>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
kolik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Mesaj gönderen kolik »

arkadaslar kb şu anda kayseriden izmire giden bi aradayım ve çok zor şartlarda yazıyorum :D:D yanlış yazımlar için kbyın. abicim loncada çok fazla yeni üye var ve bazıları foruma takılmıyo herhaşlde. ilerde bi yanlış anlaşılmama çıkmaması için ben aklıma gelenlerin isimlerini yazayım sen artık aralarından seçerisn.
1. kardeşxemre
2. kardeşxoguzhan
3. kardeşxhamit
seninle gidecek arkadaslarda aklıma gelenler
1. kardeşxmurat :D
2. kardeşxalp
3. kardeşxmahmut (hbrin var abi magnetizma çarıyla biliyosun. şifacı açtı dün bütün gece kastık en yakın zmnda 49 olacak)

bu arada arkadaslar buradanda bir iki şey söyliim.
1. si bazı arkadaslar bizi emirlerindeki oşak zannediyo yardım bile isterken öyle hitap ediyolar. isim vermiyorum ama hepsinin fotosu var. bence hiç itiraz etmeyin. insan gibi yardım isteyin bizde elimizden geleni yapalım.
2.si ise bazı lonca arkadaslarımız lonca çarlarını kp satmakta kullanacaklarmış. gene isim vermeyecem ama foto var. eger öyle bi düşünce içinde olan arkadasımız ya bu fikrini degiştirsin bende varım demeden önce yada varım demesin bizde kime sırtımızı dayayacagımızı bilelim.

BU ARADA ARKADASLAR YARIN SAAT 21,00 DA ÖLÜM OYUNU VAR. BEN VE BENİMLE BİRLİKTE KATIŞACAK Bİ KAÇ ARKADAS VAR. SİZDE KATILMAK İSTERSENİZ HBRİNİZ OLSUN DEDİM. KAZANAMASAK BİLE HİÇ YOKTAN LONCA OLARAK BENCE KENDİMİZİ ORADA Bİ GÖSTERELİM. Herkeze iyi bayramlar iyi oyunlarKardeşxmurat
BİZE TERS YAPANLARA İYİ DAVRANIN ONLARA ÇOK YÜKLENİYOLAR
destiny
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen destiny »

tum kardes loncasının bayramını kutlarım.ALLAH tekrarına kavustursun!! Kardeşxalp
Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TechnOMafiA »

la murat bni ynlş anlamışsın :D okurken bile güldüm yha :) lonca çarlarını nie kp satmk için dersen her 2 saatte bi 700 bn nakit düşün buna 3 çar(kasmaya çalşcm) eklersek her 2 saatte bi 1 m günde 4 kez tekrarlasam eder 4 m :) yeni çar kasıom çnki hem many hemde rütbe için bu arada loncada en güvenilir adamlarda en başta glirm orhan abiden sonra ve oyunda bu loncaya benden çok emek veren varsa çıksın karşıma 2 49 lw çar kastım enesin büyücüsünü 40/49 bn kastım yavuzu 30/47 ben Kardeşxismail'i 1/46 yine ben kastım büssürü kişiyi dahi ben kastım sırtınızı dayıyacağınız adam burda karşınızda
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
Kullanıcı avatarı
soner2010
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen soner2010 »

Beni Neden Yazmadın Murat
Kardeşxsoner[44]
Rüzgarxkosovalı[48]
Rüzgarxmemet[39]

Silahsa Tutarım Kaderse Çekerim
kolik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kolik »

soner kardeş sen zaten ben varım demişsin seni bi daha yazma geregi duymadım kardeşim. benim oradaki amacım böle böle adaölar var ve forumd a hiç göremedim. eger bi seçme eleme olayı olacaksa böle kardeşlerimizinde oldugunu bilerek yarın öbür gün onların emeklerine yanlış yapalım maksadındaydı kardeş.
kadir kardeş ben isim vermedim sen kendin buraya bişeyler yazmışsın. ben tartışma olarak degil konuşmak maksatlı o zmn şunları söyliim. ben kimseye sen burada işe yarıyosun yaramıyosun asla demem kardeş. benim haddimede düşmez. sen lonca için ii işler yapmışsındır saygı duyarım sadece. ama şu da bi gerçek kardeşim. kp satacam diyosun günde 4 m. ben sana 3 saatte 10 m kazandırıım istersen. sen yeterki para istiyorum de. mavi topazın aşagı yukarı ne zmn çıktıgının saatlerini vereyim geç çek maviyi. yanlış bilmiyosam şu anda 10m ediyo mavi. he yok ben mavi bekleyemem diyosan kardeşim madendede kaptırma ihtimalin oldugu için günde 4 saat cin kes. ortalama sana getirecegi para 5m dur. sadece cantanı boşaltmaktan. eger item düşerse buda senin şansına kalmış. ben lwlim geregi cinlerde kasarken toplamda 10 saat cin kesmişimdir. ama bi azat güneş asa bide urban tora tora zırh düşürdüm. sans biraz ama denemeni öneririm kardeşim.
kadir kardeşim benim bu oyunda düşüncem şu: eger bi adam çarına yeteri kadar önem göstermiyosa onunla fazla oynamayacaksa kp satmak olayına giriyo. bende yapıyorum bunu. maykoyla şu anda üstünde hiç bişey olmadan u.çagın arkasında kp alıp kp sattırıyorum. benim sana bunu söylememdeki amaç buydu.yok ben sadece kp satacam sonrasında bu saydıgın gibi lonca çarıyla takılıp, loncadaki arkadaslarıma eskisi ve ya söyledigin zamanki gibi yardım edeceksen zaten benim sana söyliyecek lafım yok. ayakta alkışlarım:D
Ama kardeşim sen lonca çarına kp satmak için girecem diyosan işte o zmn sana derimki ben. kardeş ben sana sırtımı dayamam. bu benim kişisel düşümcemdir. ben herkezin düşüncesine saygı duyuyorum. sizdende aynı saygıyı bekliyorum. hee kardeş diyosanki öyle bişey yok. ben lonca çarımla takılacam sen nereden biliyosun veya böle düşündürmeni gerektiren şey ne

url=http://urlal.com/dqqf]Resim[/url
kardeş bunları özeldende konuşabilirdik. ben isim vermeden yazmıştım ilk söyledikelrimi sen kendini açıklamışsın. o yüzden hem arkadasların aklnda soru işareti kalmasın hemde sen okurken biraz daha gül diye buradan yazayım dedim. inş. fotograftaki yazdıkların benim bu konudaki endişemi anlatmaya yeter. herkeze iyi oyunlar Kardeşxmurat
Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TechnOMafiA »

aman bea ha girsem nolcak girmesem nolck bu loncaya en çok emek veren adam bnm büyücümü **1 lw** kasan bile olmadı
bn hala yardım etsem nolcak etmesem nolck. neyse uzatma fazla ben yeni çar açıp onu kascam itirazı olan varsa sölesin ve lonca çarlarındada kp satmak için gircm oke ? itirazı olan olmaz çünki açcağım çar zaten loncadan olck ;)

bu arada orhan abi 48 lw oldu 49 olsun yeşil/kadim gitcez herkes hazırda bulunsun
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
kolik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kolik »

TechnOMafiA yazdı:aman bea ha girsem nolcak girmesem nolck bu loncaya en çok emek veren adam bnm büyücümü **1 lw** kasan bile olmadı
bn hala yardım etsem nolcak etmesem nolck. neyse uzatma fazla ben yeni çar açıp onu kascam itirazı olan varsa sölesin ve lonca çarlarındada kp satmak için gircm oke ? itirazı olan olmaz çünki açcağım çar zaten loncadan olck ;)

bu arada orhan abi 48 lw oldu 49 olsun yeşil/kadim gitcez herkes hazırda bulunsun
kardeş konunun uzamamasını istiyoasan bi sakin olacaksın önce. ben uzatmayacam konuyu ama sen bu usbunu degiştirdigin zmn. ne demek girsem ne olacak girmesem ne olacak. hani ben seni yanlış anlamıştım ne oldu kardeş şimdi. hani benim bi önceki yazdıklarım komikti. acaba şimdi dedikelrini yiyerek kim komik duruma düştü :D özelden geliyosun konuyu kapatalım diyosun sana ne dedim kardeş ben. benim sana özelden söyledikerlimi bi söyle istersen. hatırlamaıyosan onunda fotosu var. eee konuyu uzatmayalım diye bana geliyosun buraya atarın kralını yapıyosun. yok öyle yagma kardeş. 1 lwl bile kasan olmadı diyosun bide. benim bi görevime gelen oldumu zannediyosun. NE DEMEK KARDEŞ YARDIM ETSEM NE OLACAK ETMESEM NE OLACAK. GİT LONCA KURALLARINI OKU KARDEŞ BAK BAKAM NE YAZIYO. SENİN BU YAPTIGIN KRALDAN ÇOK KRALCILIK YAPMAKTIR. buda senin gibi bi kardeşe yakışmadı söyliim. diyosun yeni açtıgım çarda loncada o yüzden istedigim gibi lonca çarından kp satarım diyosun. KARDEŞ YUAKARDAKİ FOTODA ARTIK TAKILACAGIM DEDİGİN ÇARIN BAŞINDA Kardeşx İ GÖREMEDİM. GÖREN VARSA SÖYLESİN. kadir kardeşim biz olayı böle çözemeyecez belli oldu. ORHAN ABİ lütfen olayda kim haklıdır kim haksızdır veya kimin yanlışı nedir konuyla ilgilenirsen çok sevinirim. BEN KENDİ ADIMA ŞUNUN SÖZÜNÜ VERİYORUM. EGER BEN YANLIŞ ÇIKARSAM LONCAYI BIRAKACAM LONCA ÇARINIDA SİLECEM. FOTODA GÖZÜKEN HERŞEYİDE LONCAYA HEDİYE EDECEM. artık oyun oynamak için oyuna giriyorum. orhan abi alp abi cvp bekliyorum sizden. kadir kardeşim sanada tek tavsiyem konuyu kapatmak istiyosan sus ve büyükerlimizin kararını bekle. Kardeşxmurat
orhantu79
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen orhantu79 »

arkadaşlar oguzkan arkadaşımız loncayla bir baglantısı zaten yok bunu diyimde iki şu an foto falan gerek yok kim varsa dedigim şsartlarda herkez ismini yazsın yeter yorum yok lonca çarını kulanmak şartıyla ok adamgibi işler yapacak adamlar kalacak o yuzden herkez kendini, dartsın öyle evet desin benden söylemesi kendine güvenen benim ne demek istedigimi iyi biliyorsunuz devamlılık şart artık adam okula gidecem diyor ara verecem diyor başka çarlarla oyuna giriyor ve benim haberim olmayacak yok öyle bir dava artık yeter dedigim gibi herkez şapkasını önune koysun düşünsun öyle karar versin ismini yazsın ben adam atmayı sevmem tutmayı severim ama artık acımam eskilerede diyineyim sapıtan arkadaşlar var aranızda çok sayıda uyarı yaptım sevdigim insanlar yapmayın acımam küfur yasak dedim lonca çarıyla hala ediliyo susturma cezası alan arkadaşlar var sevmem böyle davaları yapmayın lonca hepimizin adını çıkaracak kötuluklere izin vermem loncada eşya için duran arkadaşlar var durmasın loncada açıkçası memfat için duran durmasın ben bugune kadar loncada kime eşya satım kimseye biraz bir birinizden birşeyler ögrenin kimse birinin eşyasını alınca daha iyimi olucan oyunda anca adını çıkarırsın benim kitabumda adın çıkıcagına canın çıksın olayı vardır bu oyun olur sivilde olur bu insanın kişiligini beni eder bu yazdıklarımı iyi okuyun öyle karar verin ben loncamda kardeşlik istiyorum kardeşligin ne oldugunu unutanlar var bilmeyen varsa ögretirim çok kafa patlatım yine sizleri üzmek enson istegim çogunuz beni iyi tanır birbirimizi kırmayalım benim istedigim gibi olanlar kalsın gidenede darılmam birbirimizi üzmeyelim NOT İYİ OKUYUN Kardeşxlonca Başkanı Kardeşxorhan
orhantu79
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen orhantu79 »

birde kadir murat bitirin bu konuyu muratın heniz yetkisi açıklanmadı yeni kuralar beli olsun ve üsteki yazıyı okuyun kararınızı verin dedim murat kılan konusunu konuşuruz ok
Kullanıcı avatarı
enes93
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen enes93 »

Kendinizi fazla oyuna kaptayımayın lonca sayfasını bu saaten sonra doldurmayın tek soru şu evermi hayımu bizimle gelcekler evet gelmiyecekelr hayır 2 kişide olsak 3 kişide olsak biz bu yolun sonuna gidceğiz gelmek isteyen yassın adam gibi bu saaten sonra kavga gürültü yapmayın kim onu demi kim bunu demiş kim onu demiş ilgilenemyin fazla rahatsız ediyosa geceici bi süre ekleyin yasaklara

Saygı ve sevgilerimle Kardeşxenes--Kardeşxakın

“Lonca İletişim” sayfasına dön