Kürşad kardeş sen bunun gibi gereksiz insanları takma her konunun altına mutlaka yazarlar böyle birşeyEnderxangel yazdı:Gereksiz konu kilit lütfen.
Büyüksün Ismet Baba
Re: Büyüksün Ismet Baba
NICK:Furina
SERVER:Tılsım
SERVER:Tılsım
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Tartışma çıkmasını istemiyorum o yüzden susuyorum oceans.oceanss yazdı:Kürşad kardeş sen bunun gibi gereksiz insanları takma her konunun altına mutlaka yazarlar böyle birşeyEnderxangel yazdı:Gereksiz konu kilit lütfen.

Gocuman
Yahu oraya gocaman kilit koydum , daha niye yoorum yazarsınız anlamam
anlamadığım olay şu sizi neden ilgilendiriyor adamın açtığı konu? görmek istemiyorsan girmezsin? konunun kilitlik bir konu olduğuna sen mi karar veriyorsun? isteyen istediğini yazar? susuyorum diyorsunuz yazıp duruorsunuz
fotoğraf başarılı ceyhuncum beğendim=)
öLüMsÜz bİR AşK İçİn.... SiAnFeAm
- Konsantrasyn
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
ben bu konuya yorum yapma hakkına sahibim değil mi?ve yapıyorumda? gerekli yetkililer hariç kimse konu kilit diyip bu hakkı yoksayamaz!
öLüMsÜz bİR AşK İçİn.... SiAnFeAm
Arkadaş espri olsun diye açmış ( fakat azıcık 18 + olmuş gibi , bir orası olumsuz.) , . Arkaşada da katılıyorum. Beğenmiyorsan konuyu yorum yapma.angelife yazdı:anlamadığım olay şu sizi neden ilgilendiriyor adamın açtığı konu? görmek istemiyorsan girmezsin? konunun kilitlik bir konu olduğuna sen mi karar veriyorsun? isteyen istediğini yazar? susuyorum diyorsunuz yazıp duruorsunuzfotoğraf başarılı ceyhuncum beğendim=)
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Enderxangel yazdı:Gereksiz konu kilit lütfen.
Neye göre gereksiz kime göre gereksiz(?).. Güzel Foto canem paylaşım için teşekkürler...
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- Leooxkursadd
- Sahaf Yardımcısı
yaw arkadas zaten bu 3 5 capulcu yuzunden canimi SIKICAK bi durum yok su sifamin adina gelkince e gerizekali kardesim ben oyunda neden banlaniyorum durmadan klavyem alman klayye SIKILDIM yazsam sikildim cikiyor ne edem ben suc benimmi karar sisin s herfi yok buyuk I YOK TÖBE YA FOTODA BENIM pcden cekildine göre i harfi yok oke mi
- Leooxkursadd
- Sahaf Yardımcısı
ulen sipa sende bilionki meteor bölgesinde bana ana avrat söven sendin sifami kesip bide ana baci söven sen adami oldunda tebiyeden bahsediyorsun yuru len adami hasta etme bir dahada benim actim konuya yorum yapma lavukAlpAykan yazdı:Kürşad , terbiye sınırlarını aşmışsın.Bu kadar seviyesiz bir konuşma yakışmıyor foruma.
Lüten , bu küfürlerini git başka mecralarda et.
Oyun bu oyun kürşad.Oyun için bu kadar günaha girmeye değermi , sor bakalım kendine.
Terbiyeni takın.Adam gibi oyunu oynıyacaksan oyna.
Beceremiyeceksen zaten aramızda işin yok.