İşte arz klanının 2. yüzü bu biraz acıkmışlar

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Fedai
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: İşte arz klanının 2. yüzü bu biraz acıkmışlar

Mesaj gönderen Fedai »

Biz buna foto koymayı öğrettik hava atıyor aklı sıra demişti artık fotoyla gezicem die bizede hergün bankada dalıyorlar bizde her dalanı forma koysaydık vay forum yöneticilerinin haline.
Konu kilit lütfen..
Ascendant
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ascendant »

AlpAykan yazdı:Arkadaşım , amacın nedir bilmiyorum.
Sanırım böyle konular açarak post kasmaya çalışıyorsun.

Bilirsin ki klana giren insan , herşeyi kabul etmiş sayılır.Bunu hatırlatmama lüzum yok sanırım.
senin düşüncene katılmıyorum . bence post kasmıyor. o anki ruh halini anlayabilsen . şimdi yaptıgı iş banada saçma geliyor ama . dün aynı konudan bende açtım .
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Enderxangel »

Her kesilen böyle konu açsa işimiz var demektir.
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Kaptanmagaradami
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kaptanmagaradami »

Muktedir yazdı:
AlpAykan yazdı:Arkadaşım , amacın nedir bilmiyorum.
Sanırım böyle konular açarak post kasmaya çalışıyorsun.

Bilirsin ki klana giren insan , herşeyi kabul etmiş sayılır.Bunu hatırlatmama lüzum yok sanırım.
burda haklısın ama herkes yardımlaşıyor kötü birşeymi bende düşman klana giriyordum buda kan dagvası gibimi görecegizki herşeyi sence? adam depar atıyor 11 lwl i kesmek için yazılanları okudum haklıymışlar gibi yazmışlar azarlıyorlar la gundi haklıysan 11 lwl keserekmi haklı olacaksın :mrgreen:
Ali Abi yardımlaşmak istiyorlarsa orda 2 side klandan çıkmalı bence gördüğüm kadarıyla 42 level şifada rütbe klandan çıkarsa birşey kaybetcez ayrıca çok daha rahat kasarlar.
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi :)]

www.anadoluakincilari.com
SIRRAGEe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SIRRAGEe »

Cocukla bunlar:D
Fazla SÖze Gerek yok...

Sırrage
Kullanıcı avatarı
Xxalacaxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Xxalacaxx »

Fedai yazdı:Biz buna foto koymayı öğrettik hava atıyor aklı sıra demişti artık fotoyla gezicem die bizede hergün bankada dalıyorlar bizde her dalanı forma koysaydık vay forum yöneticilerinin haline.
Konu kilit lütfen..
1- Senden öğrenmedik fotoraf koymayı
2-Konu nasıl kilitleniyor :D :mrgreen:
ResimResim
Resim
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rocnqpung »

Yönetici bile açıklama getirdi arzın çocuklarının yüzsüzlüğü hakkında dün akşam saat 19.30 civarları olması lazım oyunda olan arkadaşlarımız varsa ''Sunucu Hatırası'' fotoğrafı çekilecekti , J.ali de Yöneticide açıklama yaptı '' Klanınızın adının kötüye çıkmasını istemiyorsanız savaş başlatmayın'' gibisinden . Ama arzın çocukları ( hepsi demiyorum ) durur mu ? Başta Yeniçeriönder Gecemsensiz Slonn gibi arz çocukları savaşı başlattı yöneticiler çıktı yarım saat sürdü savaş. Olan ne 3 karizma kaybettim. var mı resim ? hayır yok . yönetici sunucunun bu durumunun ortaya çıkmaması için resimi koymamış gibime geliyor sunucunun fotoğraflarını koysaydı daha net anlaşılırdı zaten. Bizde durmadık demiyorum , bizdende bir kaç kişi saldırmıştır ama ben daha yönetici bu konuyu ilk açtığında dışarı çıktım çıkar çıkmaz adamlar beni kesmeye çalıştım mısıra zor attım kendimi arkadaş dışarıda öldü. Yok böyle birşey. Zaten sunucuda kimin ne olduğu çok aşikar.
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
Kaptanmagaradami
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kaptanmagaradami »

Rocnqpung yazdı:Yönetici bile açıklama getirdi arzın çocuklarının yüzsüzlüğü hakkında dün akşam saat 19.30 civarları olması lazım oyunda olan arkadaşlarımız varsa ''Sunucu Hatırası'' fotoğrafı çekilecekti , J.ali de Yöneticide açıklama yaptı '' Klanınızın adının kötüye çıkmasını istemiyorsanız savaş başlatmayın'' gibisinden . Ama arzın çocukları ( hepsi demiyorum ) durur mu ? Başta Yeniçeriönder Gecemsensiz Slonn gibi arz çocukları savaşı başlattı yöneticiler çıktı yarım saat sürdü savaş. Olan ne 3 karizma kaybettim. var mı resim ? hayır yok . yönetici sunucunun bu durumunun ortaya çıkmaması için resimi koymamış gibime geliyor sunucunun fotoğraflarını koysaydı daha net anlaşılırdı zaten. Bizde durmadık demiyorum , bizdende bir kaç kişi saldırmıştır ama ben daha yönetici bu konuyu ilk açtığında dışarı çıktım çıkar çıkmaz adamlar beni kesmeye çalıştım mısıra zor attım kendimi arkadaş dışarıda öldü. Yok böyle birşey. Zaten sunucuda kimin ne olduğu çok aşikar.
Diyorsun arzın çocukları saldırdı yüzsüz sonra diyorsun lodoslarda saldırmıştır.O zaman onlara neden yüzsüz demiyorsun sadece arzın çocuklarının ismi geçiyor yüzsüz diye burda lodoslarda yüzsüz senin dediğine göre.
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi :)]

www.anadoluakincilari.com
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rocnqpung »

Kaptanmagaradami yazdı:
Rocnqpung yazdı:Yönetici bile açıklama getirdi arzın çocuklarının yüzsüzlüğü hakkında dün akşam saat 19.30 civarları olması lazım oyunda olan arkadaşlarımız varsa ''Sunucu Hatırası'' fotoğrafı çekilecekti , J.ali de Yöneticide açıklama yaptı '' Klanınızın adının kötüye çıkmasını istemiyorsanız savaş başlatmayın'' gibisinden . Ama arzın çocukları ( hepsi demiyorum ) durur mu ? Başta Yeniçeriönder Gecemsensiz Slonn gibi arz çocukları savaşı başlattı yöneticiler çıktı yarım saat sürdü savaş. Olan ne 3 karizma kaybettim. var mı resim ? hayır yok . yönetici sunucunun bu durumunun ortaya çıkmaması için resimi koymamış gibime geliyor sunucunun fotoğraflarını koysaydı daha net anlaşılırdı zaten. Bizde durmadık demiyorum , bizdende bir kaç kişi saldırmıştır ama ben daha yönetici bu konuyu ilk açtığında dışarı çıktım çıkar çıkmaz adamlar beni kesmeye çalıştım mısıra zor attım kendimi arkadaş dışarıda öldü. Yok böyle birşey. Zaten sunucuda kimin ne olduğu çok aşikar.
Diyorsun arzın çocukları saldırdı yüzsüz sonra diyorsun lodoslarda saldırmıştır.O zaman onlara neden yüzsüz demiyorsun sadece arzın çocuklarının ismi geçiyor yüzsüz diye burda lodoslarda yüzsüz senin dediğine göre.
Sizin saldırınıza cevaben saldırdırlar gerçi ben saldırmadım bir kaç kişiyi gördüm. Lodoslardada arzlardada böyle kişilikler var.
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Enderxangel »

Rocnqpung yazdı:
Kaptanmagaradami yazdı:
Sizin saldırınıza cevaben saldırdırlar gerçi ben saldırmadım bir kaç kişiyi gördüm. Lodoslardada arzlardada böyle kişilikler var.
Oha nası bu kadar tek taraflı olabilirsin? Ben de ordaydım ve arzlar kadar lodoslar da saldırdı. Benim grubum adam aklıllı oturduğu halde bizi antrepoya doğru kovalayan kimdi?
Lütfen tek taraflı olma bu kadar.Arzlardaki karaktersizlerden lodoslarda da var.
Resim
Resim
Gocuman
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön