(Oyuncu Gözünden Yazılmıştır.)
BİR BÜYÜCÜNÜN GÜNLÜĞÜ:
Yıl 2013.Klan Savaşları neredeyse bitmek üzere.Herkes Kuklacı denilen Büyük Evrim Geçirmiş Yaratıkla savaşıyor.Bu savaşın içinde ben de yer alıyorum.Her yer kan.Çocuklar Ağlıyor.Anneler yavrularını korumak için SIĞINAKLAR’a kaçıyorlar.Müthiş bir çığlık sesi var.KUKLACI denilen yaratık herkesi devirmiş durumda.Sadece ben,arkadaşlarım , Teşkilatın önde gidenleri ve Handan Hanım İsmet Bey ölmedi.Ölesiye dek savaşıyoruz.İsmet Bey’in HİEEEEEYYTT nidalarıyla birlikte hepimiz saldırıyoruz.Kuklacı denen yaratık gün geçtikçe güçleniyor.Destek gerekiyor.Ben ve arkadaşlarım icad etmeye çalıştığımız şeyi yapacak yer bulamıyoruz.En sonunda Bir yer bulduk dedi arkadaşım.Antrepo’nun arkası hala yıkılmamış durumda olduğu için orada çalışıyoruz.Üstünde Çalıştığımız proje şu:
Genç Bilgililer 2 Modeli Arz ve Lodos birleşimi GBM-AMPFLİKATÖR 21
Max Hasar:10000.000
Kritik Hasar:5.950
İyileştirme Rejenerasyonu:350.000
Kudret Rejenerasyonu:350.000
Büyü Hasarı:Hepsi
Seviye:[59]
Sınıf[Tüm Sınıflar]
Bu projeyi eğer üretirsek Kuklacı Denilen yaratık önümüzde duramayacak.
_________________DEVAMI YARIN_______________
BİR BÜYÜCÜNÜN GÜNLÜĞÜ [1]
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
BİR BÜYÜCÜNÜN GÜNLÜĞÜ [1]
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
CrazywildII
CrazyWild
Re: BİR BÜYÜCÜNÜN GÜNLÜĞÜ [1]
Kardeşim Kuklacı Bir Yaratık Değil
Bir İnsandır
Fareadamları oluşturan adamdır
Bronzun Efendisidir
Ve Bir Büyücüdür
En Güçlü Büyücüdür ve Durdurulamaz...
Bir İnsandır
Bronzun Efendisidir
Ve Bir Büyücüdür
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
-
- FareAdam Düşmanı
Peki biliyorum dediğini kardeşim de EVRİM GEÇİRMİŞ diyorum.Neyse kardeşim teşekkürler düzelteyim
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
CrazywildII
CrazyWild
-
- FareAdam Düşmanı
[b]BİR BÜYÜCÜNÜN GÜNLÜĞÜ[1](Tekrar.Düzenlenmiş Haliyle)
(Oyuncu Gözünden Yazılmıştır.)
BİR BÜYÜCÜNÜN GÜNLÜĞÜ:
Yıl 2013.Klan Savaşları neredeyse bitmek üzere.Herkes Kuklacı denilen Büyük Büyücüyle savaşıyor.Bu savaşın içinde ben de yer alıyorum.Her yer kan.Çocuklar Ağlıyor.Anneler yavrularını korumak için SIĞINAKLAR’a kaçıyorlar.Müthiş bir çığlık sesi var.KUKLACI denilen büyücü herkesi devirmiş durumda.Sadece ben,arkadaşlarım , Teşkilatın önde gidenleri ve Handan Hanım İsmet Bey ölmedi.Ölesiye dek savaşıyoruz.İsmet Bey’in HİEEEEEYYTT nidalarıyla birlikte hepimiz saldırıyoruz.Kuklacı denen büyücü gün geçtikçe güçleniyor.Destek gerekiyor.Ben ve arkadaşlarım icad etmeye çalıştığımız şeyi yapacak yer bulamıyoruz.En sonunda Bir yer bulduk dedi arkadaşım.Antrepo’nun arkası hala yıkılmamış durumda olduğu için orada çalışıyoruz.Üstünde Çalıştığımız proje şu:
Sınıf[Tüm Sınıflar]
Bu projeyi eğer üretirsek Kuklacı Denilen bu büyücü önümüzde belki de duramayacak.
BİR BÜYÜCÜNÜN GÜNLÜĞÜ:
Yıl 2013.Klan Savaşları neredeyse bitmek üzere.Herkes Kuklacı denilen Büyük Büyücüyle savaşıyor.Bu savaşın içinde ben de yer alıyorum.Her yer kan.Çocuklar Ağlıyor.Anneler yavrularını korumak için SIĞINAKLAR’a kaçıyorlar.Müthiş bir çığlık sesi var.KUKLACI denilen büyücü herkesi devirmiş durumda.Sadece ben,arkadaşlarım , Teşkilatın önde gidenleri ve Handan Hanım İsmet Bey ölmedi.Ölesiye dek savaşıyoruz.İsmet Bey’in HİEEEEEYYTT nidalarıyla birlikte hepimiz saldırıyoruz.Kuklacı denen büyücü gün geçtikçe güçleniyor.Destek gerekiyor.Ben ve arkadaşlarım icad etmeye çalıştığımız şeyi yapacak yer bulamıyoruz.En sonunda Bir yer bulduk dedi arkadaşım.Antrepo’nun arkası hala yıkılmamış durumda olduğu için orada çalışıyoruz.Üstünde Çalıştığımız proje şu:
Sınıf[Tüm Sınıflar]
Bu projeyi eğer üretirsek Kuklacı Denilen bu büyücü önümüzde belki de duramayacak.
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
CrazywildII
CrazyWild
Re: [b]BİR BÜYÜCÜNÜN GÜNLÜĞÜ[1](Tekrar.Düzenlenmiş Haliyle)
Tamam Kardeşim Budur Devamını Bekliyorum
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
25 lwl kuklacımı durdurulamaz :?: anlamadım 20 lwl büyüücmle kestim oni ben :lol:ByDant3 yazdı:Kardeşim Kuklacı Bir Yaratık Değil
Bir İnsandır
Bronzun Efendisidir
Ve Bir Büyücüdür
CVP bekliorum
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
ahh senin aklın çarın güçlü ama beynin o kadar güçlü değil tarihçeyi okuseagle yazdı:25 lwl kuklacımı durdurulamaz :?: anlamadım 20 lwl büyüücmle kestim oni ben :lol:ByDant3 yazdı:Kardeşim Kuklacı Bir Yaratık Değil
Bir İnsandır
Bronzun Efendisidir
Ve Bir Büyücüdür
CVP bekliorum
hem o dediğin Kuklacının Seçilmişi (Azat Efendinin Ortaya Çıkardığı 2.Türden)
Bir İnsan Bu Kadar Mı Cahil Olur
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:ByDant3 yazdı:ahh senin aklın çarın güçlü ama beynin o kadar güçlü değil tarihçeyi okuseagle yazdı:25 lwl kuklacımı durdurulamaz :?: anlamadım 20 lwl büyüücmle kestim oni ben :lol:ByDant3 yazdı:Kardeşim Kuklacı Bir Yaratık Değil
Bir İnsandır
Bronzun Efendisidir
Ve Bir Büyücüdür
CVP bekliorum
hem o dediğin Kuklacının Seçilmişi (Azat Efendinin Ortaya Çıkardığı 2.Türden)
Bir İnsan Bu Kadar Mı Cahil Olur
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!