Gm arkadaslarımıza çok teşekkür ediyoruz bütün sunucuya lodosların ne kadar aç olduklarını ve kişiliklerini gösterdiler ..
Aslında hiç gerek yoktu bizler zaten lodosların ne olduklarını biliyorduk biz orda birlik ve beraberligi gostermek için toplanıp resim çekilcektik ki ;
Biz sancagımızda toplandık tekrar tekrar arkadaslarımıza tembih ettik savaş yok diye arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum bizleri dinlediler ! peki gittik ne oldu ? Neyle karşılastık ? Fotoraflar da Gördüğümüz neydi ?
Sizi bilmem ben kardeşlik göremedim birlikte göremedim !
Gördüğüm tek şey lodosların saygısızlığıydı biz en fazla 20 kişi vardık ! Biz oraya kardeşliğin ne olduğunu göstermek için gittik ama onlar ne kadar aç olduklarını gösterdiler ..
Bizler karnı aç olan kişilere yardım ederiz (PAKİSTAN) gibi lodoslar da ne kadar aç olduklarını gösterdiler onlar saldırarak doydular bir kişi bile düşünmedi !
Ben zannetmiyorum ki bir lodos gelipte kendini bu konuda savunabilecek !
Tüm arz kardeşlerime geçmiş olsun .. Biz birlik ve beraberliğin ne olduğunu bilirz Yeri geldiğinde savaşmayıda
kardeşim bende Tılsım sunucusunda gittik ordada ilk önce sakindi herseyle anlasmıstık sonra bi kaç lodos cıkıp savaş başlattı gmde burda birlik beraberlik olmaz diyip gittiD
Oyundaki Lodos Klanında bulunan arkadaşlarımızdan hep aynı muamele Kesiliyorum Ezik Aha kestim vbg. Ben oyunda kesilirimde keserimde Ne zaman yolda birini kesince ben bunu kestim dediğimi gördünüz
Kardeşlik dediğin şey yaşı ve aklı bir yerlere ermiş insanların arasında olur
Oyuna ara vermış oldugumdan olayı o anı göremedım, fakat canı sıkılan arz arkadaşların gösterdıgı fotolarla anladım.
Lutfen bu tür konuları gereksiz yere açtıgınızı gayet ıyı bılıyorsunuz. Aslında çözüm çok basit, arz muhafızı'na sag tıkla "Klandan Çık" butonu var 10 dk ' lıgına çıkıp güzelce kardeş bır şekılde hatıra fotorafı çekebilirsiniz
bilall yazdı:Oyuna ara vermış oldugumdan olayı o anı göremedım, fakat canı sıkılan arz arkadaşların gösterdıgı fotolarla anladım.
Lutfen bu tür konuları gereksiz yere açtıgınızı gayet ıyı bılıyorsunuz. Aslında çözüm çok basit, arz muhafızı'na sag tıkla "Klandan Çık" butonu var 10 dk ' lıgına çıkıp güzelce kardeş bır şekılde hatıra fotorafı çekebilirsiniz
Arkadşım Burda anlatılmak İstenen Bayramda 2 düşman klanlar bile barış ve kardeşlik içerisinde yaşadığını belli etmekti bu yüzden orada bir fotoğraf çekilecekti ama Lodoslu Açlar Dayanamadı Sanki kıtlıktan çıkmış gibi geldi ve saldırdı. Klandan Çıktıktan sonra Orada Resim Çekilmiş Ne yarar Zaten GM Erdoğan Giderken Güzel Dedi Barış ve Kardeşlikte Sınıfta Kaldınız Köşk Dedi Eğer Azcık Düşürse Lodoslar Yaptıkları Hatayı anlarlar
Yazık gerçekten, çok güzel bir zamanda çok güzel bir etkinlik düşünülmüş oysa. Sırf bayramın hatrına savaşa biraz ara verilebilirdi. Eskiden ne yürüyüşler yapılırdı, Arz Lodos iç içe. Mevlüt Dinç'in bir televizyon programında Beyaz Köşk'ten alınan ay yıldız fotoğrafını gösterdiğinde Beyaz Köşk tüm sunuculardan ayrı yerini kazanmıştı. Tüm arzlar lodoslar birlik olup müthiş bir kalabalık ile ay yıldız yapmışlardı Akbank reklamındaki gibi..
Fark neydi? GM ler mi? Hayır. O bahsettiğim fotoğraftaki organizasyonu da Erdoğan düzenlemişti Baymetinle beraber. Yine yöneticiydi, silahları kaldıralım bugün demişti. Kaldırmıştık sorgusuzca. Bir kişi bile savaşmamıştı. Beyaz Köşk değişmiş maalesef. Bunu GM bile söylüyorsa ki o gmler köşkün en başından beri oyunu yönetiyorlar, oturup biraz düşünmemiz gerekiyor.
Oynadığım diğer sunucularda da aynı şeyler yaşandı ama köşkte yaşanmaması gerekiyordu.
aRkadaşLaR neden heRkez tüm LodosLARa Laf söyLüyoR bende biR Lodos oLaRak aRkadaşLaRımı tebßihLedim ve heRhanqi ßiR tatsızLık çıkmaması konusunda uyaRdım ama napaLım Lodos kLanında çok 10 iLa 15 aRası yaş grubu dediğimiz çocuk grußu çok. 0nLar sözümüzü dinLemedi bayram diye onLarın günü diye bişi de diyemedik. Daha soNra erişKin insanLaRLa çocukLaR OLmadan ßiR foto çekiLiRiz uMaRım..!"^^"
İyi foRmLaR..
bilall yazdı:Oyuna ara vermış oldugumdan olayı o anı göremedım, fakat canı sıkılan arz arkadaşların gösterdıgı fotolarla anladım.
Bilal yeter bu saçmalıkların neden başka sunucularda kardeşçe çekiliyorda bizimkinde lodoslar kalleşlik yapıyor yeter ya insanda tansiyon bırakmadınız sizin yüzünden günde 10 tablet ilaç alıyorum lan insanın sağlığıyla oynuyorsunuz ne biçim insan oldunuz bende snei iyi niyetli anlayışlı tarafsız sanırdım hep kendini kolla komutanda yapılsa o çekmler arzlar lodoslara dalsa aynı şekilde konuşabilecekmisin bakalım :S insanda bi sağlık dahi bırakmadınız yazıklar olsun