Merhaba İkv Camiası;
Söze şöyle başlamak istiyorum.Bildiğiniz üzere İkv camiasında şu ana kadar pek çok yenilikler,eklentiler gerçekleşti.Son zamanların en önemli yenilikleri ise Banka kapasitesi arttırılması ve şikayet et sistemiydi.Evet gerçekten başarılı yeniliklerdi bunlar o yüzden tüm oyuncular olarak İkv yönetimine teşekkürlerimizi ve minnettar olduğumuzu belirtmek isteriz.Ama banka ve şikayet et yeniliğinden beri başka bir yenilik gelmedi.İkv camiası olarak artık yeni eklentilerin gelmesinin zamanının geldiğini düşünüyoruz.Çoğul konuşuyorum çünkü bu yeniliklere itiraz etme gibi bir şansınız yok!
Tüm İkv camiasının Israrla belirttiği,istediği,arzuladığı,merakla beklediği Lonca sistemi - Yeni bölgeler - Hidra paketi nin artık gelmesini talep ediyoruz.Ayrıca Arkadaş Listesi kapasitesinin yetmediğini banka sistemi gibi 2 bölümden oluşması gerektiğini ısrarla belirttiğimiz halde bir çaba göremedik İkv yönetiminden.Tüm İkv camiası olarak Sayın İkv yönetimine bir kez daha bu yeniliklerin bu önümüzdeki aylarda gelmesini istiyoruz.İnanın çok sabrettik bence artık yeter uzatmanın alemi yok belkide hepsi hazır ama doğru zamanı bekliyorsunuz ama sabır taşı çatladı sayenizde.Bu yüzden İkv yönetimine bu dileklerimizi sunuyoruz.Son olarak şunları söylüyorum;
TT net,Mynet gibi dev şirketleri arkasına alan İKV' neden bu kadar yavaş gelişiyor ? Bu tarz konular her zaman kilitleniyor.Ama bu sefer böyle olmasın birazda kendiniz öz eleştiri yapsanız iyi olacak. Açıklama bekliyoruz . Şimdiden İkv Camiası olarak Teşekkürlerimizi Ve Minnettar olduğumuzu belirtmek isteriz.
Tüm İkv Camiası Adına . Saygılarımı sunarım .
Tüm İkv Camiasının İstediği Öneriler .
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tüm İkv Camiasının İstediği Öneriler .
GÜNCEL YORUMLARI BEKLİYORUZ YÖNETİMDEN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.