işte arz klanın erkekliği bu !

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: işte arz klanın erkekliği bu !

Mesaj gönderen MykonS »

privatextonani yazdı:
Kaptanmagaradami yazdı:Sana iyi yapmışlar ;) Bugün 6 arzdık geldin arkamızdan insanlık yaptık dokunmadık sonra ordan 10 tane lodos çıktı kaçarken gelip kesen sen değil miyin ;) sana az bile :D

kendi kendini rezil ediosun.orda kesilmek gücüne gittise bu arkadaşın bu dediğinden sonra intihar etmen gerekir heralde :D bana göre asıl şimdi kötü duruma düştün. oyunu ne kadar ciddiye alıosunuz ya :D

ohhooo bunun kafa yerinde değil :mrgreen: :mrgreen:
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Kaptanmagaradami
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kaptanmagaradami »

MykonS yazdı:
privatextonani yazdı:
Kaptanmagaradami yazdı:Sana iyi yapmışlar ;) Bugün 6 arzdık geldin arkamızdan insanlık yaptık dokunmadık sonra ordan 10 tane lodos çıktı kaçarken gelip kesen sen değil miyin ;) sana az bile :D

kendi kendini rezil ediosun.orda kesilmek gücüne gittise bu arkadaşın bu dediğinden sonra intihar etmen gerekir heralde :D bana göre asıl şimdi kötü duruma düştün. oyunu ne kadar ciddiye alıosunuz ya :D

Benim buraya bi yorum yazmam ciddiye almaksa intihar etmem gerekirse bu adam ne yapsın? Baksana adam herhangi biryere yorum bile yazmamış.RESMEN ADAM YEDİREMEMİŞ KONU AÇMIŞ TEHDİT ETMİŞ KESİLDİĞİ İÇİN !!! Biraz mantıklı düşünde konuş bana laf atacığına önce hangi konuya nasıl bir yorum yazdığına bak ;)
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi :)]

www.anadoluakincilari.com
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Hehe Bizim Arzlar Yaratıcı bea :) Lodoslar olsa oldu bittiye getirirler bizimkiler zevkini çıkarıyor
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Her klan üyesi ölmeyede, öldürmeyede mahkumdur. Rahatsız olan klandan ayrılır.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Ascendant
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ascendant »

yorum yazan 5kişiden 4 ü beni yanlış anlamış . ben burada kesilmeye kızmıyorum . kessinler tabi .ilk resmin başında söyledim zaten . onlar arz ben lodos kesmeleri dogal hakları. fakat insan gibi kessinler eglencelerimiyim onların ? botmu var karsılarında oyle eglenelım dıyorlar. ha onuda yaptılar. ben de ona karşılık ziyaretlerine gidecegimi soyledim hepsiyle tek tek gorsurum yakın zamanda ..
privatextonani
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen privatextonani »

Kaptanmagaradami yazdı:
MykonS yazdı:
privatextonani yazdı:

Benim buraya bi yorum yazmam ciddiye almaksa intihar etmem gerekirse bu adam ne yapsın? Baksana adam herhangi biryere yorum bile yazmamış.RESMEN ADAM YEDİREMEMİŞ KONU AÇMIŞ TEHDİT ETMİŞ KESİLDİĞİ İÇİN !!! Biraz mantıklı düşünde konuş bana laf atacığına önce hangi konuya nasıl bir yorum yazdığına bak ;)

senin kafan yerindemi dostum :D sana bişemi dedim yorumumu iyi oku :? sana yaptğı olay üstüne konuyu açan kişiye dedim :mrgreen:

٩(-̮̮̃-̃)۶
ToNaNi
ToNaNı
Chunli
Kerkenez
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Egemen'in dediği doğruysa ki Egemen'den yalan beklemem o zaman konuyu açan arkadaş sana tek sözüm
""rüzgar ekmişsin fırtına biçiyorsun ;)""
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Kaptanmagaradami
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kaptanmagaradami »

privatextonani yazdı:
Kaptanmagaradami yazdı:
MykonS yazdı:
privatextonani yazdı:

senin kafan yerindemi dostum :D sana bişemi dedim yorumumu iyi oku :? sana yaptğı olay üstüne konuyu açan kişiye dedim :mrgreen:
Pardon yanlış anlamışım kusura bakma :D
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi :)]

www.anadoluakincilari.com
Kullanıcı avatarı
Cordelio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Real Living Real War

Mesaj gönderen Cordelio »

buna benzer bı olayı baska sunucudada yaptılar dogal bısey herkezde yapamaz bunu :D kusura bakma gercek bu ....
  • IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan

๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ

Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
Leaderjack
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Leaderjack »

kenz bu normaldir tek olunca işim var der 2 veya daha fazlası olunca böle şeyler yapar tek yakala sende yavaş yavaş kes ben öle yapıyom kenz'i tek yakalayınca
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön