Ne o çok gülmüşsün benim sorunmu vardı ? Adımı Yeni Gördüm Çevremdeki Birilerden Biri Söylemiştir Hiç bir konuda Hiç bir iddam bulunmamaktadır . Bilinmez Sen kimsin Peki ?
TechnOMafiA yazdı:farkındaysanız unruly'lerden çok kişi var eğer böle anket yapılcaksa herhangi loncaya bağımlı olmaksızın kendi iradesi ile oy verebilecek kişilere sormalısınız. en iyi savaşçı/büyücü/şifacı dün ölüm oyununda belli oldu zaten fazla söze gerek yoktur umarım
kadir sen bu yorumu kıskandığından mı yoksa çekemediğinden mi yazdın anlamadım bir türlü adam dıyorki 90 kişiye sorduk farzetkı unruly loncasından 2 yada 3 kısıye sorsun gerıye kalan 87 kişinin verdiği cevap nasıl geldi?
bu arada ölüm oyunu yazmışssın ölüm oyunua girenlerin yarısından çoğu saten pişman oluyor neden mı desen cunku ıcerı gırır gırmes hıc bır şey işlemıor bır yere gıdemıorsun donup kalıor canın azaldı mesela ıksır içecen içemıorsun adamın bırı öle ortalıkta kalır sona kalınca dıger adamın carı az olur gelır 2 vuruş yapar 1. olur şimdi bu 1. olan adam beyaz köşk'ün en iyici savaşçısımı seçilir.
TechnOMafiA yazdı:farkındaysanız unruly'lerden çok kişi var eğer böle anket yapılcaksa herhangi loncaya bağımlı olmaksızın kendi iradesi ile oy verebilecek kişilere sormalısınız. en iyi savaşçı/büyücü/şifacı dün ölüm oyununda belli oldu zaten fazla söze gerek yoktur umarım
arkadaşım ölüm oyunuyla alakası yok çok donuor+herkez 1 kşiye bazen lerde teke tek dalıolar ama ölm oyunuyla gçlünü n alakası yok mesela dünkü ölüm oynun ben 2. oldum ama serverde 2. ben deilim
Ne o çok gülmüşsün benim sorunmu vardı ? Adımı Yeni Gördüm Çevremdeki Birilerden Biri Söylemiştir Hiç bir konuda Hiç bir iddam bulunmamaktadır . Bilinmez Sen kimsin Peki ?
Dünkü çocuklar havalanıyor arkadaşlar öok ecel ejder üğretin yan gel yat 32 saat maden çek bakıyım
Aaa banada sormuşlardı 1 level karakter ile. Bun cevap veren zaten ya kendini ya arkadaşını söylemiştir.
Gereksiz bir anket diyecem (anket değil).
Gereksiz bir konu gündemde tutmaya bile gerek yok.
Dünkü çocuklar havalanıyor arkadaşlar öok ecel ejder üğretin yan gel yat 32 saat maden çek bakıyım
Dünki çoçuk dediğin eğer badOrm sa bilki o senden eskidir bu oyunda YA Fianxleewoht karşı yaran var gocunacak yer arıyosun gibime geliyo..Heee sen adamsan o zmn nickinide yazda görelim Tabi adamsan
Oyunda kullandığın karakterleri yazarmısın ? seninde kim olduğunu öğrenelim eğerki dünkü çocuk diyor isen daha benim kim olduğunu bilmediğin ve buda senin dünkü çoçuk olduğunu ortaya koyar Neyse tartışmak istemem eğerki varsa yaran gocunmaya devam Çok güzel tekerleme söylerim sakız olma