Atatürk Loncamız Kurulmuştur.Kurma amacımız İkv de dostluk havaları estirmek.Şuan 6 kişiyiz.Ama sizin yardımınızla yükseleceğiz.Gelmek isteyen arkadaşlarımız oyunda bulup yada sitemize girip ziyaret edebilirler.Ön ad almanıza ve yeni karakter açmanıza gerek yoktur.Yardımlaşma her zaman olacaktır.10 Kişi olduğumuz zaman Toplantı Yapacağız.Lonca kurallarını soracaksanız hepsi sitemizde vardır.
Girmek isteyenler oyuncu adım:Kingxosman
Sitemiz:www.ataturkonca.tr.gg
Comlu da kurabilirdim ama daha zoru tr.gg olduğu için onu kullandım.!
ATATÜRK Loncamız Kurulmuştur.
ATATÜRK Loncamız Kurulmuştur.
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: ATATÜRK Loncamız Kurulmuştur.
tokyo2drift yazdı:LONCANIZ HAYIRLI OLSUN.
Teşekkürler..!
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Vatana hayırlı ugurlu olsun başarılar dilerim...
Sparcosxxtwo yazdı:Vatana hayırlı ugurlu olsun başarılar dilerim...
Teşekkürler Kardeşim...!!!
Merhabalar
Forum yada oyunda , Atatürk ile başlayan isimlere izin verilmeyecektir. Lonca isminizi değiştirmenizi öneririz. Davranışlarınızın tekrarı halinde ; Forum ve oyunda hesaplarınız yasaklanacaktır.
Bilginize. İyi forumlar
Forum yada oyunda , Atatürk ile başlayan isimlere izin verilmeyecektir. Lonca isminizi değiştirmenizi öneririz. Davranışlarınızın tekrarı halinde ; Forum ve oyunda hesaplarınız yasaklanacaktır.
Bilginize. İyi forumlar