işte arz klanın erkekliği bu !

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: işte arz klanın erkekliği bu !

Mesaj gönderen walker85 »

Mertkinqx yazdı:iyi yapmışlar aferim arzlar

oyunda olsa burda bı arkadasımızı asalayıcı bı laf demen terbıyesızlıgını gosterıyor bımde arz lodos herkezle aram ıyıdır dusmanımda dostumda coktur ama boyle karaktersız ve cocukca lafları forma saklamamanı tercıh etmenı ısterım bu bır oyun vede cok cıttıye almısınız ınanın bana yerı gelencı cıttı olsan daha ıyı herzaman degıl ;)
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Kullanıcı avatarı
Muhteremx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Muhteremx »

klanda nedense seni kimse istemiyor?

Sana İnat Ben İstiyorum, Varmı Bi Sorunun ? Uza Hadi ;)

Senin başka bi konuda bana yaptığının aynısı sana yapıyorum, sırf inat işte ne yapalım :twisted:

Bak mertkinq; Sana söyliyeceklerim vardı kalbini kırmıyım boşuna husumet yaratmıyım dedim ama artık sinirimi bozdun, birisi seni kesince hemen foruma koymayı biliyorsun şimdi bu adam yapınca mı suçlu oldu :?: Sana aynısını yapsalar sen küfür edersin kolpa ;) Sende mykons gibi her işe atlamaya başladın atladıgın yere dikkat et ;) Çekirge bir zıplar iki zıplar 3. de bişeyin üstüne düşer ;) Lafa bak iyi yapmışlar sinirimi bozma arzlara haksız yere hak verme nebiçim lodossan artık.. Git arz klanına gir sende.
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
SIRRAGEe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SIRRAGEe »

Muhterem kardeş: D
bu Mertking COk Komedi bi İnsan =)
Gecen bi ara slm vermeye oyuna girdim eglencesine lodos kesiyom kesiliyiom Maksat matrak Olsun..
Bu atladı adamlarına sahip Cık ...
Neymiş BU resimde ascendata yapılanı buna yapmışlar:D
İyi etmişleer Dedim ADam Ol yapmasınlar..
BU COcuk KEndini Öle bir insan zannediyorki Dokunulmaz birsi Gibi =)
Yaw yigenim bas git dedim .... Küfür baz dedi bana bide :D dedim Küfür bazım adamına göre Muamele..
KEndisi COk temiz ya:D
NEse Kısacası Şeyimden Aşagı şey Paşa ...
Yarası COk cocugun Abisi :D ELleme ....
İkv Destegede msj atalımda buna Özel Bi Kum sahası yapsınlar tek başına orda takılır artıK =)
Fazla SÖze Gerek yok...

Sırrage
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen walker85 »

Muhteremx yazdı:klanda nedense seni kimse istemiyor?

Senin başka bi konuda bana yaptığının aynısı sana yapıyorum, sırf inat işte ne yapalım :twisted:

Bak mertkinq; Sana söyliyeceklerim vardı kalbini kırmıyım boşuna husumet yaratmıyım dedim ama artık sinirimi bozdun, birisi seni kesince hemen foruma koymayı biliyorsun şimdi bu adam yapınca mı suçlu oldu :?: Sana aynısını yapsalar sen küfür edersin kolpa ;) Sende mykons gibi her işe atlamaya başladın atladıgın yere dikkat et ;) Çekirge bir zıplar iki zıplar 3. de bişeyin üstüne düşer ;) Lafa bak iyi yapmışlar sinirimi bozma arzlara haksız yere hak verme nebiçim lodossan artık.. Git arz klanına gir sende.

senı butun kabımle desteklıyorum kardes eyer oyunda tanınmak ıcın yapıyorsan boyle tanınmanın sonunu oyunu bırakması ıle sonlandı ıyı yanınla zor tanınırsın ama tam tanınırsın oyunda tanınmak demek arkadas edınmek demekı sn oyuna yenı baslamıs ınsan olarak sımdıden cok kısının gozunde dusmusun 1. sırada benım gozumden
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Mertkinqx »

SIRRAGEe yazdı:Muhterem kardeş: D
bu Mertking COk Komedi bi İnsan =)
Gecen bi ara slm vermeye oyuna girdim eglencesine lodos kesiyom kesiliyiom Maksat matrak Olsun..
Bu atladı adamlarına sahip Cık ...
Neymiş BU resimde ascendata yapılanı buna yapmışlar:D
İyi etmişleer Dedim ADam Ol yapmasınlar..
BU COcuk KEndini Öle bir insan zannediyorki Dokunulmaz birsi Gibi =)
Yaw yigenim bas git dedim .... Küfür baz dedi bana bide :D dedim Küfür bazım adamına göre Muamele..
KEndisi COk temiz ya:D
NEse Kısacası Şeyimden Aşagı şey Paşa ...
Yarası COk cocugun Abisi :D ELleme ....
İkv Destegede msj atalımda buna Özel Bi Kum sahası yapsınlar tek başına orda takılır artıK =)
Yiğenim konuyu gordunmu fotoğraflarda net ve açık..
Sizin bebeler karizma satacam diye cagırıyorlar ve boyle işkence ettigini zannediyorlar..
normal bunun gibi kesseler eyvallah diyecem ama sizin yaptıgınız ayrı bir konu ..

Muhretemx salagı sana gelince ayıgını denk al ;)
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

görende merti milletvekili sanar dokunuşmazlıgı var
Resim

Resim
Ascendant
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ascendant »

Muhteremx yazdı:klanda nedense seni kimse istemiyor?

katılıyorum arkadaşa. ben lodos klanına girerken koskoca harfler ile yazdım zaten. beni istemeyen yasaklasın diye. onun babasının loncası değil. ayriyeten onun için bu loncaya geldiğimi sanmıyorum .
SIRRAGEe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SIRRAGEe »

MUhterem kardeş :D ayagını denk alacakmışsın :D
Bakale tehdit ediyor napcanla :D Kafasınamı sıkcan damın =)
Yaw yürü bas git yigenim =)
Senin gibi Niceleri geldii gectii..
Kendini begenmiş Ukala Artistt angut Düdüklerini COk gördüKk..
Sen Ür Dur.... Sana FÜlüt verem bide onu cal istersen ...
Yada bir yerlerinede Monta edersin oranlada calarsın...
Anladın...
Fazla SÖze Gerek yok...

Sırrage
Kullanıcı avatarı
Muhteremx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Muhteremx »

_____________________________________________________________________________________________________

Buna çok yüz vermişler heralde, baksana adam herkese kafa tutuyor :D

Sırrage usta uğraşma sende bununla, bi sözüyle etrafı dağıtacak sandı heral gelene geçene kafa tutuyor, kırarlar o kafanı bi gün ;) Kendisi öyle konusuyorki görende 3 yıllık lodos sanacak bunu, ismetin sağ kolumusun la sen klana gelenleri istemion klanda :D Babasının klanı sandı heralde :lol: Çok fazla söze gerek yok zaten herkese rezil etti kendini özür dileyeceği yere kafasının dikine gitti. Ne diyelim artık çocukla çocuk olunmaz uğraşmayın bence...

Bu arada;

Fikri beğendim kardesim iyi düşünmüşsün :D

_____________________________________________________________________________________________________
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
Ascendant
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ascendant »

korkmaya başladım mertkinq ten :S ne olcak simdi bizi tehdit etti :cry: :D :D
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön