ArkadaşLar ben photoshop falan anLamam hiç o yüzden sizden ricam bana ashaplı şöyle güzelbiyeni sınıf şifacı arka plan siyah ollsun yazılar mavi olsa iyi olur yanlız hareketli olcak imza birde ben hareketli imzayı imzayı yerınde hareketli olarak nasıl koycam onun linkini verebilirseniz cok güzell olur
İyi ForumLar Ramazan Bayramınız Mubarek Olsun
Bu Tip imza yapabiLecek arkadaşLar İçeri
Re: Bu Tip imza yapabiLecek arkadaşLar İçeri
DiLo34 yazdı:ArkadaşLar ben photoshop falan anLamam hiç o yüzden sizden ricam bana ashaplı şöyle güzelbiyeni sınıf şifacı arka plan siyah ollsun yazılar mavi olsa iyi olur yanlız hareketli olcak imza birde ben hareketli imzayı imzayı yerınde hareketli olarak nasıl koycam onun linkini verebilirseniz cok güzell olur
İyi ForumLar Ramazan Bayramınız Mubarek Olsun
Şunu düzgün yazarsan yaparım imza sana...

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
Siyah arka plan asshap elinde bi şifacı hareketli yazı olarak Efsane Geri dönüyor Mecid böyle bi yazı hareketli olsun
Mecid
Resimi Verirmisin Ashaplı Şifacı Resimi?DiLo34 yazdı:Siyah arka plan asshap elinde bi şifacı hareketli yazı olarak Efsane Geri dönüyor Mecid böyle bi yazı hareketli olsun

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
- Swider
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
bana imzamdaki junon resimlerini hareketli bi şekilde yaparmısın her junonun elinden ısık cıktıgında bi arkasındakı resim gelirse sevinirim...

Kardeş sen ashapLı yyap şifacıyı boşwer ama hareketLi yazıLarLa Mecid'de yaz.Hayal yazdı:Resimi Verirmisin Ashaplı Şifacı Resimi?DiLo34 yazdı:Siyah arka plan asshap elinde bi şifacı hareketli yazı olarak Efsane Geri dönüyor Mecid böyle bi yazı hareketli olsun
Mecid