Tremexhaqan yazdı:ilk olarak hayırlı bayramlar herkese ve sana kubi
Senin Gibi Bende Ölü Loncamı Yeniden Kuruom 10-15 gün yoktm Umarım döndüğümde herşey eskisi gibi olur...Şşşt! Loncanıza Bişe Lazım olur başka bi lonca Sataşır Hakan Kardeşin ve Mc Loncası Hep Arkanızda Unutma..!
Hakancım bir sorunun problemin olursa İnferno record felan onlara uğras hallederler D
bnm loncam ölü olmadı hiç o snn sorunun küçük görmeyelim.......
bi sorun olursa oyunda bulursun yarıdm ederim.......
Ölü Derken Tılsım Loncasını Kastettim Dağıldınız Falan Sonra Cengiz Hayvanı Çaldı Falan ya...Benim Loncamda Aslında Ölü Olmadı Merandakş Dağılınca Dier Sunucular var o ayrı Hesapta neyse Yinede Biz arkanızdayız unutmayın
Arka kelimesi küçümesiyici,(büyüklük taslama) yanımızda olmanı yeğlerim oyuna gerekli kızgınlığımı belitrtecem sana ayıp ettin bunu bil......
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
Senin Gibi Bende Ölü Loncamı Yeniden Kuruom 10-15 gün yoktm Umarım döndüğümde herşey eskisi gibi olur...Şşşt! Loncanıza Bişe Lazım olur başka bi lonca Sataşır Hakan Kardeşin ve Mc Loncası Hep Arkanızda Unutma..!
Hakancım bir sorunun problemin olursa İnferno record felan onlara uğras hallederler D
Ölü Derken Tılsım Loncasını Kastettim Dağıldınız Falan Sonra Cengiz Hayvanı Çaldı Falan ya...Benim Loncamda Aslında Ölü Olmadı Merandakş Dağılınca Dier Sunucular var o ayrı Hesapta neyse Yinede Biz arkanızdayız unutmayın
Arka kelimesi küçümesiyici,(büyüklük taslama) yanımızda olmanı yeğlerim oyuna gerekli kızgınlığımı belitrtecem sana ayıp ettin bunu bil......
kanka yanlış anladın sen ben arka demişim sen ona ne dersen de artık yan ön farketmez Döndüğümde Eğer Loncam Dağılmışsa ve Alırsanız Loncanıza Gelmek İsterim
lan hakan kubinin bana babadan geçmişi yok konuşur konuşmaz beni alakadar etmez. keza bu Hayvan kelimesini seninle İKV Sayfa'sında alacağım Haberin olsun ayrıca sen kendi dilindemi insanlarla konuşuyorsıun kubi'nin avukatlığını yapmak sana düşmez.İKV oyunu ile hiç bir alakam kalmamış ve sen hala yok çalmış çırpmış diosun çalmışsam çalmışım ki buda seni hiç bir gönden Senin mıntıkana girmez dostum. Şu saatten sonra kim konuşur kim konuşmaz beni alakadar etmez.sen oyunda kendine para yapta öyle konuş lonca monca hikaye gördük loncaları olanı bir dahada benimle uğraşma...
hiç bir zaman unutmaKLAVYE ARKADASINDAN ERKEKLİK YAPMAK KOLAYDIR. SİVAS'a beklerim
hakan bana kimse'nin babadan geçmişi yok;) konuşur konuşmaz beni alakadar etmez. keza bu Hayvan kelimesini seninle İKV Sayfa'sında alacağım Haberin olsun ayrıca sen kendi dilindemi insanlarla konuşuyorsıun kubi'nin avukatlığını yapmak sana düşmez.İKV oyunu ile hiç bir alakam kalmamış ve sen hala yok çalmış çırpmış diosun çalmışsam çalmışım ki buda seni hiç bir gönden Senin mıntıkana girmez dostum Şu saatten sonra kim konuşur kim konuşmaz beni alakadar etmez.Benim düzgün bir çevrem varlonca monca hikaye gördük loncaları olanı bir dahada benimle uğraşma...
hiç bir zaman unutma[/color]KLAVYE ARKADASINDAN ERKEKLİK YAPMAK KOLAYDIR. SİVAS'a beklerim
Cengiz ve hakan burası bir kavga yada küfürleşme yeri değil gidin başka şekillerde halledin işinizi
KONU KİTLENMESİN SAKIN CENGİZ...........................LONCA SAYFASI BU
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden