Uzun bir ara

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
legendxdogukan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Uzun bir ara

Mesaj gönderen legendxdogukan »

Arkadaşlar okul sesözun açlımasında dolayı 2 yıl kadar ara vermeyı düşünuyorum .Çünkü senye ÖSS var o bır hazırlık yapma laızm bu neden le 2 yıl kadar ara verme laızm carlar kuzenım olan kerimdedır Hakınız hellan edın belkıde hiç geri dönmeye bilir kendinize iyi bakın :oops:
Ne olursan ol göründüün kadarsin, Nasil görünürsen görün sana baktiim kadarsin

LengendXşifacı (DoĞuKaN)
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Re: Uzun bir ara

Mesaj gönderen bbknow »

KukLacıya qeLip En İyi Şifacı kim Diye soRan snDn diwi Sana sunLarı SöyLiw Çok yarıs Peşindesin En İyi oLmak İstiyorsun Her zmn
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)

Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Lonca: DeVa

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

Burak Charlarında oldugunu belirttigin şahesr ve gece zırıhını görmek istiyorum.Sen Kim Gece Zırhı kim, Latif kim ;) Görmek istiyorum şunları bi
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen bbknow »

Tmm bekLe KoyuyoRuw fotoLarı
SubstiRaction Latif (^)

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen bbknow »

viewtopic.php?f=26&t=37229&start=20

3. Sayfaya qiR Gördügün gibi cantada latif malzemelerinide topluyordum orada
SubstiRaction Latif (^)

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

legendxdogukan yazdı:Arkadaşlar okul sesözun açlımasında dolayı 2 yıl kadar ara vermeyı düşünuyorum .Çünkü senye ÖSS var o bır hazırlık yapma laızm bu neden le 2 yıl kadar ara verme laızm carlar kuzenım olan kerimdedır Hakınız hellan edın belkıde hiç geri dönmeye bilir kendinize iyi bakın :oops:
:( :( Herkezden Önce Bende Bir Hayal Kırıklığı, Kalbimde Bir sızıntı Oluştu Bu Yazılarını Okuyunca.3.5 Yıl Önce Bizim Evde Başlamıştık İkv'de :) .Hangi Sunucuda Char Açtıgımızı Bilmeden, Receb Beyi 2 Hafta arıyarak :D :D .

Çok Güzel günlerimizde Üzüntülü Günlerimizde Oldu.Nasılsa Haftada bir Beraberiz Takma Kafaya Zaten Oyunda Sıkmıştı :( .Netice Olarak Zamanında Kraldık hea Şifada ;) Amacda Bu Degilmiydi.Her Ne Kadar Senin Olmasanda Benim Öyleydi :D :D
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Şuan Geç Oyuna Yansıt Latifini Ecelini Ejderini Gece Zırhını...
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

İddaya Varım Joeyde şuan zırh yok.Labirentten düşen receteler vardı oyun hatasıyla Düz zırh recetesi gece zırhı olmuştu ondan üretmişindir.
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen bbknow »

Ne oLursa oLsun Su 5 yıLLık Oyunda fazLa Oyuna baqLanıp Kendınızı aCınacak haLe düşüRmeyin Bu oyun bitebiLiR Ama O oyunDa Tanıstıqınız ve EtkiLediqiniz DostLaRınız KardeşLeRiniz Ve AbiLeRinizLe reeLde qöRüşebiLirsiniz Herşey oyun dqL Kerim seni efenDi biLiRw Ancak Doqukan ŞifacıLıkta usta oLarak Kendını önde qösteRiyoR kukLacıya qeLdi Bu Sunucunun en İyi şifaCısı kim diyoR , Forumda En İyi şifaCıLaR Diye konu acıyoR 3 Zırh Düşürmüşsün doqRu oLabiLiR bn snnLe Konustum kukLacıda En İyi şifaCıyı beLirttiw İbni cevRiye seti vR fLn Dedim Cevabın : Bendede vaR onLar AyRıca zıRhının oLup oLmadıqını söyLedin Her neyse Burada beLirtmek İstediqim Su ki Bnde zmnında Çok iyi yeRLeRe qeLdw Ancak 4 KarekteRim bLokLandı Ve Mecxjuzzky i KardeşimLe Tartısıp siLdik Daha SOnra kukLacıda basLadım Ard Arda 4 Şifa actıw Ama Kardeşimin(Emin) PC sinDe KeyLoqqeR oLduqu iÇin Ve Ne KadaRDa Format atmak İstememe raqmen Emin Attırmadı KarekteRiwi siLen kişi SanaLkorkunduR Hatta Tkxxmanyak ' a (Sedat) Sorduqumda Bnm Yanımda siLdi Dedi Sancaqa qeRi dönDük Bir Kac Dostumun YardımıyLa İbni Cevriye set Dizmiştim 2 Hafta qeÇmeden Kasa caRımda soyuLdu Büyük İhtimaLLe Onuda beRat siLdi Ama Sunu anLadım Ki Ne Kadar iLeRLersen O Kadar Düşmanın oLur Küçük capLı oynayıp Dostunun oLmasına bakwaLısın Çok Diyen oLdu Hırsız Diye Ancak Su ana Kadar Bir Kişinin hakkını caLwaDıw caLwawDa . Size Tavsiyem oyunda herkesLe iyi qeÇinin Çünkü ; qeÇiCi biR Oyun Bir Oyun iÇin Kimsenın kaLbini Kırmayın .. !
SubstiRaction Latif (^)

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen bbknow »

KarekteRLeR BanLandı diyoRuw haLa Ne Diyorsun Renardo kukLacıda Joey da Zırhı aLdıqık Tan 3 qün sonRa KarekteRLeRım banLandı . Burada yaRıs yapwa Gece Zırhını saymassak 4 Tane saheseRLi caR Yaptıw Ben öyLe 4 Zırh DüşüRünCe En İyi şifaCıyıw Diye qezwe oRtaLıkta
SubstiRaction Latif (^)

ÇemberLiTaŞ .. !

“Genel Sohbet” sayfasına dön