Dediğim gibi bunda büyütülecek birşeyde yok ama eğer arzların seni kesmesine kendine yediremiyorsan gururun oynuyorsa.
Sana klandan cıkmak düşer
aynen katılıyorum ama bırakmayanlar da napsın kp si olmayan ya da tek başına kesemeyenler yazık toplanınca kesmek istiyorlar ...Enderxangel yazdı:Valla ben böyle şeylerde hep eğleniyorumGörev mörev hikaye,rica edince bazı lodoslar bırakıyo beni
Tabi müsade etmeleri karşı tarafa kalmış bi konu ama "İşim var bırakırmısınız?" diye sorunca beni bırakanlara tekrar teşekkürler
zaten bu olayın sonunda tek bir şey dedim. oradaki isimler beklesin beni ziyaretim uzun sürmezFedai yazdı:Ascedant dostum kendi kendine çok polemik yaratıyorsun.Ne var bunda az eğlendik seninle bugünde sizinkiler bana aynısını yaptı ama benim hoşumada gitti diye bilirim.
Ben onlara düzgünce dedim karızma satıcma ellemeseniz dedim ama sende oda yoktu sen bırakın lan diye bağırdın neden o attıgın mesajların fotosunu cekmedinde bize firikik atmaya calısıyorsun anlamış değilim.
Dediğim gibi bunda büyütülecek birşeyde yok ama eğer arzların seni kesmesine kendine yediremiyorsan gururun oynuyorsa.
Sana klandan cıkmak düşer![]()
++++++++++Kaptanmagaradami yazdı:Sana iyi yapmışlarBugün 6 arzdık geldin arkamızdan insanlık yaptık dokunmadık sonra ordan 10 tane lodos çıktı kaçarken gelip kesen sen değil miyin
sana az bile
Kaptanmagaradami yazdı:Sana iyi yapmışlarBugün 6 arzdık geldin arkamızdan insanlık yaptık dokunmadık sonra ordan 10 tane lodos çıktı kaçarken gelip kesen sen değil miyin
sana az bile