******&& TOPLANTI &&******
- XxxcplyakapxxX
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi

Re: ******&& TOPLANTI &&******
yanlış anlaşılmasın ama
piyasa düştü güya
eskiden menekse elmas 5m di şimdi 8m ne iş piyasa düşmedi mi ?
piyasa düştü güya
eskiden menekse elmas 5m di şimdi 8m ne iş piyasa düşmedi mi ?
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Selamün aleyküm.
Arkadaşlar , bir hatırlatma yapmak istedim.
Toplantıya , kaldığı yerden , salı günü başlıyacağız.
Bilginize.
İnş hayırlısı olur.
Emeklerimiz hep , bütün Tılsım için...
Arkadaşlar , bir hatırlatma yapmak istedim.
Toplantıya , kaldığı yerden , salı günü başlıyacağız.
Bilginize.
İnş hayırlısı olur.
Emeklerimiz hep , bütün Tılsım için...
-
bugrahan97
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Alp kardeşim.Ben Denizx loncasından temsili 1 kişi katılacağım.Selam ve saygı ile.
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
CrazywildII
CrazyWild
Tamam Hüseyin.Başım gözüm üstüne.bugrahan97 yazdı:Alp kardeşim.Ben Denizx loncasından temsili 1 kişi katılacağım.Selam ve saygı ile.
Akşama doğru toplantıya katılacak loncaları açıklıyacağım.
Hun , Yeniçeri , Godfrey , Börteçine , Vip , Amisos , Styl , Kanuni , Kabus ,
Arkadaşlar , en son toplantıya katılan ve hala desteğini sürdüren loncalar.
Deniz Loncası da katılacağını belirtti.
VArsa başka katılmak isteyen Lonca lütfen belirtsin.Toplantıyı Salı günü yapacağız.
Saati o gün açıklayacağız.
HERŞEY GÜZEL BİR TILSIM İÇİN
Arkadaşlar , en son toplantıya katılan ve hala desteğini sürdüren loncalar.
Deniz Loncası da katılacağını belirtti.
VArsa başka katılmak isteyen Lonca lütfen belirtsin.Toplantıyı Salı günü yapacağız.
Saati o gün açıklayacağız.
HERŞEY GÜZEL BİR TILSIM İÇİN
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı

Biz katılıcaz,fakat katılacak kişilerimiz henüz belli değil.Yine burdan belirtirim.

Gocuman
Desteğiniz için teşekkürler Ender kardeşim ve Pardıs Loncası.Enderxangel yazdı:Biz katılıcaz,fakat katılacak kişilerimiz henüz belli değil.Yine burdan belirtirim.
- ustax66
- Sığınak Fedaisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Selamünaleyküm.
Değerli kardeşim Alparslan, Bu toplantılar için lonca lideri ile son olarak bir görüşmemiz olmadı ama aksi bir talimatıda olmadığı için yönetim kurulu başkanı olarak desteğimizi ve katılacağımızı bilmeni istiyorum. Bu katılım oyun içindeki, oyuncuların bir birlerine hakaret ve küfür etmelerini önlemenin yollarının konuşulup, fikir üretilmesi için olacaktır. Maddiyat içeren konularda ben tarafsız kalmak fikrindeyim, daha önceki kararlardan dolayı en çok tepkiyi elindeki madenleri değerinin çok altında satıpta daha sonra fiatların suni olarak fırladığını süyleyen oğlumdan ben gördüm yani, alınan kararlar belli bir kesimin uygulayıp belli bir kesimin ise sadece alımlarda uygulayıp devamında piyasayı istediği gibi oluşturmasına malzene olmuş. Bu yüzden maddi konularda bütün loncalar aynı toplantıda aynı uygulamaya imza atarsa Börteçine loncasıda olacak. Saygılarımla...
Değerli kardeşim Alparslan, Bu toplantılar için lonca lideri ile son olarak bir görüşmemiz olmadı ama aksi bir talimatıda olmadığı için yönetim kurulu başkanı olarak desteğimizi ve katılacağımızı bilmeni istiyorum. Bu katılım oyun içindeki, oyuncuların bir birlerine hakaret ve küfür etmelerini önlemenin yollarının konuşulup, fikir üretilmesi için olacaktır. Maddiyat içeren konularda ben tarafsız kalmak fikrindeyim, daha önceki kararlardan dolayı en çok tepkiyi elindeki madenleri değerinin çok altında satıpta daha sonra fiatların suni olarak fırladığını süyleyen oğlumdan ben gördüm yani, alınan kararlar belli bir kesimin uygulayıp belli bir kesimin ise sadece alımlarda uygulayıp devamında piyasayı istediği gibi oluşturmasına malzene olmuş. Bu yüzden maddi konularda bütün loncalar aynı toplantıda aynı uygulamaya imza atarsa Börteçine loncasıda olacak. Saygılarımla...

[right]Arif YAMAN[/right]