Ne Güzel Başkanınız var öyle
Not : Senin karakterin değil diyenlere , evet arkadaşımın karakteridir
Özelime gelen pmleri sildim sadece gerisi konuşma zaten
Kendi fiillerini kendine sakla...Ixxreisxxl yazdı:Emir sen kendini kişiden mi sayıyosun hey allah senin belanı vermesin welet bayram da beni bu kadar güldürdün ya allah ta seni güldürsün ayrıca bu arada burda post kasıcağına git komşularının elini öpüp şeker topla
VicTorY yazdı:Öncelikle oraya buraya fotoğraf koyuyorsunuz ya sadece buda sizlerin fotoğraflarınızın başı![]()
Ne Güzel Başkanınız var öyle![]()
[/b][/color]
Not : Senin karakterin değil diyenlere , evet arkadaşımın karakteridir![]()
Batuhankusayy yazdı:VicTorY yazdı:Öncelikle oraya buraya fotoğraf koyuyorsunuz ya sadece buda sizlerin fotoğraflarınızın başı![]()
[/b][/color]
Eğer Karşındaki Ws Atan 2 Kişiyi Canı Azken Kesiyosa Ve Her Seferinde Aynı Şeyi Yapıp Kaçıp Gidiyorsa Emin Ol Aynını Yapardın.Ayrıca O Gün Senide Kestik Demek ki Baya Bi Karın Ağrın Var;)
Mustafa konuyu uzatmaya gerek yok sonuçta herkes küfür ediyo bi şekilde, bu ister bizden olsun ister onlardan olsun anlamsız yere uzatmaya gerek yok bunu hem bizim loncadakilerin hemde royal ve armylerin dikkate almasını isterim bizden küfür eden varsa sizdende var bunu inkar edemeyiz gereksiz yere polemik yapmayalım .. iyi forumlar..VicTorY yazdı:Batuhankusayy yazdı:VicTorY yazdı:Öncelikle oraya buraya fotoğraf koyuyorsunuz ya sadece buda sizlerin fotoğraflarınızın başı![]()
[/b][/color]
Eğer Karşındaki Ws Atan 2 Kişiyi Canı Azken Kesiyosa Ve Her Seferinde Aynı Şeyi Yapıp Kaçıp Gidiyorsa Emin Ol Aynını Yapardın.Ayrıca O Gün Senide Kestik Demek ki Baya Bi Karın Ağrın Var;)
Öncelikle o gün beni kestiniz diyorsun buna geleyim .
Ben her zaman derim kesmek var kesilmek var![]()
Ertesi günde Cappy ile attığım ws de 3/1 aldım sonra gruptakilere sor istersen işe gidicektim tekrar diye tutturdu arkadaşın örs olmadan gittim hepsini aldı sizle uğraşmaya deymez zaten sen küfretcek kadar karaktersizsen susucaksın
payitahtxintikam yazdı:Mustafa konuyu uzatmaya gerek yok sonuçta herkes küfür ediyo bi şekilde, bu ister bizden olsun ister onlardan olsun anlamsız yere uzatmaya gerek yok bunu hem bizim loncadakilerin hemde royal ve armylerin dikkate almasını isterim bizden küfür eden varsa sizdende var bunu inkar edemeyiz gereksiz yere polemik yapmayalım .. iyi forumlar..VicTorY yazdı:Batuhankusayy yazdı:VicTorY yazdı:Öncelikle oraya buraya fotoğraf koyuyorsunuz ya sadece buda sizlerin fotoğraflarınızın başı![]()
[/b][/color]
Öncelikle o gün beni kestiniz diyorsun buna geleyim .
Ben her zaman derim kesmek var kesilmek var![]()
Ertesi günde Cappy ile attığım ws de 3/1 aldım sonra gruptakilere sor istersen işe gidicektim tekrar diye tutturdu arkadaşın örs olmadan gittim hepsini aldı sizle uğraşmaya deymez zaten sen küfretcek kadar karaktersizsen susucaksın