Vay vay 3 gün yoktuk neler olmuş...
Peki öyle olsun...
Tskx LONCASININ BİLMEDĞİNZ YÖNLERİ !!
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tskx LONCASININ BİLMEDĞİNZ YÖNLERİ !!
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
-
- İri Fare Avcısı
Memet gerçekten çok ayıp ettin ben bu loncaya girmeden önce de sen bana kadim teklifleri yapıodun eğer kadim için girseydim hergün kadim diye tuttururdum size hiçbir zamn beni götürn beni götürn diye ısrar ettim mi kime argo kullandım madem haklısın öyle düşünüosun bari yalan söyleme çünkü insanlık denen şey kural denen şey sizde yok ve sadece adınız var Tskx o kadar ama bu laflara karşı bu sözlerin doğruysa allah şaitim olsun çarlarıma girmek nasip olmasın birdaha bu loncaya beni davet eden de sendin İNANMIYORUM SİZE!!
*Jackssparoww* 49 LwL
*Waccum* 49 LwL
*Panasonic* 49 LwL
*Waccumx* 25 LwL
*Tskxhxsphinx* 49 LwL
*Wefasızxwaccum* 16 LwL
*Waccum* 49 LwL
*Panasonic* 49 LwL
*Waccumx* 25 LwL
*Tskxhxsphinx* 49 LwL
*Wefasızxwaccum* 16 LwL
-
- İri Fare Avcısı
Tskxgenelkrmay yazdı:Hemen konuya giriyorum Loncaya giren üyeleri kasma konusuna geliyorum önce
loncayi ilk actığımız da kastığımızı söylemiştik ve yeni üye alımlarında kendisi kasabilen üyeleri alıcağımızı söylemiştik sende öyle girmiştin loncaya
argo kelime kullanmak yasak bu konuda haklısın sadece grub bolgelerı yuzunden oluyor ve sendede gordum argo kelime.
Kadim konusuna gelince kadim icin gelen üyeler belli olduğu icin kadim kesmedik bakalım ne zaman kendilerini ortaya cıkaracaklar derken senn foyonu ortaya cıkarttın mlsf.
ben adam gibi adamlara yardım ederim ettiririm gerisini kendisine bırakırım bakalım tek başına birşey yapabılıorum oyunda hakkında tecrübesi ne kadar ölcerim sonra her yardımı yaparım ilk charını kasarken yardımda bulunmuyoruz 2. ve 3. charlarında yardım ederim ettiririm...
neyse loncadan cıkarken loncayı kirletmeye calışman bizi üzdü ama yıkamaz bun uunutma sadece ayıp adam sandıklarımda adam değilmiş adam kılığında dolaşan şerefi olmayan insanmışsın
yolun acık olsun loncadan cıkmasaydında atılacaktın zaten kadim görevi icin geldiğini coktan belli ediyordun ve
Fazla söze gerek yok YOLUN ACIK olsun real hayatta başarılar.
En kısa zamanda dersini alırsın.
MAdem kurallar değişti o zaman yalan dolan şartlarınzıı TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ bölümünden düzeltin
*Jackssparoww* 49 LwL
*Waccum* 49 LwL
*Panasonic* 49 LwL
*Waccumx* 25 LwL
*Tskxhxsphinx* 49 LwL
*Wefasızxwaccum* 16 LwL
*Waccum* 49 LwL
*Panasonic* 49 LwL
*Waccumx* 25 LwL
*Tskxhxsphinx* 49 LwL
*Wefasızxwaccum* 16 LwL
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Öff tamam az sus beğenmiyorsan git sana daha en baştan şartları söyledik azıcık ileriki sayfaları da okusaydın son söz: "Ok by..."Tskxhxsphinx yazdı:Tskxgenelkrmay yazdı:Hemen konuya giriyorum Loncaya giren üyeleri kasma konusuna geliyorum önce
loncayi ilk actığımız da kastığımızı söylemiştik ve yeni üye alımlarında kendisi kasabilen üyeleri alıcağımızı söylemiştik sende öyle girmiştin loncaya
argo kelime kullanmak yasak bu konuda haklısın sadece grub bolgelerı yuzunden oluyor ve sendede gordum argo kelime.
Kadim konusuna gelince kadim icin gelen üyeler belli olduğu icin kadim kesmedik bakalım ne zaman kendilerini ortaya cıkaracaklar derken senn foyonu ortaya cıkarttın mlsf.
ben adam gibi adamlara yardım ederim ettiririm gerisini kendisine bırakırım bakalım tek başına birşey yapabılıorum oyunda hakkında tecrübesi ne kadar ölcerim sonra her yardımı yaparım ilk charını kasarken yardımda bulunmuyoruz 2. ve 3. charlarında yardım ederim ettiririm...
neyse loncadan cıkarken loncayı kirletmeye calışman bizi üzdü ama yıkamaz bun uunutma sadece ayıp adam sandıklarımda adam değilmiş adam kılığında dolaşan şerefi olmayan insanmışsın
yolun acık olsun loncadan cıkmasaydında atılacaktın zaten kadim görevi icin geldiğini coktan belli ediyordun ve
MAdem kurallar değişti o zaman yalan dolan şartlarınzıı TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ bölümünden düzeltin
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
-
- İri Fare Avcısı
EmirBerkKorkmaz yazdı:Öff tamam az sus beğenmiyorsan git sana daha en baştan şartları söyledik azıcık ileriki sayfaları da okusaydın son söz: "Ok by..."Tskxhxsphinx yazdı:Tskxgenelkrmay yazdı:Hemen konuya giriyorum Loncaya giren üyeleri kasma konusuna geliyorum önce
Tüm şartları okuyarak yazdım bu bölümü doğru olanları kaldırdım burada sadece yalan olanlar ve örnekleri var o kadar bb
*Jackssparoww* 49 LwL
*Waccum* 49 LwL
*Panasonic* 49 LwL
*Waccumx* 25 LwL
*Tskxhxsphinx* 49 LwL
*Wefasızxwaccum* 16 LwL
*Waccum* 49 LwL
*Panasonic* 49 LwL
*Waccumx* 25 LwL
*Tskxhxsphinx* 49 LwL
*Wefasızxwaccum* 16 LwL
- Ixxreisxxl
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Böyle yüce bir ismi böyle adamlar yüzünden herkes sürekli kötüye kullanıyor tüm tsk lar bu loncayı kapatın ve kendi aranızda başka isimde kendinize layık bir isimli lonca açın daha fazla Tskx... böle böle şrfsiz filan demek istemiyoruz TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ nin adını kirletmeye hakkınız yok..!
BaRoNxUnRuLy[49]
Dangerxkaptan[49]
Ixreisxl[49]
Ixreissxl[49]
Baronreis [25]
Adem Alikaya
Dangerxkaptan[49]
Ixreisxl[49]
Ixreissxl[49]
Baronreis [25]
Adem Alikaya
-
- İri Fare Avcısı
Ixxreisxxl yazdı:Böyle yüce bir ismi böyle adamlar yüzünden herkes sürekli kötüye kullanıyor tüm tsk lar bu loncayı kapatın ve kendi aranızda başka isimde kendinize layık bir isimli lonca açın daha fazla Tskx... böle böle şrfsiz filan demek istemiyoruz TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ nin adını kirletmeye hakkınız yok..!
O kadar da ileri boyuta gitme abartma
*Jackssparoww* 49 LwL
*Waccum* 49 LwL
*Panasonic* 49 LwL
*Waccumx* 25 LwL
*Tskxhxsphinx* 49 LwL
*Wefasızxwaccum* 16 LwL
*Waccum* 49 LwL
*Panasonic* 49 LwL
*Waccumx* 25 LwL
*Tskxhxsphinx* 49 LwL
*Wefasızxwaccum* 16 LwL
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Emredersiniz hemen değiştiriyorum efendim...Ixxreisxxl yazdı:Böyle yüce bir ismi böyle adamlar yüzünden herkes sürekli kötüye kullanıyor tüm tsk lar bu loncayı kapatın ve kendi aranızda başka isimde kendinize layık bir isimli lonca açın daha fazla Tskx... böle böle şrfsiz filan demek istemiyoruz TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ nin adını kirletmeye hakkınız yok..!
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
İbo benmi davet etmişim seni la varya sen beni güldürdün ya helal olsun...
Royalxbaron fazla yorum yapma aklını alırım...
Royalxbaron fazla yorum yapma aklını alırım...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.