On iki yaşındayım, biraz saçma ve kötü olabilir.Sizden anlayış bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Bu sabah gözlerimi açtığımda, yavaşça yatağımdan doğrulup üstümü değiştirdim.Bugün herhangi bir görev verilmeyeceğini umarak üstüme cephanelerimi giymemiştim.Sadece belime bir kılıf takıp, Islık Çalan adı verilen silahımı yerleştirdim.Rüsteme gidecektim, işleri çok yoğundu.Onunla biraz sohbet edip, rahatlamasını sağlayacaktım.En son hasta olduğunu duymuştum, dayanıklı biriydi.Çabuk atlatırdı bu hastalığda.Genede hastalığı umursamadan çalışıyordu, 'Ah Rüstem usta ah!' bu düşünceyle evden çıktım.İdris ağabey, gene elinde oltasıyla balık tutmaya çalışıyordu. İdris ağabeye doğru yöneldim, ona yaklaştım.Kafasını bana doğru çevirip hafifçe tebessüm etti.
Balıkçı İdris : Uy, benim hamsi kafalim gelmiş.Hoşgeldin uşağum, gel oturuver yanima.
Bende ona doğru tebessüm ederek, yavaşça yanına oturdum.Bana doğru baktı, yüzündeki tebessüm kaybolmuş gibiydi.Diliyle yavaşça dudağını sıyırdı, ters giden birşeyler vardı.
Balıkçı İdris : Kardeş, kardeş..Olanları duydun mu?
Sol kaşım istemsiz bir şekilde yukarıya kalktı.Ne demek istiyordu, ne olanlarını duydum mu?
Balıkçı İdris : Antrepoya, gene geldü o gemilerü batasucalar.Kutuları devürdüler.Yanuna iki-üç uşağunu alıver.
Yavaşça doğruldum, emin adımlarla antrepoya doğru yöneldim.Antreponun kapısının önünde durdum.Kafamı havaya kaldırdım.
Devam edecektir...
Savaşçı Günlüğü [Bölüm 1]
- Autoxrhoypnol
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
Savaşçı Günlüğü [Bölüm 1]
Kaçmak bazen, savaşmaktan daha yiğitliktir.
Rhoypnol ~ Autoxrhoypnol
Rhoypnol ~ Autoxrhoypnol
Re: Savaşçı Günlüğü [Bölüm 1]
çok güzel olmuş kardeşim çok gerçekçi gerçekten devamını bekliyorum
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
Autoxrhoypnol yazdı:On iki yaşındayım, biraz saçma ve kötü olabilir.Sizden anlayış bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Bu sabah gözlerimi açtığımda, yavaşça yatağımdan doğrulup üstümü değiştirdim.Bugün herhangi bir görev verilmeyeceğini umarak üstüme cephanelerimi giymemiştim.Sadece belime bir kılıf takıp, Islık Çalan adı verilen silahımı yerleştirdim.Rüsteme gidecektim, işleri çok yoğundu.Onunla biraz sohbet edip, rahatlamasını sağlayacaktım.En son hasta olduğunu duymuştum, dayanıklı biriydi.Çabuk atlatırdı bu hastalığda.Genede hastalığı umursamadan çalışıyordu, 'Ah Rüstem usta ah!' bu düşünceyle evden çıktım.İdris ağabey, gene elinde oltasıyla balık tutmaya çalışıyordu. İdris ağabeye doğru yöneldim, ona yaklaştım.Kafasını bana doğru çevirip hafifçe tebessüm etti.
Balıkçı İdris : Uy, benim hamsi kafalim gelmiş.Hoşgeldin uşağum, gel oturuver yanima.
Bende ona doğru tebessüm ederek, yavaşça yanına oturdum.Bana doğru baktı, yüzündeki tebessüm kaybolmuş gibiydi.Diliyle yavaşça dudağını sıyırdı, ters giden birşeyler vardı.
Balıkçı İdris : Kardeş, kardeş..Olanları duydun mu?
Sol kaşım istemsiz bir şekilde yukarıya kalktı.Ne demek istiyordu, ne olanlarını duydum mu?
Balıkçı İdris : Antrepoya, gene geldü o gemilerü batasucalar.Kutuları devürdüler.Yanuna iki-üç uşağunu alıver.
Yavaşça doğruldum, emin adımlarla antrepoya doğru yöneldim.Antreponun kapısının önünde durdum.Kafamı havaya kaldırdım.
Devam edecektir...
Gerçekten arkadaşın dediği gibi gerçekçi bir hikaye. Yaşını aşmışsın
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
- forumcingir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Tebrik ederim kardeşim. Muhtemerinde dediği gibi çok kitap okuyorsun galiba . Yaşında büyük ifadeelr kullanmışsın . Başarılarının devamını dilerim . İleride yazar olmayı düşün bence
Sende iş var valla bu gidişle 10 kitablık seriler yazarsın :idea:
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
- Trendd
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Gayet iyi
Türkçe'mizi doğru kullladığına çok sevindim. Devamını bekleriz 

Trendd yazdı:Gayet iyiTürkçe'mizi doğru kullladığına çok sevindim. Devamını bekleriz
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Dostum,türkçeyi çok güzel kullanıyorsun.Helal olsun vallaha...
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Eline sağlık.