Yakamoz Loncası
Re: Yakamoz Loncası
sabri bir an önce şu kadim işlerini halletmmemiz lazımçogu materyal tmm ecel üreticem ve kadimler eksik.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Selamlar Yakamoz Loncası ....
Ben uzun zamandır E.ö Sunucusunda Oynamaktayım ve Orda çalım çalındı . Bende farklı bir sunucuya yönelmek istedim.. Vee bu sunucuda oynayan arkdaşım çok fazla .. Bana bu sunucuyu uygun gördüler gel burda başla iyi yerdir falan.. Bende güzel bir Loncaya girmek istedim.. Sizin Loncanız güzele benziyor
Alımlarınız hala devam ediyorsa katılmak isterim Yakamoz Ailesine
Cevabınızı bekliyorum Lonca Yönetimi ...
SELEN
Ben uzun zamandır E.ö Sunucusunda Oynamaktayım ve Orda çalım çalındı . Bende farklı bir sunucuya yönelmek istedim.. Vee bu sunucuda oynayan arkdaşım çok fazla .. Bana bu sunucuyu uygun gördüler gel burda başla iyi yerdir falan.. Bende güzel bir Loncaya girmek istedim.. Sizin Loncanız güzele benziyor
Alımlarınız hala devam ediyorsa katılmak isterim Yakamoz Ailesine
SELEN
Yanlız bişey eklemek istiyorum... Loncanıza abim giricek ben kız kardeşiyim
Benden rica etti buraya yazmam için ...
Benden rica etti buraya yazmam için ...
Arkadaşlar bayramdan sonra en müsait zamanda bir toplantı ayarlayabilirsek sevinirim. İlginiz için şimdiden teşekkürler...
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Bak Güzel Kardeşim Şikayetin Varsa Yap Buyur Bana Tamam Peki Loncada Benden Bile Eski Olabilirsin Ama Şuan Yoksun ve Bu Loncayı Ayakta o Saygısız Dediğin Adamların Sunucuda Yaptıgı Efendılıkler ve İcraatler Ayakta tuttu Herkes Emeğini Ortaya Koydu Kimseye Ezdirmedik Bu Loncayı Bu Saatten Sonra Kimse Ezemez Hele Hele Benim Loncamın Mensubuna Benim Kardeşime Laf Edecek Adam Yok Daha Sende Haddini Bil Nur'da Sabri'de Oyunda Online Şuan Muhattaba Kimi Alcaksan Gözlerin Kimi Görürse Buyur Konuş ve Bir daha İçimize Giripte Ben eskiyim ben cartım ben curtum dawasıyla Kimseye Büyüklük yapıp kendını melek olarak tanıtıp benım kardeşlerimi lekelemeye karalamaya çalışma sakın Herkes Rütbesini ve Haddini Bilsin ...XxxNeFReTxxX yazdı:yazık yazık nur ve sabri zamanında yakamoz nerde şimdiki yakamoz nerde xS keşke şimdi nur olsaydıda görseydi loncasındaki adamın konusma tarzını seviyesini Dejong adlı karakterle bölgeden küfürlerini önüne gelene adres wererek erkeksen gel tehtit laflarını ... unuttuqun bişey var dejong millet senden korkuyo diye gelmio sanıyosun ama yanlıs millet seni taqmıo die hesaba almıo diye gelmio ben varya mersine yolum düşse veya mersinde olsam gelip seni neşesine döverim vallaDejong yazdı:lan top yok orya gidecem yok burya gidecem ne lan bu oyundan uzaklaşıp kafa dinlicekmiş oyun sana ne yaptı hala anlamış dilim.senin derdin başka sölemiosun.eskiden neyse onu olacakmış umarım boş işler peşinde koşmuyodun.bizimle adam gibi konuşmadan biyere gidemezsin haberin olsun...![]()
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Kardeşim öncelikle Geçmiş olsun çok üzüldüm charlarını çaldırmana ;Lavender yazdı:Selamlar Yakamoz Loncası ....
Ben uzun zamandır E.ö Sunucusunda Oynamaktayım ve Orda çalım çalındı . Bende farklı bir sunucuya yönelmek istedim.. Vee bu sunucuda oynayan arkdaşım çok fazla .. Bana bu sunucuyu uygun gördüler gel burda başla iyi yerdir falan.. Bende güzel bir Loncaya girmek istedim.. Sizin Loncanız güzele benziyor![]()
Alımlarınız hala devam ediyorsa katılmak isterim Yakamoz Ailesine![]()
SELEN
Fakat oyunda henüz seni tanımıyoruz sunucuda biraz takıl biraz tanıt kendını belki sonra başvurunu kayda alırım oldumu güzel kardeşim
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Yakamozxefemeih yazdı:XxxNeFReTxxX yazdı:yazık yazık nur ve sabri zamanında yakamoz nerde şimdiki yakamoz nerde xS keşke şimdi nur olsaydıda görseydi loncasındaki adamın konusma tarzını seviyesini Dejong adlı karakterle bölgeden küfürlerini önüne gelene adres wererek erkeksen gel tehtit laflarını ... unuttuqun bişey var dejong millet senden korkuyo diye gelmio sanıyosun ama yanlıs millet seni taqmıo die hesaba almıo diye gelmio ben varya mersine yolum düşse veya mersinde olsam gelip seni neşesine döverim vallaDejong yazdı:lan top yok orya gidecem yok burya gidecem ne lan bu oyundan uzaklaşıp kafa dinlicekmiş oyun sana ne yaptı hala anlamış dilim.senin derdin başka sölemiosun.eskiden neyse onu olacakmış umarım boş işler peşinde koşmuyodun.bizimle adam gibi konuşmadan biyere gidemezsin haberin olsun...![]()
Nefret kim oldugunu bilimoyurum ama şunu söyliyeyim sana o kelimeyi hamit loncadan birine söylemiş bunda bir sıkıntı görmüyorum ki lafı söyledigi kişi bile birşey dememiş şunu unutmaki benimde bu loncadan bulundugum zamanlardada hala daha şimdide devam ediyo yakamoz loncası mensupları birbirleriyle bu tarz konuşmaları oluyor buda aradaki samimiyetten herkesin birbirini abi kardeş olarak görmesinden kaynaklanıyor buda seni ilgilendirmez şikayeti olan lonca yönetimine bildirir zaten herkesin kendi agzı dili var eski yakamozla şimdiki yakamoz arasında fark var demişşin evet arada daglar kadar fark var ama o fark kötü anlamda degil ben kuklacıdaki çogu loncayı biliyorum ve gözlemledigim kadarı ile eskidende böyleydi şu andada öyle yakamoz loncasındaki dostluk hiç bir loncada yok nr olursa olsun haklı oldukları bi konuda kimseyi yalnız bırakmıyorlar ne olursa olsun destek çıkıyorlar ayrıca kalite açısındanda bakarsanda eskidende çok güçlü bir loncaydı şu andaki kadroyada bakarsan benim kendi şahsi fikrim olarak söylüyorum kuklacının en iyi loncası yakamoz loncasıdır.
Melih'im Saol Kardeşim ve Sana sayfalar önce yazdığım ve tespitini tutturduğum bi yazıyla destek çıkıyorum ve yineliyorum
Loncayı Ciddiye Alamadığımız Lonca Adlandırılmasının Yani Ciddi Bir Arkadaşlık Gruplaşmasının Temellerini Sağlamlaştıramadığımız Bu Dönemlerde Yeni Çalışmalarla Karşınıza Yeni Bir Yakamoz Lonca Yönetimi Gelmekte Yeni Bir Vizyon Yeni Eklenecek Olan Cezalar ve Yeni Gelen Arkadaşlarımız Olacaktır Fakat Bize Yadigar Kalan Bu Loncada Eski Üyeler Forum Okuyup Takip Edemedikleri İçin İşimiz Bir Hayli Güç ..[color=#FF0000] Öncelikle Arkadaşlar Neden Ciddiye Alamadık Neden Temelleri Sağlamlaştıramadık Diye Bir Cümle Kullandın Diye Soracak Olursanız Şunu Belirtmek İstiyorum Anlamak ve Anlatmak İstediklerimiz Kişilerin Birbirleri Arasında Farklı Ortamlar ve Ayrıcalıklar Farklı Düşünceler vs Yaratabilir Bu Koşullara Hazır ve Uygun Bir Milletiz , Düşünce Yapımız Arkadaş , Dostluk , Sevmek gibi Kawramları Abartılıdır Türk Toplumu Herzaman Herkese Kendini Yakın Hissetmiştir Karşısındakinede Aynı Hissiyatı Vermiştir ...... Bizlerin Asıl Sorunu Saçmada Olsa Budur Diye Düşünüyorum Birbirimize Çok Yakın Olmamız Aramızdaki Muhabbetlerimiz Bizlerin Yaptığı ve Başlattığı Hatalardan İbarettir Bunlar İçin Çok Ö.Dilerim Bütün Lonca ve Yönetim Adına Belki Bizler Belki As ve Üstlerimiz Belkide Sizler Bu Hataya Düşmektesiniz Şu Lonca Herşeye Layık Bir Lonca Gıpta İle Bakılan Gönüllere Yapılan Etkinlik veya İnsanlıklarla Taht Kuran Çok eskilerden bu yana Dillerden Düşmeyen Şanlı ve B üyük Bir Gruplaşmadır Sizlerin Yegane ve tek Görewi Bu Loncaya Sahip Çıkıp Ayakta Tutmaktır Bu Lafımı Emir Değil Kendinize Gönül ve Emek Borcu Bilin Sizlerden Tek İsteğim Budur Bundan Sonra Lonca Adına Yapılan Haraketlenmelerde Biraz Daha Duyarlı ve Cesur Olun Birbirinize Utangaç bir Şekilde Yakınlaşın Herkes Eşittir Bu Oyunda Olsa Oynayanlar İnsandır Bunu Unutmayalım ve Hepinize Aranızda Şu zamana kadar dahi hiç bir koşula Ödün vermeden Dostluğunuzu Sürdürdüğünüz ve Bağlı Kaldığınız İçin Sonsuz minnet ve Saygılarımla Teşekkür Ederim [/color]
Lonca Bildirim Alanı Sayfamız Yenilenecektir yeni Ceza Listeleri Hazır Olunup Sizlere Yenı Sayfamızla Beraber İletilecektir
İyi Forumlar....
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Melih'im Saol Kardeşim ve Sana sayfalar önce yazdığım ve tespitini tutturduğum bi yazıyla destek çıkıyorum ve yineliyorum
Loncayı Ciddiye Alamadığımız Lonca Adlandırılmasının Yani Ciddi Bir Arkadaşlık Gruplaşmasının Temellerini Sağlamlaştıramadığımız Bu Dönemlerde Yeni Çalışmalarla Karşınıza Yeni Bir Yakamoz Lonca Yönetimi Gelmekte Yeni Bir Vizyon Yeni Eklenecek Olan Cezalar ve Yeni Gelen Arkadaşlarımız Olacaktır Fakat Bize Yadigar Kalan Bu Loncada Eski Üyeler Forum Okuyup Takip Edemedikleri İçin İşimiz Bir Hayli Güç.. Öncelikle Arkadaşlar Neden Ciddiye Alamadık Neden Temelleri Sağlamlaştıramadık Diye Bir Cümle Kullandın Diye Soracak Olursanız Şunu Belirtmek İstiyorum Anlamak ve Anlatmak İstediklerimiz Kişilerin Birbirleri Arasında Farklı Ortamlar ve Ayrıcalıklar Farklı Düşünceler vs Yaratabilir Bu Koşullara Hazır ve Uygun Bir Milletiz , Düşünce Yapımız Arkadaş , Dostluk , Sevmek gibi Kawramları Abartılıdır Türk Toplumu Herzaman Herkese Kendini Yakın Hissetmiştir Karşısındakinede Aynı Hissiyatı Vermiştir ...... Bizlerin Asıl Sorunu Saçmada Olsa Budur Diye Düşünüyorum Birbirimize Çok Yakın Olmamız Aramızdaki Muhabbetlerimiz Bizlerin Yaptığı ve Başlattığı Hatalardan İbarettir Bunlar İçin Çok Ö.Dilerim Bütün Lonca ve Yönetim Adına Belki Bizler Belki As ve Üstlerimiz Belkide Sizler Bu Hataya Düşmektesiniz Şu Lonca Herşeye Layık Bir Lonca Gıpta İle Bakılan Gönüllere Yapılan Etkinlik veya İnsanlıklarla Taht Kuran Çok eskilerden bu yana Dillerden Düşmeyen Şanlı ve B üyük Bir Gruplaşmadır Sizlerin Yegane ve tek Görewi Bu Loncaya Sahip Çıkıp Ayakta Tutmaktır Bu Lafımı Emir Değil Kendinize Gönül ve Emek Borcu Bilin Sizlerden Tek İsteğim Budur Bundan Sonra Lonca Adına Yapılan Haraketlenmelerde Biraz Daha Duyarlı ve Cesur Olun Birbirinize Utangaç bir Şekilde Yakınlaşın Herkes Eşittir Bu Oyunda Olsa Oynayanlar İnsandır Bunu Unutmayalım ve Hepinize Aranızda Şu zamana kadar dahi hiç bir koşula Ödün vermeden Dostluğunuzu Sürdürdüğünüz ve Bağlı Kaldığınız İçin Sonsuz minnet ve Saygılarımla Teşekkür Ederim
Lonca Bildirim Alanı Sayfamız Yenilenecektir yeni Ceza Listeleri Hazır Olunup Sizlere Yenı Sayfamızla Beraber İletilecektir
İyi Forumlar....
Loncayı Ciddiye Alamadığımız Lonca Adlandırılmasının Yani Ciddi Bir Arkadaşlık Gruplaşmasının Temellerini Sağlamlaştıramadığımız Bu Dönemlerde Yeni Çalışmalarla Karşınıza Yeni Bir Yakamoz Lonca Yönetimi Gelmekte Yeni Bir Vizyon Yeni Eklenecek Olan Cezalar ve Yeni Gelen Arkadaşlarımız Olacaktır Fakat Bize Yadigar Kalan Bu Loncada Eski Üyeler Forum Okuyup Takip Edemedikleri İçin İşimiz Bir Hayli Güç.. Öncelikle Arkadaşlar Neden Ciddiye Alamadık Neden Temelleri Sağlamlaştıramadık Diye Bir Cümle Kullandın Diye Soracak Olursanız Şunu Belirtmek İstiyorum Anlamak ve Anlatmak İstediklerimiz Kişilerin Birbirleri Arasında Farklı Ortamlar ve Ayrıcalıklar Farklı Düşünceler vs Yaratabilir Bu Koşullara Hazır ve Uygun Bir Milletiz , Düşünce Yapımız Arkadaş , Dostluk , Sevmek gibi Kawramları Abartılıdır Türk Toplumu Herzaman Herkese Kendini Yakın Hissetmiştir Karşısındakinede Aynı Hissiyatı Vermiştir ...... Bizlerin Asıl Sorunu Saçmada Olsa Budur Diye Düşünüyorum Birbirimize Çok Yakın Olmamız Aramızdaki Muhabbetlerimiz Bizlerin Yaptığı ve Başlattığı Hatalardan İbarettir Bunlar İçin Çok Ö.Dilerim Bütün Lonca ve Yönetim Adına Belki Bizler Belki As ve Üstlerimiz Belkide Sizler Bu Hataya Düşmektesiniz Şu Lonca Herşeye Layık Bir Lonca Gıpta İle Bakılan Gönüllere Yapılan Etkinlik veya İnsanlıklarla Taht Kuran Çok eskilerden bu yana Dillerden Düşmeyen Şanlı ve B üyük Bir Gruplaşmadır Sizlerin Yegane ve tek Görewi Bu Loncaya Sahip Çıkıp Ayakta Tutmaktır Bu Lafımı Emir Değil Kendinize Gönül ve Emek Borcu Bilin Sizlerden Tek İsteğim Budur Bundan Sonra Lonca Adına Yapılan Haraketlenmelerde Biraz Daha Duyarlı ve Cesur Olun Birbirinize Utangaç bir Şekilde Yakınlaşın Herkes Eşittir Bu Oyunda Olsa Oynayanlar İnsandır Bunu Unutmayalım ve Hepinize Aranızda Şu zamana kadar dahi hiç bir koşula Ödün vermeden Dostluğunuzu Sürdürdüğünüz ve Bağlı Kaldığınız İçin Sonsuz minnet ve Saygılarımla Teşekkür Ederim
İyi Forumlar....
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Aynen abi pcdeki sorununu gider hele bi sende halledicezRuby yazdı:Arkadaşlar bayramdan sonra en müsait zamanda bir toplantı ayarlayabilirsek sevinirim. İlginiz için şimdiden teşekkürler...
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Lonca Olaylarına Karışmak İstemem Ama Arkadaşın Kullandıgı Kelime Gercekten Hoş Degil.Tartışmak İstemem Kimseyle Sadece Şahsi Fikrim.
Oyun'da Bulunmuyorum O Yüzden Forumu Takip Ediyorum Gördügüm Kadarıyla Yakamozx Loncası Güzel Bir Lonca Başarılar Dilerim.
Oyun'da Bulunmuyorum O Yüzden Forumu Takip Ediyorum Gördügüm Kadarıyla Yakamozx Loncası Güzel Bir Lonca Başarılar Dilerim.
Mecid