Sabah Sabah Olacak işmi Bir Arzın çoçuğu böylemi olur.42 level ve 11 levelden size kp geldimi ?? Ne attik biz size şifacımla hayvanmı saldım zehirledimmi asitmi atıttım yooooo. Eee peki nie kestiniz bankaya eşya koyup arkadaşımızı kasıyoruz.2dk bankaya gittik 2 kişi vardı dlamıyoz dediler onlar dalmadı siz nie daldınız 49 lvl pulus +rütbemiyiz yooooo işte Siz Arzın Çocuğu olmaya layık deilsiniz
Hayır alp konuşmalara hiç baktın mı adam seni rezil edecem bu kesişini foruma koyacam vs. şeyler yazıyor ..
herkes kesildiğinde foruma foto koysa olur mu madem klandasın kesilmeyi göze alıcan
alp lafım sana degil ama ordakilerin terbiyesizligine bak istersen onu kestikleri gibi 11 lwl idekesmişler mallaştı klandakiler karşınızdaki normal insan kanlınız degil abartmayın artık çocuk gibi
AlpAykan yazdı:Arkadaşım , amacın nedir bilmiyorum.
Sanırım böyle konular açarak post kasmaya çalışıyorsun.
Bilirsin ki klana giren insan , herşeyi kabul etmiş sayılır.Bunu hatırlatmama lüzum yok sanırım.
burda haklısın ama herkes yardımlaşıyor kötü birşeymi bende düşman klana giriyordum buda kan dagvası gibimi görecegizki herşeyi sence? adam depar atıyor 11 lwl i kesmek için yazılanları okudum haklıymışlar gibi yazmışlar azarlıyorlar la gundi haklıysan 11 lwl keserekmi haklı olacaksın :mrgreen:
MykonS yazdı:klandasın klana giren herkes öldürmeyi ve ölmeyi göze almıştır bu arkadaş foruma yeni üye oldu herhalde baksana her ölümünün fotosunu alıyor
ha o zaman ayrı ben 11 lwl kesenleri yuhladım ama :mrgreen: o zaman onada yuh post kastsan ne kasmasan ne
adamın 2 sayfa içinde 5 mi 6 mı tane konusu var içindede saçma sapan şeyler var
forum rütbesi yok burda post kasma 1 iletisi olanda 1000 iletisi olanda aynı
MykonS yazdı:adamın 2 sayfa içinde 5 mi 6 mı tane konusu var içindede saçma sapan şeyler var
forum rütbesi yok burda post kasma 1 iletisi olanda 1000 iletisi olanda aynı
bunda haklısın senin benden ne farkın var benimsen senden ne farkım varki degilmi?