Galaxyxbaskan yazdı:bu messi58 denen adam bizim şehirde yaşamaya çalışıyo ama çok sürmez Betax loncası(meran) Galaxyx loncasını çekemeyen 3 .5 çabulcu ayağınızı denk alın çarı sildiniz ama bizde hala o yürek var. unutmayın.
la lonca başkanı ayağını denk al yakarım evinden almıyım akşam
yigenim bunların böyle olduklarına bakmayın..
keza bunlar hepsi lise 1'e giden çocuktur.
biri kadir :mrgreen:
Biri Taşkafa Burak :mrgreen:
biri De murat benim mahallemde otuyorlar çar çalma olayı oldu hepsinin çarlarına bizim elemanlar girdi
bir yerleri tutuşdu şimdide burdan artislik yapıyor ezmeler çarınızıda çalıp silmişler ahaha
ezo lar
kadirin çarında görew itemi var ha kese sizi D:D
Yane bunları böyle ahış şahım durduğuna bakmayın Galaxyxx'i çarında 845.612 bin para vardı dün girdim baktım
Galaxyxbaskan yazdı:bu messi58 denen adam bizim şehirde yaşamaya çalışıyo ama çok sürmez Betax loncası(meran) Galaxyx loncasını çekemeyen 3 .5 çabulcu ayağınızı denk alın çarı sildiniz ama bizde hala o yürek var. unutmayın.
la lonca başkanı ayağını denk al yakarım evinden almıyım akşam
yigenim bunların böyle olduklarına bakmayın..
keza bunlar hepsi lise 1'e giden çocuktur.
biri kadir :mrgreen:
Biri Taşkafa Burak :mrgreen:
biri De murat benim mahallemde otuyorlar çar çalma olayı oldu hepsinin çarlarına bizim elemanlar girdi
bir yerleri tutuşdu şimdide burdan artislik yapıyor ezmeler çarınızıda çalıp silmişler ahaha
ezo lar
kadirin çarında görew itemi var ha kese sizi D:D
Yane bunları böyle ahış şahım durduğuna bakmayın Galaxyxx'i çarında 845.612 bin para vardı dün girdim baktım
Ulan sen kim olduğunu zannediyorsun adam ol oraya ben gelip ben döverim seni ezme seni sen kimle uğraştığını bilmiyorsun. zorla açtırm bebin ağzımı
Eziq her zaman eziqtir kocum sizin serverdede çarım var ne halt ve ne akdar eziq olduğunuzu biliyorum,
gel merana ben sana ecel artı set üreteyim yada büyücü aç kas veriym herseyini aç karınınızı doyurun..
çekememzmiş allah daha cok versin D ama haliniz ortada yapacak bişi yok....
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden