büyücüyle ilgil soru
büyücüyle ilgil soru
tank büyü nasıl olur kenan tankını biliorum elektrik direnci yüksek olcak ama bölgenden yazılan sığınağa tank büyü nedir şimdiden tşkkürkler
Pcqolik
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: büyücüyle ilgil soru
direnci 1000 olucak bunu biliosun. belirli bi cana kadar sırf o dalcak hiddet için. üstü de saqlam olacak. hep ona dalınca problem olmuor.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Mümkünse eğer büyü hasarı + elektrik direnci item bulmaya bakıcaksın veya tek elektrik direnci ama üstün sağlam olmalıki hiddeti yaratabiliceksin direncin iksir + direnç ve üstündekilerle 1000 olucak ..
Tabiki yapıcağın işe göre değişir ne direnci gerekirse ona göre benimki Kenana göreydi
Tabiki yapıcağın işe göre değişir ne direnci gerekirse ona göre benimki Kenana göreydi
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
elektrik direncinini 1000 yapan zatı muhterem büyücülere diyolar.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
anlatım süpermelodrama44 yazdı:elektrik direncinini 1000 yapan zatı muhterem büyücülere diyolar.
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
rockipsiz yazdı:anlatım süpermelodrama44 yazdı:elektrik direncinini 1000 yapan zatı muhterem büyücülere diyolar.
uzatmaya lüzüm yok dedim elektrik direnci veya başka bir yere göre direncini 1000 yapan büyücü.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.