Yakamoz Loncası

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yakamoz Loncası

Mesaj gönderen dabbela »

Cin0 yazdı:ÖnceLikLe SeLamün ALeykum, Hepinizin Ramazan Bayramı Mübarek oLsun.

SanıRIm GeRçekLeri açıkLamanın Vakti geLdi !

5 Mart 2010'da Loncaya aLınmıştım, Ve biR Sahıs Benim Adıma Siz ; Yakamozx LoncasıyLa konusmuş ve Kendi

İsteğiyLe Loncadan ayRıLdığımı söyLemiş size.

:arrow: viewtopic.php?f=26&t=5250&p=109803&hili ... iz#p109803

Bu İse başka biR Konuda Adının İsa oLduğunu söyLüyoR.

:arrow: viewtopic.php?f=26&t=10881&hilit=TuRaB&start=10

Resim

SanıRım heRşey oRtada, Ben Yeniden Loncaya aLınmak İstiyoRum Ne yapmam geRekLi ?

Benim adıma LoncayLa KonusuyoRLar Loncadan ÇıkaRıLıyom SonRa Çok değeR veRdiğim Yakamozx Loncasının

Benden böyLe bişey BekLemediği haLde KaLpLeRi kıRıLıyoR.

Son Söz Sizin YAKAMOZ !
Kardeşim Benim Aleyküm Selam Seninde Bayramın Mübarek Olsun....
Gelelim Senin Konuna Bak Kardeşim Yakamozxpaix ve Yakamozxinziva kendılerıne uzun bi ara vermıslerdı bu süreç içersinde Lonca Başkanlık görewini ben aldım ve ben bu görwi aldığımda sen bu kadronun içinde değildin ve tekrar üzülerek sölemek istiorumkı loncaya Tekrar alınmak için başvuru yapman ve ardında Onay alman gerekıo Şuanda ben bakıorum alınan ve çıkan üyelere ve sen benden önce çıkarıldıgın için benım yapacak bişeyim yok sorumluluğu nu ben alamam şuanda Teşekkür Ederim Şimdiden Anlayışın İçin...
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Cin0 yazdı:ÖnceLikLe SeLamün ALeykum, Hepinizin Ramazan Bayramı Mübarek oLsun.

SanıRIm GeRçekLeri açıkLamanın Vakti geLdi !

5 Mart 2010'da Loncaya aLınmıştım, Ve biR Sahıs Benim Adıma Siz ; Yakamozx LoncasıyLa konusmuş ve Kendi

İsteğiyLe Loncadan ayRıLdığımı söyLemiş size.

:arrow: viewtopic.php?f=26&t=5250&p=109803&hili ... iz#p109803

Bu İse başka biR Konuda Adının İsa oLduğunu söyLüyoR.

:arrow: viewtopic.php?f=26&t=10881&hilit=TuRaB&start=10

Resim

SanıRım heRşey oRtada, Ben Yeniden Loncaya aLınmak İstiyoRum Ne yapmam geRekLi ?

Benim adıma LoncayLa KonusuyoRLar Loncadan ÇıkaRıLıyom SonRa Çok değeR veRdiğim Yakamozx Loncasının

Benden böyLe bişey BekLemediği haLde KaLpLeRi kıRıLıyoR.

Son Söz Sizin YAKAMOZ !
Kardeşim Benim Aleyküm Selam Seninde Bayramın Mübarek Olsun....
Gelelim Senin Konuna Bak Kardeşim Yakamozxpaix ve Yakamozxinziva kendılerıne uzun bi ara vermıslerdı bu süreç içersinde Lonca Başkanlık görewini ben aldım ve ben bu görwi aldığımda sen bu kadronun içinde değildin ve tekrar üzülerek sölemek istiorumkı loncaya Tekrar alınmak için başvuru yapman ve ardında Onay alman gerekıo Şuanda ben bakıorum alınan ve çıkan üyelere ve sen benden önce çıkarıldıgın için benım yapacak bişeyim yok sorumluluğu nu ben alamam şuanda Teşekkür Ederim Şimdiden Anlayışın İçin...

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
Leonidans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Leonidans »

dabbela yazdı:Size birazcık zaman verıorum memo sen zaten baska bi yere gitcen giremicen ama aramazsan döverım gelip ismail sende biraz takıl kafanı dinle tamam nur sana karışmak benım haddim değil Sabri ile konusuruz bu kadar diyceklerim bende Sizi Seviyorum ve böyle Dönemlerin Gelceğinide Biliodum geçeceğini bildiğim gibi oyun sıkıcı hal almaya basladı haklısınız yeni bişeler gelene kadar yapcak bişeler bulamıoruz maskadım bu dönemi en az zarar alarak atlatmak
zaman felan degil gülo bu veda zamana baglı degil o gidecegim yere ben araa gitim geldim şimdi ise eskiden neysem o olmaya gidiyom sen biliyosun onu aslında sen neden gitmek istedigimide iyi biliyosun ama bş ver ismail oyunun tadıyla madıylada alakalı deil yigen oyun gayet güzel gidiyo seninde oyundan uzaklaştıgını duymum benim sadece kendi özel sorunlarım oldugu için böle bişeyre gerekduydum.
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--

Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ruby »

Leonidans yazdı:
dabbela yazdı:Size birazcık zaman verıorum memo sen zaten baska bi yere gitcen giremicen ama aramazsan döverım gelip ismail sende biraz takıl kafanı dinle tamam nur sana karışmak benım haddim değil Sabri ile konusuruz bu kadar diyceklerim bende Sizi Seviyorum ve böyle Dönemlerin Gelceğinide Biliodum geçeceğini bildiğim gibi oyun sıkıcı hal almaya basladı haklısınız yeni bişeler gelene kadar yapcak bişeler bulamıoruz maskadım bu dönemi en az zarar alarak atlatmak
zaman felan degil gülo bu veda zamana baglı degil o gidecegim yere ben araa gitim geldim şimdi ise eskiden neysem o olmaya gidiyom sen biliyosun onu aslında sen neden gitmek istedigimide iyi biliyosun ama bş ver ismail oyunun tadıyla madıylada alakalı deil yigen oyun gayet güzel gidiyo seninde oyundan uzaklaştıgını duymum benim sadece kendi özel sorunlarım oldugu için böle bişeyre gerekduydum.
HÖST LAN ABİNLE KONUŞMADAN NEREYE HIYAR AĞASI? OYARIM LAN SENİ MEMO BEN GELMEDEN GİDERSEN BEYİN DAMARLARINA BARİKAT KURAR HİPOFİZ BEZİNLE OMURİLİK SOĞANININ YERİNİ DEĞİŞTİRİRİM DENGEN DAĞILIR...
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...

Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Dejong
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Dejong »

Ruby yazdı:
Leonidans yazdı:
HÖST LAN ABİNLE KONUŞMADAN NEREYE HIYAR AĞASI? OYARIM LAN SENİ MEMO BEN GELMEDEN GİDERSEN BEYİN DAMARLARINA BARİKAT KURAR HİPOFİZ BEZİNLE OMURİLİK SOĞANININ YERİNİ DEĞİŞTİRİRİM DENGEN DAĞILIR...
lan top yok orya gidecem yok burya gidecem ne lan bu oyundan uzaklaşıp kafa dinlicekmiş oyun sana ne yaptı hala anlamış dilim.senin derdin başka sölemiosun.eskiden neyse onu olacakmış umarım boş işler peşinde koşmuyodun.bizimle adam gibi konuşmadan biyere gidemezsin haberin olsun...
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ruby »

Nereye gidiyo oğlum ya oyarım sanki cihan abinizi tanımıyomuşunuz gibi konuşmayın sence gidebilirmi hamit? :D :D yalarım adamı boydan boya :D :D :D
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...

Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Kullanıcı avatarı
QMuSaMeQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen QMuSaMeQ »

YaKaMoZ aiLesine DuyruluR ....

aRtık Lastmohikan Belaxmohikan ve Rihtimm karakteRlerimde beN oLmayacağım Bi süreliğine oyuna ara veriyoruM. yapıLacak her tüRlü yanlışlaRdan beN sorumlu deiLim ... Herkes Kendine iyi baKsın a.e.o ...
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %

%^_^iSmaiL ^_^ % ;)
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!

YaKaMoZ aiLeSi ;)
Dejong
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Dejong »

Ruby yazdı:Nereye gidiyo oğlum ya oyarım sanki cihan abinizi tanımıyomuşunuz gibi konuşmayın sence gidebilirmi hamit? :D :D yalarım adamı boydan boya :D :D :D
işin içinde sen olduğun sürece gideceğini pek zannetmiorum zaten abi :D adamı topitopa çevirirsin valla :D :D
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Cihan abi Ben sana bşey diyimmi Belaxleri toplama ve toplantı özel konuşma zamanı geldi bu loncadan ayrılacak adamı bende oyarım cihan abide hele oyunu hayatta bırakamaz len memo bişey varsa biliosun her türlü yanındayım varsa bişey gel benide al ismail senide oyarım o charlarını 49 edip bana sölediklerini söz verdiklerini yapmassan ben bu oyuna girdiğimde sizi bulamazsam kötü olur bak başkada bişey demıorum daha burdan

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
XxxNeFReTxxX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen XxxNeFReTxxX »

Dejong yazdı:lan top yok orya gidecem yok burya gidecem ne lan bu oyundan uzaklaşıp kafa dinlicekmiş oyun sana ne yaptı hala anlamış dilim.senin derdin başka sölemiosun.eskiden neyse onu olacakmış umarım boş işler peşinde koşmuyodun.bizimle adam gibi konuşmadan biyere gidemezsin haberin olsun...
yazık yazık nur ve sabri zamanında yakamoz nerde şimdiki yakamoz nerde xS keşke şimdi nur olsaydıda görseydi loncasındaki adamın konusma tarzını seviyesini Dejong adlı karakterle bölgeden küfürlerini önüne gelene adres wererek erkeksen gel tehtit laflarını ... unuttuqun bişey var dejong millet senden korkuyo diye gelmio sanıyosun ama yanlıs millet seni taqmıo die hesaba almıo diye gelmio ben varya mersine yolum düşse veya mersinde olsam gelip seni neşesine döverim valla ;)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön