrıldı...

Şu anda tekrar oyunda aktifiz...

Konuşmalarına dikkat edersen sevinirim...
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk

"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
Kullanıcı avatarı
mguldemir
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mguldemir »

bizanslar sılınmedı sadece bazı loncalar gıbı lacka adamlar almadıgımızdan dolayı alım yapmıyoruz ve lonca uyelerımızın hepsının hayatının IKV den ıbaret olmadıklarının bılıncınde oldukları ıcın oyuna gırmıyorlar kımının colugu cocugu aılesı var kımının 50-60 kısılık bır ıs yerı var kımınınse hayat merdıvenlerınının en tepesıne cıkması gerekıyor o yuzden ıkv ye ara verdıler en azından suanlık yoklar lonca sıstemı olurda gelırse oyundakı butun saygın kısı lerle tekrardan bır arada olarak devam edıcez hıc kımse ejderını ecelını bırakmak ıstemez umarım acıklayıcı olmustur
Mguldemirxbizans
Kullanıcı avatarı
Samuraixbizans
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Samuraixbizans »

mguldemir yazdı:bizanslar sılınmedı sadece bazı loncalar gıbı lacka adamlar almadıgımızdan dolayı alım yapmıyoruz ve lonca uyelerımızın hepsının hayatının IKV den ıbaret olmadıklarının bılıncınde oldukları ıcın oyuna gırmıyorlar kımının colugu cocugu aılesı var kımının 50-60 kısılık bır ıs yerı var kımınınse hayat merdıvenlerınının en tepesıne cıkması gerekıyor o yuzden ıkv ye ara verdıler en azından suanlık yoklar lonca sıstemı olurda gelırse oyundakı butun saygın kısı lerle tekrardan bır arada olarak devam edıcez hıc kımse ejderını ecelını bırakmak ıstemez umarım acıklayıcı olmustur

Mustafa Abim Çok Güzel Söylemiş Ağzına Sağlık ;)
Oyunu Bıraktım Artık...
Kullanıcı avatarı
LoNcaxAnKeti
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen LoNcaxAnKeti »

Merhabalar.

Uzun Bir Aradan Sonra Yeniden Anket İçin Pm'lerinize Uğrayacağız Bizi Takip Etmeye Devam Edin.

Biz Kimmiyiz ? Bundan Sizene =)
Beyaz Köşk Anket Ekibi =)
Haramii
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Haramii »

yapın yapın
Kimliğim Yazımın Renginde Gizli...
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

LoNcaxAnKeti yazdı:Merhabalar.
Uzun Bir Aradan Sonra Yeniden Anket İçin Pm'lerinize Uğrayacağız Bizi Takip Etmeye Devam Edin.
Biz Kimmiyiz ? Bundan Sizene =)
Biz size M*L Gibi görünüozmu diye anket yaptınızmı?
Kullanıcı avatarı
goldenll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen goldenll »

dostum böyle yaparsan sadece kendini avutmuş olursun.eğer güçlü ile güçsüzü ayırt etmek istiyorsan turnuva yaparsın.yoksa 5 tane sorduğun adamın 4 ü aynı loncanın üyesi ise kral olur :D
Goldenll

Goldenlxl

“Genel Sohbet” sayfasına dön