Lonca sistemi
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Lonca sistemi
Yurdum insanı kendini photoshopLa teseLLi eder yakışır :mrgreen: :mrgreen:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
Fotoshop değil paint.
Ve ben bu günler gelecek mi dedim?
Ve ben bu günler gelecek mi dedim?

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
Bu forumda lonca sistemi ile açılan kaçıncı konu acaba evet işallahda gelir ama siz niye foruma kirletiyorsunuz böle
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
maksat kirletmek değil.
Bu konu üzerinde oyuncuların fazla durduğunu belirtmek istedim.Sürekli böyle konular açılır ise dur diyemiyecekleri için buna çzöüm arayacaklardır.
Bu konu üzerinde oyuncuların fazla durduğunu belirtmek istedim.Sürekli böyle konular açılır ise dur diyemiyecekleri için buna çzöüm arayacaklardır.

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
sen öle düşünüyor olabilirsinSivaslliyigido yazdı:maksat kirletmek değil.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- forumcingir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
Yazdıgın hikayeyi Tılsım genel sohbete açıp , başkalarının yaptıgı imzaları kopyalayıp görsellerede kullanıcı imzaları hazırlanır diye konu açan sen ? ...faysbok yazdı:Bu forumda lonca sistemi ile açılan kaçıncı konu acaba evet işallahda gelir ama siz niye foruma kirletiyorsunuz böle
Forumu kirletmemi diyorsun ?
sana orda ne dedim ben kendi sunucumla paylaşmak istedimforumcingir yazdı:Yazdıgın hikayeyi Tılsım genel sohbete açıp , başkalarının yaptıgı imzaları kopyalayıp görsellerede kullanıcı imzaları hazırlanır diye konu açan sen ? ...faysbok yazdı:Bu forumda lonca sistemi ile açılan kaçıncı konu acaba evet işallahda gelir ama siz niye foruma kirletiyorsunuz böle
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Seni sunucuda seven bir kişi göster 10 yaşında çocuksun özentilik yapmaktan başka amacın yok.Büyüklerine cevap vermeden önce bir daha düşün.faysbok yazdı:sana orda ne dedim ben kendi sunucumla paylaşmak istedimforumcingir yazdı:Yazdıgın hikayeyi Tılsım genel sohbete açıp , başkalarının yaptıgı imzaları kopyalayıp görsellerede kullanıcı imzaları hazırlanır diye konu açan sen ? ...faysbok yazdı:Bu forumda lonca sistemi ile açılan kaçıncı konu acaba evet işallahda gelir ama siz niye foruma kirletiyorsunuz böle
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
-
- Kadim Hidra Avcısı
Konuyu açan arkadaş forumu kirletmek için açmadı bu konuyu.
Acaba görebilecekmiyiz.Bence haklı.
Acaba görebilecekmiyiz.Bence haklı.