Büyüksün Ismet Baba
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Büyüksün Ismet Baba
Anlamadımgım şifacısının İsmi kücük harfle yazılma ihtimali tılsımda olamazki betedan sonra oldu tılsım.
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Mehmet Etiz
- Konsantrasyn
- İskele Babası
küçük harf deil mehmetCrazyxmanxtwo yazdı:Anlamadımgım şifacısının İsmi kücük harfle yazılma ihtimali tılsımda olamazki betedan sonra oldu tılsım.
İsim:İmkansızsevgi olacagı yerde
sim:mkansızsevgi yazıyor

- Leooxkursadd
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
cok bidi bidi etminiz adam bi gunaydin der yeni uyandik bebeler
- Leooxkursadd
- Sahaf Yardımcısı
Yapmaya demekki ben uyurken dedem bizim evi mutayite vermis ahaha verdi adreste insaat cikiyormus klasik bi yalan di ama komikti sen terminale gel ben seni ordan geri yollarim sekerim elinde clenkleKonsantrasyn yazdı:ender bırak kardeşim klavye delikanlılıgı yapıyor adres istedim verdide adres inşaat çıktı ya :lol: :lol:
Leooxkursadd yazdı:Yapmaya demekki ben uyurken dedem bizim evi mutayite vermis ahaha verdi adreste insaat cikiyormus klasik bi yalan di ama komikti sen terminale gel ben seni ordan geri yollarim sekerim elinde clenkleKonsantrasyn yazdı:ender bırak kardeşim klavye delikanlılıgı yapıyor adres istedim verdide adres inşaat çıktı ya :lol: :lol:
Seviye yerlerde :evil:
- Konsantrasyn
- İskele Babası
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
Son mesaj demiştim ama yazıyım bari,zaten uğraşmam bunun gibilerle..
"Aptala en güzel cevap susmaktır." diye bi söz vardı,o yüzden bundan sonra seninle en ufak bi konuda bile karşılaşmak istemiyorum.
Alp abi,onun seviyesi zaten yerlerde,boşuna uğraşmaya değmez.
Kişisel tartışmaya dönen konular,Gereksiz konular kilitlenmelidir.Konu kilit lütfen.
"Aptala en güzel cevap susmaktır." diye bi söz vardı,o yüzden bundan sonra seninle en ufak bi konuda bile karşılaşmak istemiyorum.
Alp abi,onun seviyesi zaten yerlerde,boşuna uğraşmaya değmez.
Kişisel tartışmaya dönen konular,Gereksiz konular kilitlenmelidir.Konu kilit lütfen.

Gocuman
AlpAykan yazdı:
aa evet ilginççCrazyxmanxtwo yazdı:Anlamadımgım şifacısının İsmi kücük harfle yazılma ihtimali tılsımda olamazki betedan sonra oldu tılsım.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR